Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 30, 10:46)

Oi, kažkaip gi nepaklausiau Merfės vilnietė ar kaunietė  biggrin.gif

vilnietė

QUOTE(Erendira @ 2016 06 30, 10:58)
Tai Merfė į Dinkines nevažiuos?  blink.gif

ne verysad.gif ranka pagijo..... tai "darkis" vilną...bet kokie darbeliai wub.gif .... aš jau planuoju užsakymą
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 30, 10:00)
Eik tu, rimtai tokia reakcija?? blink.gif Nes aš kaip ir tu galvoju, kaip man Mėtutės gaila, kad tik namuose gyvena, nei lauko, nei pievos nieko nepažįsta. Ir turiu tokią mintį pas tėvuką į sodą nuvežti su gamta supažindinti. Bet dabar tai net nežinau... g.gif

O kodėl tu pas Diinką nevažiuoji? Aš ten viena būsiu nieko nepažįstanti (nu apart pačios Diinkos ir dar Rustės).

aga. Ir visą vakarą poto vos jos su dukra akys susirinka tuoj slepiasi...sakau vyro po veterinaro vengia (nuo sausio mėn) doh.gif nors pradžioj tik pas jį miegojo o dabar net jo maisto paduoto neėda, glostomas nesileidžia, vengia ir t.t. tai jei ir dukros dabar nebemylės... unsure.gif Įžeidi labai mano Snaigė, tokia fifa tipiška man.... cool.gif
o šiaip jo- pašliaužė tris žingsnius beveik ant pilvo ir siuriaumojo....balsas siaubingas buvo, sakau toks nesavas morčinis ir isterinis unsure.gif dukra čiupo ir į namus tada. cool.gif

o dėl Diinkinių- tai man labai toli (200 km.) + kiti planai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 birželio 2016 - 10:07
Mano uodega irgi namine, lauke dar nebuvus, vis galvoju nešt-nenešt. Nors vakar išleidau į balkoną, parbėgo su siaubu: tu išprotėjai, ten tokie pabaisos skraido biggrin.gif tie pabaisos, tai jonvabaliai biggrin.gif mergina pas mane silpnų nervų.
Dared, o kiek Mėtulei?
Atsakyti
gielux- čia į balkoną atvirą?
maniškė atvirame tau jau sėdi, ir vieną net palieku kokiai minutei (na jei reikia puodo nulėkti patikrinti pvz smile.gif ). Pratinau išnešdama ant rankų, poto su pavadėliu, o dabar vos išgirsta kad užuolaidas tame kambary atitraukiu ir darau balkono duris- prisistatys iš kur bebūtų- labai ten nori smile.gif kai sakau jei katės neberandam balkonu duris atidarau ir prisistato smile.gif
mano tas lauko balkonas labai "kiauras", t.y. metaliniai turėklai, tai mato iš žemai viską, dar galvą iškiša ir sėdi, stebi smile.gif dažniausiai abi sėdim- aš ant kėdutės ir stebiu ją, ji aplinką smile.gif
nors kai taviškis toks lipantis tai žinai, jį pavojinga palikti, mano tai rami tokia, flegmutė truputį smile.gif jei aukštai pamato musę tai šaukia kad pakeltume ir ji galėtų pagaut, pati nešoka net cool.gif

beje vakar pagalvojau- mano katė niekada nieko nėra apšnypštusi. Ji nemoka gal? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 birželio 2016 - 10:26
QUOTE(Rustė @ 2016 06 30, 07:59)
Labas rytas, aš su liūdesiu...

verysad.gif tik neužgraužkit savęs..
QUOTE(Daredi @ 2016 06 30, 08:33)
Aš gyvenu Gerosios Vilties gatvėj, o tu?

Naugarduko/Vytenio
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 30, 08:50)
aš paimsiu Erodę ir iki tavęs atvažiuosiu ir dar tada Colomba ir Šponkiukas bus į mūsų ekipažą  4u.gif dwr Merfė apje boksą kažką rašė  g.gif

Šponkiukas nevažiuoja
QUOTE(Daredi @ 2016 06 30, 09:05)
Aš gal lavašo susuksiu su lašiša, jei tokius mėgstat?

