Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Tinklelis skirtams del gyvunu labai gerai. As langus tada laikau pilnai pravirus.

Ruste, labai uzjauciu... 4u.gif
Atsakyti
Merfe, lauksim foto!

Prieglaudos puslapyje įdėjau straipsnį apie pavojus katėms, gal kažkam tai išgelbės augintinį..

http://gamta.lrytas....7ms-namuose.htm
Atsakyti
Nieko toks pukatukas sulauzyt negalejo. Jis kokybe tikrino, pasirodo sh.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 06 30, 12:52)
Prieglaudos puslapyje įdėjau straipsnį apie pavojus katėms, gal kažkam tai išgelbės augintinį..

Garantuoju kad visi žinom apie visus pavojus...bet dažnas pagalvoja, ot man taip nenutiks... Mano katinas nelipa ant turėklų, nešokinėja pro langą ir t.t O ką žinai ką sumastys, ar musė ar drugelis , o kad ir tas mažas plyšelis pravėrus langą, devynis kartus nešoka, dešimtą gali šokti. Aišku nelaimių gali bet kada įvykti, nuo to nesam apsaugoti, va močiutė anūką suvažinėjo...Bet pasisaugoti vis tiek reikia. Tfu tfu tfu tegu nebūna tokių nelaimių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Mano draugė augina Micių, Skipės brolį, gyvena dešimtame aukšte.Mane šiurpas ima kai ji įdeda nuotraukas doh.gif Kiek sakau, bet atseit Miciui jau devyni metai, jis gudrutis neiškrito ir neiškris, na ir ką tų jai padarysi.

user posted image
Atsakyti
Merfe - Graliukas tikras kokybės inspektorius biggrin.gif nu nieko sau patikrino viryklę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 06 30, 13:17)
Mano katinas nelipa ant turėklų, nešokinėja pro langą ir t.t O ką žinai ką sumastys, ar musė ar drugelis , o kad ir tas mažas plyšelis pravėrus langą, devynis kartus nešoka, dešimtą gali šokti.

Tai va, kad kiek buvo ten netyčiom uždaryti visi katinai, nei vienam nebuvo šovus mintis ten šokti, lipti, nes iš balkono pusės tas plyšys yra gana aukštai,ne taip arti kaip iš kambario nuo palangės... Dar Ozis su Ausium tai ir užšokti sugebėtų, o Tiga...jai kojos trūkumas labai trukdė aukštai šokinėti. Manau medžiojo ji kažką, nes kelinta diena balkone drugelius naktinius vaikė...
Atsakyti
Ruste brangioji, jau nebegraužk savęs console.gif visų atvejų nenumatysi,taip buvo lemta. Aš atrodo labai esu kompleksuota ir bailė ir tai kitą kart palieku ar peilį ar dar ką nors nevietoje, pamačiusi susiimu už galvos, kad galėjo įvykti nelaimė.
Atsakyti
O aš pasisakysiu iš savo daugialypės patirties - vistiek kaltinsi save. Nesvarbu dėl ko. Netektis ir kaltė - tokia dvikinkė ir niekur nuo to nesidėsi... Reikia viską tiesiog išjausti, išliūdėti ir išgyventi.
Ir kažkada preis.
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 30, 12:30)
Ką tik sulaukiau skambučio iš namų: Gralis sulaužė viryklę.... detalių dar mažai, bet kiek žinau orkaitės dureles nulaužė doh.gif

Nu ir razbainininkas Gralis bigsmile.gif sugebėk tu dar taip...
Atsakyti
merginos, kam patinka spalvinti, knygos.lt geras išpardavimas thumbup.gif yra ir po 0,98€
Atsakyti
blyn i krepseli 13 skirtingu isedejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 30, 12:30)
Kadangi su  mano Gralio kompleksija (anam lange ne tinklelio, o ganyklos tvoros reiktų) svaičiojimus apie tinklelius, o tuo pačiu ir apie atidarytus langus, jei nesi įsitvėręs į Gralio kuprą, atmečiau iš karto, o nieko protingo tuo metu niekur neradau tai ėmiau ir pati susikonstravau apsaugas atverstiem langam. Dabar esu tolokai nuo namų, negaliu nufotografuot, mėginsiu paaiškint kaip tai atrodo, o ryt, pasistengsiu jau įdėt ir foto. Konstrukciją ( čia jau iškilmingai pavadinta), pasidariau prieš 5 metus laikinai, kol bus sugalvota geriau , bet  žinant apie laikino ilgaamžiškumą... Žodžiu taip i palikau. Grožio nedaug, bet katiną apsaugo. Taigi: pavojinga vieta yra atverto lango plyšys. Per jį katinas neiškris, tačiau bandymas jį "praeiti" nebus sėkmingas.Ir tik todėl, kad jį praeiti reikia ne horizintaliai, o vertikaliai. Taigi virš lango ( biesas, nemoku suformuluot) ant betono, statmenai atvertam langui priklijavau medinį stačiakampiuką. Maždaug 3-4 cm storio, su jame išgręžta skye. Tada atsimatavau medinę lystelę ( geriau stačiakampė-briaunuota, ne apvali). Vieną jos galą šiek tiek nusmailinau,  į  kitą  galą įsriegiau savisriegį varžtą ( netrumpą), palikdama ne visiškai susriegtus maždaug 4 cm. Štai ir  visa "technologija" Į stačiakampiuką virš lango tvirtai įsistao savistriegio galvutė, nusmailintas lystelės galas tvirtai įsiremia į atversto lango apačią ( ten kur apvadinės gumos). Suprantu, kad ne užjūrių konstrukcija. Suprantu, kad gal nepatogu kaskart uždarant langą išimt, pasidėt ant palangės, atveriant vėl įstatyt. Bet veikia, patikėkit manim.( ir nebrangu, nes "merfelangsargio" dar nepatentavau) Ir, žinokit, net mano Graliui nešauna galvon mėgint judint su koja ar pan. Nes nejuda tas daiktas ir neįdomu. Lystelė pona, tad oro cirkuliacijai netrukdo. O aš ramiai palieku.  Pas mane 4 kambariai i dar virtuvė, taip pat du balkonai su 4 atidaromais langais ir visur ant palangės po "baslį". Na, o balkonų duris į kambarius tai tik atidarom arba būna uždaryti. Ten jau baslių nedariau. Džiaugsiuos, jei kam ši mano konstrukcija padės sugalvot geresnę, arba prilips tokia.
p.s. jezusmarijaangelaišvenčiausias, kalbant krikščioniškai, arba jat..........., liaudiškai. Ką tik sulaukiau skambučio iš namų: Gralis sulaužė viryklę.... detalių dar mažai, bet kiek žinau orkaitės dureles nulaužė doh.gif

Vargas dėl dydžio, katukas tikrai nenorėjo, tiesiog nu orkaitės durelės kažkokios nervingos ir nestabilios psichikos.
Bet lango tą konstrukciją tai nufotkink, niekaip negaliu įsivaizduoti, turėsi parodyt konstrukciją.
4u.gif
Boksiukas nuostabus. Labai išmėgintas mano panų, Kingas vidun nėjo.
AČIŪ.

aciuks.gif aciuks.gif

Atsakyti