Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 12:11)
Aš tai labai paprastai, be jokiu šukuosenų. Tą dieną einu kirptis ir dažytis. Sušukuos paprastai ir bus labai gerai. Mano akcentas bus auskarai  biggrin.gif

tai va as del kirpimo ir blaskausi ar augint dar ar pasikirpt jauciu pasidazysiu pati ir pasuksiu kazkiek smile.gif
o tu trumpai kirpsi ar tik galus?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 30, 13:19)
tai va as del kirpimo ir blaskausi ar augint dar ar pasikirpt jauciu pasidazysiu pati ir pasuksiu kazkiek smile.gif
o tu trumpai kirpsi ar tik galus?

Na galvoju ne galus, o gerokai patrumpinti. Pažiūrėsiu ką dar kirpėja sakys. Tik žinau, kad nebus jokio iškarpymo.
Atsakyti
Labas. Mes jau sodyboj. Maziuke miega terasoj, o aš mineralinį geriu.
Vakar lentos nedariau, nes svečių turejom iki vėlumos.
Busim apie savaitę čia, tai bandysiu gal begt ryte. Ar tinka New balance kedai bėgimui ir kiek maždaug kaip pirma karta reiktų isbegt? Oj, jaučiu sunku man bus, bet galvoju pabandyti, nusibodo būt storai.....
Atsakyti
Mano seveliuras nuo lapkricio nedazytas, kita savaite eisiu dazyt, ale daug baliavojanciu kita savaitgali musu bus biggrin.gif

zingeidi manau tinka NB begimui, bek kiek gali smile.gif

laukiu sekmadienio, nusiziurejau suknele krikstynom varysiu pirkt, dar batu, sau vaikui.
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 30, 14:14)
Labas. Mes jau sodyboj. Maziuke miega terasoj, o aš mineralinį geriu.
Vakar lentos nedariau, nes svečių turejom iki vėlumos.
Busim apie savaitę čia, tai bandysiu gal begt ryte. Ar tinka New balance kedai bėgimui ir kiek maždaug kaip pirma karta reiktų isbegt?  Oj, jaučiu sunku man bus, bet galvoju pabandyti, nusibodo būt storai.....

Jei jie skirti begimui, tai tinka.

Internete yra begimo lentele. Jei begsi pagal ja tai issistudijuok.
Jei begsi pagal savo pojucius, tai kokius 2 ar 3 km. tikrai pakaks.
Atsakyti

Sveikos ax.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 29, 21:36)
man vabaliuku foto labai patinka smile.gif

Uzimti jau sad.gif is tu nervu greit kita susiradau blush2.gif

QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 29, 22:20)
O dolmen ar ketanov nebandei, dar yra brexin, tai jie stipri yra

kazkada esu gerus ketanov, padedavo labai. Viena chirurge pasake, kad geriau ju negerti, nes "glusina" unsure.gif nezinau kiek tiesos tame, kiek cia nesamone, nu bet va ranka nebekyla ju vartot doh.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 06:00)
Labas rytas  4u.gif
ikalbejo mane draugelka varyt i Jelgava, i naktini begima, 10 km griebsiu  rolleyes.gif

kaip faina, pavydziu blush2.gif kad tiek gali isbegt.
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 12:23)
Na galvoju ne galus, o gerokai patrumpinti. Pažiūrėsiu ką dar kirpėja sakys. Tik žinau, kad nebus jokio iškarpymo.

kodel taip nusistacius pries iskarpyma blush2.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 13:38)
zingeidi manau tinka NB begimui, bek kiek gali smile.gif

laukiu sekmadienio, nusiziurejau suknele krikstynom varysiu pirkt, dar batu, sau vaikui.

kodel sekmadienio lauki? smile.gif ko iskart neperki? smile.gif kur nuziurejai suknele?
NB buna begimui skirti, jei tokie, tai tinka, jei vaiksciojimui skirti, tuomen ne. pats pavadinimas nieko nesako.

mano pana zyzia, bandau nulauzt, abi jau slapios. kai nulus eisiu kavos su ledais. Lentos dar nedariau, nusivelinau siandien su sportais, matyt vakare teks blush2.gif
Atsakyti
issiviriau pupeliu sriuba, sultiniui kudos jautienos imeciau.. mm, kaip skaniai valgysiu.. seimyna nemegsta sito patiekalo, tai bus man ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 30, 14:17)

kodel sekmadienio lauki? smile.gif ko iskart neperki? smile.gif kur nuziurejai suknele?