Va mane pavaduosi, aš darydavau suktinukus su lašiša, tai mėgsta smile.gif Na bent jau valgydavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 birželio 2016 - 10:28
Sveikos 4u.gif
Rustyt, labai liūdna dėl to, kas įvyko. verysad.gif apkabinu...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 30, 10:16)
gielux- čia į balkoną atvirą?
maniškė atvirame tau jau sėdi, ir vieną net palieku kokiai minutei (na jei reikia puodo nulėkti patikrinti pvz smile.gif ). Pratinau išnešdama ant rankų, poto su pavadėliu, o dabar vos išgirsta kad užuolaidas tame kambary atitraukiu ir darau balkono duris- prisistatys iš kur bebūtų- labai ten nori smile.gif kai sakau jei katės neberandam balkonu duris atidarau ir prisistato smile.gif
mano tas lauko  balkonas labai "kiauras", t.y. metaliniai turėklai, tai mato iš žemai viską, dar galvą iškiša ir sėdi, stebi smile.gif dažniausiai abi sėdim- aš ant kėdutės ir stebiu ją, ji aplinką smile.gif
nors kai taviškis toks lipantis tai žinai, jį pavojinga palikti, mano tai rami tokia, flegmutė truputį smile.gif jei aukštai pamato musę tai šaukia kad pakeltume ir ji galėtų pagaut, pati nešoka net  cool.gif

beje vakar pagalvojau- mano katė niekada nieko nėra apšnypštusi. Ji nemoka gal?  cool.gif

Pas mane taip pat, labai atviras balkonas, bet 8 a., tai tik su pavadeliu ir priežiūra. Namie laksto, supasi, lenda visur, o va balkone tik pažemui prisispaudus. Su muse tai cirkinosi prieš kelias dienas, pagavo ant palznges, nusitempe ant grindų, paleido, musė žinoma nuskrido, vėl iš pradžių ir taip gal 4 kartus, kol dašuto, kad jei pagavai, čiaumok iš karto biggrin.gif
Bela yra kažką panašaus į šnypštimą imitavus, kad į jos teritorija nykštukinis pinčeris buvo į neštas ir dar buvo labai pukotas katinėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 30, 11:11)
Mano uodega irgi namine, lauke dar nebuvus, vis galvoju nešt-nenešt. Nors vakar išleidau į balkoną, parbėgo su siaubu: tu išprotėjai, ten tokie pabaisos skraido  biggrin.gif  tie pabaisos, tai jonvabaliai  biggrin.gif mergina pas mane silpnų nervų.
Dared, o kiek Mėtulei?

Mėtai dabar 3 metai. Šiaip tai ji labai smalsi, svetimų žmonių nebijo, visus apuosto, visur nosį kiša.
Mėgsta į laiptinę prasmukti, tai buvo net iki 4 aukšto nusileidusi (mes 5 aukšte gyvenam). Tikriausia leisiu pratintis ir pačiai į 1 aukštą nusileisti ir į lauką išeiti, kad po to streso nebūtų.
Taviškę irgi dažniau reikėtų į balkoną išleisti ir pripras po truputį. O jei balkono durys atidarytos ji pati neina?

QUOTE(V-Rinė @ 2016 06 30, 11:16)
beje vakar pagalvojau- mano katė niekada nieko nėra apšnypštusi. Ji nemoka gal?  cool.gif

aš kažkaip galvoju, kad visos moka, tik taviškei nebuvo reikalo to daryti. Mes jau gavusios šnypštimo dozę, ypač mano dukra su draugėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 30, 11:11)

Dared, o kiek Mėtulei?

kadangi puikiai žinau- pradėjo ketvirtus, ji gimus 2013 balandžio mėn

nuotraukų dabar neturiu, bet kam įdomu, gal net pačiai Daredi biggrin.gif
va kokia ji papuolė pas mane

http://www.gyvunuglo...help/news.33492

o čia jau dovanojimo skelbimas

http://www.gyvunuglo...t/fates/g.56461
Papildyta:
Daredim, mano net mažiai puikiai šnypščia., pvz šis vaikis smile.gif

user posted image

perskaičiau Tofifi skelbimą ir iškilo klausimas- tai laipioji ji užuolaidom ar ne ? biggrin.gif
"Nuostabi, žavi nepakartojama, pati pačiausia trispalviukė Topfifi smile.gif nerealus vaikas....manau laipios užuolaidom smile.gif "

Beje dėl dinkinių laiko manau kaip visada 12-13 val ?
Atsakyti
Ačiū dar kartą, mergaitės, ačiū 4u.gif
Kažkaip truputį jau lengviau. Tigutė paupy, gražioj pakrantėj po medeliu...

Ateis diena, išgelbėsim kitą mielą, nelaimingą gyvūnėlį, kuris gal turės kokių bėdų, ir niekam bus nereikalingas...kada nors... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 30, 11:46)
kadangi puikiai žinau- pradėjo ketvirtus, ji gimus 2013 balandžio mėn

nuotraukų dabar neturiu, bet kam įdomu, gal net pačiai Daredi  biggrin.gif
va kokia ji papuolė pas mane

http://www.gyvunuglo...help/news.33492

o čia jau dovanojimo skelbimas

http://www.gyvunuglo...t/fates/g.56461
perskaičiau Tofifi skelbimą ir iškilo klausimas- tai laipioji ji užuolaidom ar ne ?  biggrin.gif
"Nuostabi, žavi nepakartojama, pati pačiausia trispalviukė Topfifi smile.gif nerealus vaikas....manau laipios užuolaidom smile.gif "
Beje dėl dinkinių laiko manau kaip visada 12-13 val ?

