Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Rustė @ 2016 06 30, 07:59)
Labas rytas, aš su liūdesiu...

Nebeturim Tigos sad.gif

Uzjauciu labai, labai . Net asaros akys susirinko foto pamacius. Labai gaila ir katytes ir jusu.

QUOTE(Erendira @ 2016 06 30, 08:37)
oi, tikrai nebūtinai, ir visakojai katinai taip įkliūna sad.gif
Išties, visi žino apie tuos langus, bet nutinka kaip nutinka... na, bent mylima nugyveno tuos dvejus metelius. Laikykitės  4u.gif

Net nesusimasciau, kad taip gali nutikti. O pas mane butent pusiau praverti langai . Dabar narsau, ieskau budu kaip apsaugot, idomu koks tinklelis gal padetu?
Grikelis, grazuoliukas, minkstuliukas.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 30, 10:20)
Sveikos,
Ruste kaip graudu, net apsiverkiau.....darbe nesupras ko bliaunu. 

Buvo ji balkone, langas buvo atidarytas pusiau, per viršų (plastikiniai šiuolaikiniai langai).

Paprastai esu mačius nuotraukose katinėlius pasikabinančius iš vidinės pusės, šokusius nuo palangės. Bet ji kabėjo iš lauko pusės, įstrigusi iki kaklo, visa tokia ištįsusi ir jau sustingusi sad.gif

Neįsivaizduoju kaip ji ten įstrigo, net ant palangės nelabai užsiropšdavo...

verysad.gif
Atsakyti
V-Rine, taip, laikom narve, kad nepaklystų kur rūsy, neužlįstų ir nesusižeistų. Bet padraugaujam, kai atlikinėjam procedūras. Po savaitgalio, greičiausiai, paleisim iš karantino, šeštadienį važiuojam pasirodyti į kliniką.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 30, 09:24)

Net nesusimasciau, kad taip gali nutikti. O pas mane butent pusiau praverti langai .  Dabar narsau, ieskau budu kaip apsaugot, idomu koks tinklelis gal padetu?

tinklelis tik iššokti į lauką neleistų, langai darosi į vidų- tai nuo įstrigimo tikrai negelbėtų. nebent tada langus kur su tinkleliu daryti jau plačiai.
Atsakyti
Ruste,net graudu pasidarė verysad.gif Neiškok kaltų. Tik pagalvok, tavo šeima jai padovanojo net du laimingus metus.
Atsakyti
Pabandysiu rasti tą info, kur parodyta ir papasakota apie tuos nelemtus langus, nes čia pamoka, kad reikia tik pasisaugoti, ir viskas būna gerai.

Gal kuri rasit greičiau, įkelkite. 4u.gif
Atsakyti
ai nepagiriau Grikelio.... thumbup.gif thumbup.gif na gražuolis kaip visada. Pažiūrėjus į jį pozityvo pasikrauni ilgam smile.gif taigi tik rodykitės.

o maniškę vakar vaikai pirmą kartą išnešė į lauką, į pievą....aš stebėjau po langą. tai esmėj dabar dukra už tai patapo priešė Nr.2, nes ji nešė doh.gif doh.gif Pabuvo lygiai pusė minutės: padėjo ant pievutės, paėjo (pašliaužė) tris žingsnius ir pradėjo nesavu (sakyčiau morčiniu) balsu siaubingai kniaukti, taigi tik į glėbį ir į namus beliko.... namuose po lova pasislėpusi gal pusvalandį atsigavinėjo.... o norėjom gero....sakau kažkaip liūdna turėtų būti kai visas gyvenimas katukui tik pro langą.... cool.gif
Atsakyti
Ruste, visai posma nublioviau. Laikykites. Tikrai neieskokit kaltu, nes jei mes viska is anksto zinotume, nieko niekad nenutiktu

QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 30, 09:27)
tinklelis tik iššokti į lauką neleistų, langai darosi į vidų- tai nuo įstrigimo tikrai negelbėtų. nebent tada langus kur su tinkleliu daryti jau plačiai.

Tinklelis butu kaip atrama isikabint g.gif nes kiek suprantu stringa del to, kad pakimba. Dar mintis yr apklijuot tinkleliu plysi.

Jonukas wub.gif wub.gif grozis neispasakytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 birželio 2016 - 09:37
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 30, 09:50)
Merfė apje boksą kažką rašė  g.gif

Laba ryta, boksiukas (švelniai pasakyta) jau pas mane biggrin.gif Atėjau čia visa išsišiepus, pasidalinti su jumis džiaugsmu, ankstyvą rytą susimatėm su Merfe ir jos draugelia, biksas milžiniškas.....ir įsivaizduojat sukomplektuotas su guoliuku, žaisliukais ir konservuklais nežinau net kaip dėkoti merginom taip smagiai pleptelėjom labai šilta, linksma ir iškalbinga(manau visos jau supratot) mūsų Merfė, dar apžiūrėjau pilnas tašes grožių wub.gif ...ir turėjau tiek naglumo paimti dovanu mamai (jai pastoviai šala kojos)- veltas kojines wub.gif
...ir štai dabar žliubiu verysad.gif gaila Tigos, gaila Rustės, gaila vaikų, laikykitės, kaltų neieškokit, geriau pasimokikit, kad nesikartotų, stipriai apkabinu 4u.gif

gražuolis Joniukas biggrin.gif
Atsakyti
Man rodos apsaugas atverčiamiems langams esu mačiusi zooplus kažkuriam puslapyje tik nepamenu angliškas ar vokiškam o gal ir abjuose yra. Per telefoną internetu neprineršiu dabar 4u.gif
Pas mano tėnukus yra stumdomos durys su tinklu kad neišeitų į kiemą.
Oi, kažkaip gi nepaklausiau Merfės vilnietė ar kaunietė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 birželio 2016 - 09:49
Tai Merfė į Dinkines nevažiuos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 30, 10:34)
o maniškę vakar vaikai pirmą kartą išnešė į lauką, į pievą....aš stebėjau po langą.  tai esmėj dabar dukra už tai patapo priešė Nr.2, nes ji nešė  doh.gif  doh.gif Pabuvo lygiai pusė minutės: padėjo ant pievutės, paėjo (pašliaužė) tris žingsnius ir pradėjo nesavu (sakyčiau morčiniu) balsu siaubingai kniaukti, taigi tik į glėbį ir į namus beliko.... namuose po lova pasislėpusi gal pusvalandį atsigavinėjo.... o norėjom gero....sakau kažkaip liūdna turėtų būti kai visas gyvenimas katukui tik pro langą.... cool.gif

Eik tu, rimtai tokia reakcija?? blink.gif Nes aš kaip ir tu galvoju, kaip man Mėtutės gaila, kad tik namuose gyvena, nei lauko, nei pievos nieko nepažįsta. Ir turiu tokią mintį pas tėvuką į sodą nuvežti su gamta supažindinti. Bet dabar tai net nežinau... g.gif

O kodėl tu pas Diinką nevažiuoji? Aš ten viena būsiu nieko nepažįstanti (nu apart pačios Diinkos ir dar Rustės).
Atsakyti