Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 29, 11:19)
thumbup.gif

kokia gera snd diena, ta proga net apsimoviau miniaka, varysim i lauka biggrin.gif

Pasigirk kuom ji tokia gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 29, 10:27)
Pasigirk kuom ji tokia gera smile.gif

saule sviecia, i darba eit nereikia, rojus thumbup.gif
Atsakyti
labas
o man negera, galvą skauda, dar mm prasidėjo, tai ir pilvą maudžia, gerai tiek, kad kaime esam, tai su šortais deginuosi, mama su vaikais, tik vaistų neturiu sad.gif
durne, nenusipirkau
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 29, 07:26)
Labas rytas,

Barbaske, liudna verysad.gif Stiprybes jums visiems.

Agnieeeska, junkis prie issukio. Uz vakar diena busi skolinga mirksiukas.gif

Pusryciausiu ir leksiu i darba.

Ok. Bet jaučiu kad šiandien neištempsiu daug nes raumeniukus skauda šiandien biggrin.gif bet.. bandysiu bent kažką daryti smile.gif

Barbaškyte, nuoširdi užuojauta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieeeska: 29 birželio 2016 - 10:55
Sveikos 4u.gif

Barbaske, ojej kaip baisu unsure.gif laikykites 4u.gif

QUOTE(Rasapo @ 2016 06 28, 22:24)
42 sekundės. labai pjovė per juosmenį g.gif  ir dar mmm pirma diena skausminga, ryt turėtų būt daugiau

tiketina, kad darei islinkus per juosmeni ir kruvis teko nugarai 4u.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 29, 06:35)
As jau po pusryciu,  telpu i visus priesnestuminius rubus, isibraskinau ir i paskutinius likusius mazus dzinsus smile.gif ruosiames i poliklinika.

kaip faina thumbup.gif Zinau ta jausma ax.gif bet man dar su kai kuriais drabuziais pilvas kaip nestukinis doh.gif neisivaizduoju, kaip ji panaikint sad.gif

QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 29, 07:47)
Man labai padejo kai gale iskarpomi plaukai, tada tiek nepripleke jie buna smile.gif

Labas rytas smile.gif

iskarpo ir man, neiskarpius is vis neisivaizduoju kaip butu...

QUOTE(qqte @ 2016 06 29, 07:49)
vat aš mėginau įkalbėt kirpėją irgi daugiau iškarpyt bet ana pradėjo aiškint kad pas mane plonas plaukas ir vis tiek taip neguls kaip aš noriu, prakarpė šiek tiek galiukus, kol trumpoki buvo gerai o dabar ataugo šiek tiek ir vėl i galus visa masė suėjo  doh.gif

va va, mano plaukas irgi plonas, slidus, tai ir tysta ...

Lenta padaryta, siandien 1:20 Nota, bet kiek tau darbelio viska susirankiot 4u.gif aciu, kad apsiemei 4u.gif
Kol mazoji miega terasoj, prisedau su kava ir ledais blush2.gif kas i kompanija? ax.gif

Del krikstynu ir as galvoju, bet nieko nesumastau. Vakar tik suknytes apziurejau, zinau dabar kur yra graziu biggrin.gif
Gal kas Vilniuj fotografa galit rekomenduot blush2.gif
Atsakyti
Prazygiavom nemazai, nu tikrai anas vezimas vaikui nepatiko, db jokiu rekimu, ilsimes parkiuke, kojos jau idege thumbup.gif

smile_at man pilvas irgi jau netoks kaip buvo, oda nestangri.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 29, 11:46)

tiketina, kad darei islinkus per juosmeni ir kruvis teko nugarai  4u.gif

taip, nes pas mane naturaliai yra labai islinkes liemuo nugaroj, toks S raides linkis, kitaip tariant, uzpakalis atkistas per du zingsnius atgal doh.gif lotuliukas.gif

iseinu darban.. paskutine mokslo metu diena mums
Atsakyti
QUOTE(Rasapo @ 2016 06 29, 13:10)
taip, nes pas mane naturaliai yra labai islinkes liemuo nugaroj, toks S raides linkis, kitaip tariant, uzpakalis atkistas per du zingsnius atgal  doh.gif  lotuliukas.gif

o jo ir pas mane tas pats, baisiai liemuo vargsta pastovejus ilgiau ar siaip, pilateso trenere irgi vis taiso taiso, sako kam nugara apkrauni, pilva itrauk
gerai jai pasakyt itrauk, neisitraukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 29, 12:57)
Prazygiavom nemazai, nu tikrai anas vezimas vaikui nepatiko, db jokiu rekimu, ilsimes parkiuke, kojos jau idege  thumbup.gif

smile_at man pilvas irgi jau netoks kaip buvo, oda nestangri.

nu kokie maziukai, o jau renkasi, kas jiems geriau biggrin.gif
oda tai baika dar butu, bet ypac vakare pilvas isvirsta tiesiogine to zodzio prasme sad.gif

QUOTE(Rasapo @ 2016 06 29, 13:10)
taip, nes pas mane naturaliai yra labai islinkes liemuo nugaroj, toks S raides linkis, kitaip tariant, uzpakalis atkistas per du zingsnius atgal  doh.gif  lotuliukas.gif

iseinu darban.. paskutine mokslo metu diena mums

Gal tau lenta netinka tuomet, nugarai bedu pridarysi unsure.gif
velai mokslo metai baigiasi biggrin.gif

mes nusprendem nulekt prie juros 3 dienom ateinancia sav ax.gif tikiuos orai nepaves biggrin.gif
Atsakyti
Skauda presa nuo lentos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 29, 13:47)
Skauda presa nuo lentos  bigsmile.gif  thumbup.gif

vat ir aš galvoju negi man nuo vakar dienos pilateso skauda, gi neskaudejo neskaudejo, kad nuo lentos gali but nesugalvojau
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 29, 13:47)
Skauda presa nuo lentos  bigsmile.gif  thumbup.gif

O man nieko neskauda schmoll.gif idomu kodel g.gif
Serena, kiek siandien isstovejai, prasom prisiduot biggrin.gif
Atsakyti