NB buna begimui skirti, jei tokie, tai tinka, jei vaiksciojimui skirti, tuomen ne. pats pavadinimas nieko nesako.

pries savaite pardej nuziurejau, db nusprendziau kad noriu, o iki sekmad neturiu kada ramiai neskubant nuvaziuot, tai paskyriau sau sekmadieni taskysiu sestadieni uzdirbtus pinigus biggrin.gif

mano nuomone reik begt pirmiau pradet, o paskui jau sustra avalyne pirkt, kad nestovetu numesta smile.gif as iki siol kedu nenusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 14:39)
pries savaite pardej nuziurejau, db nusprendziau kad noriu, o iki sekmad neturiu kada ramiai neskubant nuvaziuot, tai paskyriau sau sekmadieni taskysiu sestadieni uzdirbtus pinigus biggrin.gif

mano nuomone reik begt pirmiau pradet, o paskui jau sustra avalyne pirkt, kad nestovetu numesta smile.gif as iki siol kedu nenusipirkau biggrin.gif

As ir megstu ramiai, kitaip nieko nenusiperku arba nusiperku kokia nesamone blush2.gif Dabar jau zinau kur vaziuosiu kelniu pirkt, kai atves siek tiek, nes per karscius tokius nieko matuotis nenoriu schmoll.gif

Zingeidi paklause del kedu, as atsakiau blush2.gif Bet faktas, kad begt reikia drinks_cheers.gif tu jau kedu reiktu manau 4u.gif

koki bajeri mano mergina siandien ryte suskele doh.gif ryte ruosesi i stovykla, pasiuliau persirengt suknele, nes tokia trumpoka apsirenge, sako visos tokios. Pasiuliau su Elza, ji labai patogi, be rankoviu, pernai pirkta ir labai myleta, tai man atreze "ka as tau leliukas, kad su leliukiska suknele eiciau?!" doh.gif mega_shok.gif dar pridure, kad ta filmukas leliukiskas, tai vat mamos, neskubekit pripirt, nes leliukai greit panelem pavirsta, o tada jau ne lygis. Dar kuprines kai pirkom, specialiai ta su Elza ir Ana parodziau, tada jau purte galva, kad nenori tokios, tik neisklausiau kodel cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasapo @ 2016 06 30, 14:20)
issiviriau pupeliu sriuba, sultiniui kudos jautienos imeciau.. mm, kaip skaniai valgysiu.. seimyna nemegsta sito patiekalo, tai bus man ir man bigsmile.gif

kaip skaniai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 06 30, 14:52)
As ir megstu ramiai, kitaip nieko nenusiperku arba nusiperku kokia nesamone  blush2.gif  Dabar jau zinau kur vaziuosiu kelniu pirkt, kai atves siek tiek, nes per karscius tokius nieko matuotis nenoriu  schmoll.gif

Zingeidi paklause del kedu, as atsakiau  blush2.gif  Bet faktas, kad begt reikia  drinks_cheers.gif  tu jau kedu reiktu manau  4u.gif

koki bajeri mano mergina siandien ryte suskele  doh.gif  ryte ruosesi i stovykla, pasiuliau persirengt suknele, nes tokia trumpoka apsirenge, sako visos tokios. Pasiuliau su Elza, ji labai patogi, be rankoviu, pernai pirkta ir labai myleta, tai man atreze "ka as tau leliukas, kad su leliukiska suknele eiciau?!" doh.gif  mega_shok.gif  dar pridure, kad ta filmukas leliukiskas, tai vat mamos, neskubekit pripirt, nes leliukai greit panelem pavirsta, o tada jau ne lygis. Dar kuprines kai pirkom, specialiai ta su Elza ir Ana parodziau, tada jau purte galva, kad nenori tokios, tik neisklausiau kodel  cool.gif

jo as irgi nuvarysiu pasimatuosiu, nueisiu i kavinuke kavos, o tuomet eisiu pirkt jei dar noresiu biggrin.gif

reik, bet prilipo ir turimi, nieko nebeskauda, nebetrina, dar maciau mergicka su tokiais pusmaratoniuose laksto, tai man dar oi ilgai ju pakaks smile.gif

kiek tavo panelei metu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 30, 14:17)

kazkada esu gerus ketanov, padedavo labai. Viena chirurge pasake, kad geriau ju negerti, nes "glusina"  unsure.gif  nezinau kiek tiesos tame, kiek cia nesamone, nu bet va ranka nebekyla ju vartot  doh.gif

gal ir glusina bet tai ar tas skausmas migreninis ne labiau glusina?

QUOTE(smile_at @ 2016 06 30, 14:52)
Dar kuprines kai pirkom, specialiai ta su Elza ir Ana parodziau, tada jau purte galva, kad nenori tokios, tik neisklausiau kodel  cool.gif

nu taigi i mokykla eis ne leliukė jau didelė biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 14:56)
kaip skaniai  thumbup.gif
Papildyta:
jo as irgi nuvarysiu pasimatuosiu, nueisiu i kavinuke kavos, o tuomet eisiu pirkt jei dar noresiu biggrin.gif

reik, bet prilipo ir turimi, nieko nebeskauda, nebetrina, dar maciau mergicka su tokiais pusmaratoniuose laksto, tai man dar oi ilgai ju pakaks smile.gif

kiek tavo panelei metu ? biggrin.gif

Septyni suejo kovo men smile.gif
Na jei prilipo ir jokiu bedu su jais, tai gal tinka ir viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2016 06 30, 15:04)
gal ir glusina bet tai ar tas skausmas migreninis ne labiau glusina?
nu taigi i mokykla eis ne leliukė jau didelė  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai radau solpadeine, beda ta, kad negaliu dabar jokiu is vis vaistu sad.gif ir dar kokius metus matyt negalesiu... Nu ka darysi, ieskosiu kitu, naturaliu gydymo budu arba priezasciu kas sukelia ir stengsiuos to vengti...
Aha, jau jauciasi uzaugusios, darzelis baigtas, mokykla laukia ax.gif
Atsakyti