Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

ai va dar per pilatesą darėm atbulinę lentą, kai atsisėdi ir pasikeli ant rankų ir kojų, galvą atloši, dar nežinau kokiem čia raumenims, bet patinka man tas pratimas, reiks užklaust trenerės ryt, įtariu gal nugarai g.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 08:34)
Manau, kad ne pas vieną pas mus ta lenta yra netaisyklinga blush2.gif Treneriaia rastų prie ko prisikabinti biggrin.gif Bet kokiu atveju jau geriau daryti, nei nieko nedaryti cool.gif

pries nestuma klube, per didelius vargus, buvo treneris ismokes taisyklingai daryt, tai db darau prie veidrodzio, nu man atrodo daugmaz panasu i gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 09:34)
Tai, gal ir neskauda, bet jie juk dirba.
Aš net nežinau ar jie turi skaudėti blush2.gif Darau ir tiek, vistiek tikiu jų nauda.

Manau, kad ne pas vieną pas mus ta lenta yra netaisyklinga blush2.gif Treneriaia rastų prie ko prisikabinti biggrin.gif Bet kokiu atveju jau geriau daryti, nei nieko nedaryti cool.gif

aš su vyru darau, jis ištiesina mane , kap paveikslėlyje, mano lenta taisyklinga tongue.gif
dar su trenereriu padarysiu kai nusibelsiu vel sportuoti
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 30, 09:30)
o sportuojanti ir viskuo besidominti draugė tai išaiškino kad lentą reikia daryti 6 minutes kaip minimum
po minute priekiu  ir ant kiekvieno šono, ir pakartoti dar kartą  biggrin.gif
bet čia man jau aukštesnis lygis, aš gal vėliau šitą, kai baigsis mūsų mėnuo

Kažkur esu skaičiusi, kad 4 minutės jau aukštasis pilotažas, o čia 6 min blink.gif Man misija neėmanoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 08:34)
Tai, gal ir neskauda, bet jie juk dirba.
Aš net nežinau ar jie turi skaudėti blush2.gif Darau ir tiek, vistiek tikiu jų nauda.

aš irgi tikiu
būsim graaažios po mėnesio smile.gif
tada darysim kokį užpakalio iššūkį biggrin.gif
va apie lentą

http://www.delfi.lt/...e.d?id=71069686
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 08:39)
Kažkur esu skaičiusi, kad 4 minutės jau aukštasis pilotažas, o čia 6 min blink.gif Man misija neėmanoma blush2.gif

ne nu tai jei ištisai vienoj pozicijoj tai jo aukštasis pilotažas būtų
bet jei taip minute priekiu, minute vienu šonu, minutė kitu ir vėl per naują tai nieko, manau įmanoma bent po mėnesio bus smile.gif

o dėl taisyklingumo aš prie veidrodžio darau tai irgi manau kad daug maž taisyklingai, nu kiek įmanoma
nu va paskaičiau straipsnį tai sužinojau kad truputį negerai, kojos nesuglaustos pas mane, šiandien darysiu suglaustom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 birželio 2016 - 08:43
QUOTE(lera* @ 2016 06 30, 09:39)
aš su vyru darau, jis ištiesina mane , kap paveikslėlyje, mano lenta taisyklinga tongue.gif
dar su trenereriu padarysiu kai nusibelsiu vel sportuoti

Tai tu ne prie tų daugumos biggrin.gif thumbup.gif

Dar tarkim visai neseniai per TV APIE trenerio komentuojamą lentą girdėjau, kad rankos turi buti tiesiai, o ne trikampiu sudėtos (kaip tavo pvz.). rikampiu lengviau smile.gif
Atsakyti
Gražuolės,

Pasakykit kiek dėti į vokelį einant į vestuves? Esam eiliniai svečiai. Tai B klasioko vestuvės. Netgi ne draugas jam smile.gif
Sorry, žinau, kad jau kalbėta apie tai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 11:21)
Gražuolės,

Pasakykit kiek dėti į vokelį einant į vestuves? Esam eiliniai svečiai. Tai B klasioko vestuvės. Netgi ne draugas jam  smile.gif
Sorry, žinau, kad jau kalbėta apie tai cool.gif

70-100 ... sunku su tais vokeliais db, litais buvo paprasciau biggrin.gif
kada veselia, pasirodysi pasipuosus ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 30 birželio 2016 - 11:49
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 12:48)
70-100 ... sunku su tais vokeliais db, litais buvo paprasciau biggrin.gif
kada veselia, pasirodysi pasipuosus ?  bigsmile.gif

Liepos 8 dieną. pasirodysiu mirksiukas.gif Žadu plaukus kirpti biggrin.gif
Atsakyti
as irgi i baliu tik ne i vestuves o i jubilieju vaziuosiu ta savaitgali
ir irgi neturiu supracio ka dovanot arba kiek dovanot doh.gif
ir net ka su plaukais daryt smile.gif
Atsakyti
70-80eur deciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 30, 13:06)
as irgi i baliu tik ne i vestuves o i jubilieju vaziuosiu ta savaitgali
ir irgi neturiu supracio ka dovanot arba kiek dovanot  doh.gif
ir net ka su plaukais daryt smile.gif

Aš tai labai paprastai, be jokiu šukuosenų. Tą dieną einu kirptis ir dažytis. Sušukuos paprastai ir bus labai gerai. Mano akcentas bus auskarai biggrin.gif
Atsakyti