Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Daredi @ 2016 06 28, 10:44)
Jūs čia kalbat apie kraiko kasimus, tai prisiminiau ko noriu paklausti.
Turiu tokį galvos skausmą. Mėta yra labai uoli ir atkakli maisto užkasinėtoja. T.y. kasdama ji išjudina visus bliudelius su maistu ir vadeniu. Vanduo amžinai išsilaisto ir grindų laminatas šlampa ir pučiasi. Vaizdelis žinokit jau labai nekoks... Paėmiau sunkesnį molinį žmonių dubenėlį, po to dar tiesiau kilimėlį, bet vis tiek vandenį išlaisto, sausiakas išsibarsto.
Gal yra kur nors kokių nedidelių špižinių dubenėlių, bet aš niekur nerandu. Kaip jūsų katės, ar taip nekasa? Gal turit kokių idėjų kaip gelbėti namus? ax.gif

Labukas.
Erodei nusibodo išlaistytas vanduo ir kraikas, ir aš tiesiog po juo padedu padėklą.
Kur žmonėms maistas nešamas, jo, tokį.
Atsakyti
Ruste, varysim į Ikea ir ispirksim padėkliukus biggrin.gif
Azu, na tu ir sugalvojai bigsmile.gif jei nepaslaptis, ką tu naktim dirbi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 06 28, 13:55)
Erodeeeeeee cry.gif aš transporterį gi atiduot nooooriu.

Tik daba pamačiau, jau vėlu skambyt, ryt ryte pasuksiu tavo kolegei, ačiūūūūūūūūūū. Buvau Kaune šiandie ir katus vetui rodžiau.
doh.gif
Atsakyti
Erode pasakok ką sakė 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Va kur banditų banditas, recidyvistas stačiai doh.gif O tokią mordą nekaltą nutaisęs guli.Ir kaip nepyksi, ančiuką, laukinės anties vaiką namo parvilko. doh.gif Gerai, kad pamačiau, ir sugebėjau atimti, nesužalotas buvo. Bet kaip pavyko, gražinau tai pačiai (gal) šeimai. Priėmė mažiulį, tai gal pataikiau. thumbup.gif Sotus gi, geru maistu maitinamas, brolis mažų žuvyčių prigaudo, ko dar reikia? Aišku ir maniškis ne ką geresnis doh.gif
O mes vandens nelaistom, na nebent aš pati užkliūnu lotuliukas.gif Vasarą namuose niekas ir nelaka, visi eina baseiniukan.
Cukriuk, kaip seniai matyta 4u.gif Kaip laikaisi, kuo užsiėmi, papasakok. blush2.gif
Atsakyti
Cukriuk senai matyta 4u.gif , Dar Kivukos pasiilgau g.gif
Daredi as ta kazkur maciau ir panaudojau pas save pasiteisino visu 200% nes Vincas mano zveju zvejys. O dirbu as UK paste, rusiuojam siuntinius, tai kaip sakau turiu gym'a for free. sunkus fizinis darbas, nors jau neimu nepakeliamu deziu viska paprasau vaizerio, kad padetu, nes gaila ir nugaros ir kitu kuno daliu.... Beje katinai mano LT pas mama like, dabar nezinau kaip cia juos atsivezt ir kada reiks, gi nebeileist nauju emigrantu planuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 28 birželio 2016 - 20:05
Lisiteja, zinai kaip vasara buna prie namo....tai ten tai sen... mirksiukas.gif
Azu, kaip tau baigesi del darbo ta padetis? Zinai kur pasakojai apie ta bendradabe?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 28, 20:50)
Ruste, varysim į Ikea ir ispirksim padėkliukus biggrin.gif

Nu rimtai galim susimatyti, ir Pauliną pasiimtum, vėl papieščiau rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:52)
Na va, "naujokes " supažindinau su savo fauna...galėsiu vėl kurį laiką "nebespėti" su jum smile.gif

Erendira, aš ir tel. aiškinuosi mažai, tardau jau gyvai  biggrin.gif

Erode, kaip Fogytė?

Jau ir FB tau parašiau. Jai viskas gerai. Paėdė, linksmesnė. Nika rūpinasi, bet mušasi su Kingu.
Tikrai atsigauna, gerėja, buvom pas vetę. Bet ji pasakė, kad nieks nesutinę, tik pūslėtos ir nubrozdintos letenytės.
Apžiūrėjo mano nurodytą vieta, bet ten nieko, pilvuką pamaigė. Ne.
Dar pastebėjo, kaip lakstė.
Sako, ne.
Net nesiūlė to rentgeno.
Tuomet apžiūrėjo bičą. Bičas yr geresnis, skiepyt po 10 dienų.
Po 3-6 savaičių po skiepo traukti 2 dantis.
Erkių ausyse nėr, katanuko nekankinti su ausiukų valymu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 28, 09:44)
Jūs čia kalbat apie kraiko kasimus, tai prisiminiau ko noriu paklausti.
Turiu tokį galvos skausmą. Mėta yra labai uoli ir atkakli maisto užkasinėtoja. T.y. kasdama ji išjudina visus bliudelius su maistu ir vadeniu. Vanduo amžinai išsilaisto ir grindų laminatas šlampa ir pučiasi. Vaizdelis žinokit jau labai nekoks... Paėmiau sunkesnį molinį žmonių dubenėlį, po to dar tiesiau kilimėlį, bet vis tiek vandenį išlaisto, sausiakas išsibarsto.
Gal yra kur nors kokių nedidelių špižinių dubenėlių, bet aš niekur nerandu. Kaip jūsų katės, ar taip nekasa? Gal turit kokių idėjų kaip gelbėti namus? ax.gif

Aš naudoju mažą kraiko dėžutę. Ten sustatau vandens indus, jei išpila - viskas lieka ten ir neišsilieja. smile.gif

Labas visoms. 4u.gif

Otis susipakavęs ir pasiruošęs kelionei
user posted image

Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Azucena @ 2016 06 27, 23:44)

Vaisinu zele is ko radau saldytuve...

Skaniai atrodo ax.gif . Aš svečiuose stengiuosi nevalgyti gaminių su aguonom biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 28, 07:43)
Bruknės Ryžikas prabangiai užsiklojęs  biggrin.gif

Ten guolis, o ne apklotas biggrin.gif . Buvo pirktas ne jam, bet... Kas pirmesnis, to ir guolis biggrin.gif

QUOTE(Daredi @ 2016 06 28, 10:01)
Brukne, primink kokie vardai tavo gražuolių (nepykit, man biški sklerozė ant vardų blush2.gif )

Ryžius ir Toris smile.gif . Aš ir visų vardų nepamenu ax.gif . Kas deda daugiau nuotraukų, to ir kacus geriau įsimenu 4u.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 28, 10:06)
Brukne, ką seki su žiūronais? Ar visa bėdą sumesi katukams, atseit čia jų? lotuliukas.gif

Žiūronai ne mano schmoll.gif smile.gif . Vyras pirko, priešais langus namų nėra, tai ir žvalgosi į tolius biggrin.gif

QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 14:12)
Tikra meila tik tarp vyrų  biggrin.gif

Iš pradžių pagalvojau, kad jie realiai čia bigsmile.gif . Bet čia per stiklą, ane g.gif smile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 28, 15:46)
dar vienas talentas mūsų temoje  thumbup.gif 

Pritariu šimtu procentu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 28, 15:39)
Beje Erode, jkei vis dar mėtosi pas tave nereiklalingi katiniški WC, mielai priglausiu smile.gif 4u.gif

Atvešiu.
Atsakyti