Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

nuvažiavo vyras dėl manęs vaistų į miestą , patvežė thumbup.gif atsigavau, man tik vieni padeda
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 19:12)
Niekas man neispyre i uzpakali, tai pati isispyriau ir namus susitvarkiau  ax.gif

šaunuolė 4u.gif

lenta 56s, vak.-jūros lydeka200g kepta orkaitėj, 2agurkai , salotų keli lapai, svogūnų laiškai smile.gif
Atsakyti
1min 10sek lenta
2 kiausiniai vakarienei
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 29, 12:23)
o jo ir pas mane tas pats, baisiai liemuo vargsta pastovejus ilgiau ar siaip, pilateso trenere irgi vis taiso taiso, sako kam nugara apkrauni, pilva itrauk
gerai jai pasakyt itrauk, neisitraukia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif stovint ar pasilenkus tai sakes- kerta per juosmeni. lanka sukau, buvau sustiprinus tuos raumenis, maziau skaudejo. reikes vel issitraukt ji bigsmile.gif
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 12:29)

Gal tau lenta netinka tuomet, nugarai bedu pridarysi  unsure.gif 
velai mokslo metai baigiasi biggrin.gif

mes nusprendem nulekt prie juros 3 dienom ateinancia sav  ax.gif  tikiuos orai nepaves biggrin.gif

bandysiu atrast patogesne poza, uzpakali auksciau gal reik kilstelt g.gif arba va istiestom rankom pabandyt g.gif

ryt vaikams paskutine diena i mokykla. ai, visai gerai, maziau namus griauna rolleyes.gif

fainiai
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 29, 18:27)
nuvažiavo vyras dėl manęs vaistų į miestą , patvežė thumbup.gif atsigavau, man tik vieni padeda

šaunuolė 4u.gif

lenta 56s, vak.-jūros lydeka200g kepta orkaitėj, 2agurkai ,  salotų keli lapai, svogūnų laiškai smile.gif

kokie padeda?
man su migrena, jei laiku isgerdavau padedavo tik Solpadeine, dabar tai aisku jokiu vaistu negaliu gert, tai kenciu iki beprotybes...

QUOTE(Rasapo @ 2016 06 29, 18:36)
drinks_cheers.gif stovint ar pasilenkus tai sakes- kerta per juosmeni. lanka sukau, buvau sustiprinus tuos raumenis, maziau skaudejo. reikes vel issitraukt ji bigsmile.gif

bandysiu atrast patogesne poza, uzpakali auksciau gal reik kilstelt g.gif  arba va istiestom rankom pabandyt g.gif

ryt vaikams paskutine diena i mokykla. ai, visai gerai, maziau namus griauna rolleyes.gif

fainiai

Na arba padeti reikia patogia surasti, arba nedaryt is vis per kancias 4u.gif
Vaikam tai gal nieko gero, tevam gerai, ypac kai vaikai atostogu turi daug, o tevai dirbantys ir nera kur tu vaiku det...
Atsakyti
lenta- 55s dariau istiestom rankom. nugara visai gerai, isitempe rankos ir pilvas thumbup.gif

varau i kango. ten neskauda niekas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 13:59)
O man nieko neskauda  schmoll.gif  idomu kodel  g.gif
Serena, kiek siandien isstovejai, prasom prisiduot biggrin.gif

Siandien 1:30, dariau iskart po sporto, tai drebejimas didesnis nei istiestom rankom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 18:12)

qqte, padildyk gal ir kokiu nagu stiprikliu ar ka turi uztepk, o jei jau tai sarkiai, kad nieko neis padaryt, tuomet bandyk iskirpti  4u.gif

Usipirkau kliju nagam, ir arbatos maiseliu suklijavau jutubes prisiziurejus

Prisiduodu
vakariene 2 kiausiniai, 100 gr aistes graikisko jogurto, pomidoras

Lenta 1 min. 16 s

Bet uuu, dreba viskas, ne tik presa bet ir uzpakali jauciu
Atsakyti
lenta 1:15, vakarienes dar eisiu ieskot, dirbt buvau isvarius.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 20:01)
kokie padeda?
man su migrena, jei laiku isgerdavau padedavo tik Solpadeine, dabar tai aisku jokiu vaistu negaliu gert, tai kenciu iki beprotybes...
Na arba padeti reikia patogia surasti, arba nedaryt is vis per kancias  4u.gif
Vaikam tai gal nieko gero, tevam gerai, ypac kai vaikai atostogu turi daug, o tevai dirbantys ir nera kur tu vaiku det...

solpodein man ne, tik. ibuprofen600 dvi tabletes iškart geriu
Atsakyti
Vakariene liesa varske 180 gr su cinamonu.
Atsakyti
Lentute 1.35 min. Bet paskui kaip ausis uzgule.
Triusio gabaliukas su agurku.
Atsakyti
Prisiduodu lentutę 1 min 20s. Vakarienė grūdėtos varškės indelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dorothy*: 29 birželio 2016 - 21:10