Kaip įdomu buvo paskaityti bigsmile.gif Diinka, ar teisingai supratau, kad Mėta ir yra rasta toje šachtoje?? Tai ji iš tos vados ar iš kažkur kitur? Ir nuotrauka kur viena katytė, tai čia Mėta? Kažkaip nepanaši?
Ir skelbime kokia dar mažutė wub.gif
Ačiū dievui neturiu niekur užuolaidų, tik roletus. Bet duodu 100 proc. kad Mėta jomis laipiotų,tikrai. Dabar užtat užšoka ant durų staktų kuo aukščiau ir čiuožia žemyn....o durys tai geros, faneruotos doh.gif

Ruste console.gif
Atsakyti
Rustyt, labai labai užjaučiu. Nekaltinkit savęs. Tiesiog reikia išliūdėt. Verkiu kartu...Bet, mieloji, ne kada nors, o tiesiog išliūdėjus. Tokių namų ir meilės reikia ne vienam, net ir čia, pro grotas žvelgiančiam į VILTĮ. Patikėk, tereikia pažiūrėt, taip kaip moki- širdim.... Kai tik truputį, savaitę- dvi, gal mėnesį išliūdėsi ir išliūdės vaikai. Imk ir pažiūrėk... į kurį nors.
Merginos, mielosios, apmaudu, kad tokia nelaimė aplankė ir mūsų katukų namus. Man apie šitą pavojų pasakojo veisėja.
Kadangi su mano Gralio kompleksija (anam lange ne tinklelio, o ganyklos tvoros reiktų) svaičiojimus apie tinklelius, o tuo pačiu ir apie atidarytus langus, jei nesi įsitvėręs į Gralio kuprą, atmečiau iš karto, o nieko protingo tuo metu niekur neradau tai ėmiau ir pati susikonstravau apsaugas atverstiem langam. Dabar esu tolokai nuo namų, negaliu nufotografuot, mėginsiu paaiškint kaip tai atrodo, o ryt, pasistengsiu jau įdėt ir foto. Konstrukciją ( čia jau iškilmingai pavadinta), pasidariau prieš 5 metus laikinai, kol bus sugalvota geriau , bet žinant apie laikino ilgaamžiškumą... Žodžiu taip i palikau. Grožio nedaug, bet katiną apsaugo. Taigi: pavojinga vieta yra atverto lango plyšys. Per jį katinas neiškris, tačiau bandymas jį "praeiti" nebus sėkmingas.Ir tik todėl, kad jį praeiti reikia ne horizintaliai, o vertikaliai. Taigi virš lango ( biesas, nemoku suformuluot) ant betono, statmenai atvertam langui priklijavau medinį stačiakampiuką. Maždaug 3-4 cm storio, su jame išgręžta skye. Tada atsimatavau medinę lystelę ( geriau stačiakampė-briaunuota, ne apvali). Vieną jos galą šiek tiek nusmailinau, į kitą galą įsriegiau savisriegį varžtą ( netrumpą), palikdama ne visiškai susriegtus maždaug 4 cm. Štai ir visa "technologija" Į stačiakampiuką virš lango tvirtai įsistao savistriegio galvutė, nusmailintas lystelės galas tvirtai įsiremia į atversto lango apačią ( ten kur apvadinės gumos). Suprantu, kad ne užjūrių konstrukcija. Suprantu, kad gal nepatogu kaskart uždarant langą išimt, pasidėt ant palangės, atveriant vėl įstatyt. Bet veikia, patikėkit manim.( ir nebrangu, nes "merfelangsargio" dar nepatentavau) Ir, žinokit, net mano Graliui nešauna galvon mėgint judint su koja ar pan. Nes nejuda tas daiktas ir neįdomu. Lystelė pona, tad oro cirkuliacijai netrukdo. O aš ramiai palieku. Pas mane 4 kambariai i dar virtuvė, taip pat du balkonai su 4 atidaromais langais ir visur ant palangės po "baslį". Na, o balkonų duris į kambarius tai tik atidarom arba būna uždaryti. Ten jau baslių nedariau. Džiaugsiuos, jei kam ši mano konstrukcija padės sugalvot geresnę, arba prilips tokia.
p.s. jezusmarijaangelaišvenčiausias, kalbant krikščioniškai, arba jat..........., liaudiškai. Ką tik sulaukiau skambučio iš namų: Gralis sulaužė viryklę.... detalių dar mažai, bet kiek žinau orkaitės dureles nulaužė doh.gif
Atsakyti