Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 06 29, 20:21)
solpodein man ne, tik. ibuprofen600 dvi tabletes iškart geriu

Man rodos jie maziau kenksmingi, nei solpadeine , bet svarbiausia, ka tik butu vaistu, kurie padeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 13:46)

Gal kas Vilniuj fotografa galit rekomenduot  blush2.gif

man vabaliuku foto labai patinka smile.gif

Labas damos!

Kaip sauniai jus cia su tuo issukiu! smile.gif as siandien iveikiau 4.2 km bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 22:34)
Man rodos jie maziau kenksmingi, nei solpadeine , bet svarbiausia, ka tik butu vaistu, kurie padeda  blush2.gif

kenksmingi sako, bet aš naudoju, man kartas į mėn , leidžiu sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 29, 21:37)
kenksmingi sako, bet aš naudoju, man kartas į mėn , leidžiu sau blush2.gif

O tau recepta israso ar kaip?nes ju be recepto neparduoda

Mano supratimu jei ner kontraindikaciju nenescia, nemaitini, netuti skandy zaizdu tai vaistai tikrai maziau pakenks nei tas beprotiskas skausmas
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 29, 22:42)
O tau recepta israso ar kaip?nes ju be recepto neparduoda

Mano supratimu jei ner kontraindikaciju  nenescia, nemaitini, netuti skandy zaizdu tai vaistai tikrai maziau pakenks nei tas beprotiskas skausmas

paprašau ir gydytoja išrašo, mes vienoj laiptinej gyvenam, ner problemu smile.gif
Atsakyti
Labas,
Lenta: 1:23
Vakarienei vištienos gabaliukas (labai mažas)
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 29, 20:21)
solpodein man ne, tik. ibuprofen600 dvi tabletes iškart geriu

O dolmen ar ketanov nebandei, dar yra brexin, tai jie stipri yra
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ikalbejo mane draugelka varyt i Jelgava, i naktini begima, 10 km griebsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 30 birželio 2016 - 06:01
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 07:00)
Labas rytas  4u.gif
ikalbejo mane draugelka varyt i Jelgava, i naktini begima, 10 km griebsiu  rolleyes.gif

gera draugelka thumbup.gif

labas rytas
naktį 2 kart kėliausi susitvarkyti, o ryte vis vien paklodė nuo mm plaukia blush2.gif doh.gif , iš kur toks bėgimas, pilvą maudžia, rrrr..antrą dieną sportai nuplauks visi
Papildyta:
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 29, 23:20)
O dolmen ar ketanov nebandei, dar yra brexin, tai jie stipri yra

dolmen nepadeda, ketanov esu bandžius -geri, brexin pirmą kart girdžiu, jie be recepto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 30 birželio 2016 - 06:27
man ketanovas bet kur ir bet koki skausma uzmusa, geresniu nesu gerusi. praita vasara kai visa skausmuose su ranka ir nugara buvau tai tik ketanovo pagalba gyvenimas sviesesnis buvo smile.gif o galvos skausmu kadangi skundziuos labai retai, tai man net ir citramono tabletes uztenka jam nuimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 30, 06:31)
dolmen nepadeda, ketanov esu bandžius -geri, brexin pirmą kart girdžiu, jie be recepto?

Mb pardave vaistinej be recepto, jis 24val veikia, ji geria po operaciju, man sinusitas praejo po vienos dozes, nes jis ir uzdegima gydo smile.gif
Atsakyti
ne nu ar cia man vienai lentos poveikis jauciamas ? biggrin.gif snd kojas skauda biggrin.gif 10 kilu nubegus neskauda, o po lentos minutes skauda biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
ar bus norinciu i nauja lentele ? jei taip iki kokios datos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 30 birželio 2016 - 07:23