Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Aa, dabar supratau
tiesiog aplinkui matau daug merginu norinciu pasikeisti bet neleidzia nei kirpt nei kita spalva dazyt nusikerpa 2 cm galu pas stilistus ir isivaizduoja kad pasikeite biggrin.gif tokiu keleta kolegiu turejau

Mano kai tokie nekokie plaukai tai as irgi nureziu ir negailiu bet periodiskai vis sugalvoju augint biggrin.gif
nors kirpeja sake kad galeciau uzaugint nes pats plaukas geras, bet man prie veido formos netinka tokie pusilgiai tiesus, is kart liudno suns israiska igaunu..tai paauginu daeinu iki to liudno pavargusio suns ir nureziu
O iki 19 metu turejau ilgus, tiko visai, geri buvo..bet kaip nukirpau tada taip ir neatauginu
Atsakyti
lenta 1min 21 sek biggrin.gif norejau bent iki 25sek isspaust, bet niekaip biggrin.gif ir taip paskutines 21sek virpejau kaip epuses lapas biggrin.gif
vakariene - kefyro pakelis biggrin.gif tiksliau jo turinys, ne pakelis biggrin.gif
Atsakyti
jeigu pilnu tempu dirbciau fotografe buciau gazele biggrin.gif atvariau 2,5val kojyciu nejauciu biggrin.gif tai kas bus sestadieni doh.gif lotuliukas.gif

MIELOSIOS KOVOS SU LAŠIAKAIS BENDRAŽYGĖS, RYT STARTUOSIM I NAUJA LENTUTE, VISOS NORINČIOS RYT PRISIDUODAMOS PARAŠYKIT SVORĮ IR NAUJĄ SIEKIAMĄ SVORĮ (manau darom lentute iki 09.01)
Atsakyti
apie plaukus kalbat smile.gif as tai pasiskusiu, kad man jie per greit auga lotuliukas.gif nu rimtai, nespeju kirpt, jei noriu islaikyt pastovu ilgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 30, 20:04)
apie plaukus kalbat smile.gif as tai pasiskusiu, kad man jie per greit auga lotuliukas.gif  nu rimtai, nespeju kirpt, jei noriu islaikyt pastovu ilgi smile.gif

pasiseke ax.gif
Atsakyti
Lentute 1.50 min. Vakariene braskes su pienu. Eisiu dabar arbatos.
Pasivazinejom su vaikais dviraciais ir keli suskaudo g.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 20:55)
jeigu pilnu tempu dirbciau fotografe buciau gazele  biggrin.gif atvariau 2,5val kojyciu nejauciu  biggrin.gif tai kas bus sestadieni  doh.gif  lotuliukas.gif

tai ko nevarai motin biggrin.gif gazele butum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 30, 21:05)
pasiseke  ax.gif

nu man nelabai biggrin.gif as mielai sutikciau, kad leciau augtu smile.gif cia rimtai. kazkaip amzinai buvau ilgaplauke, o dar tokie plaukai 'durni' - puciasi ir veliasi, tai jomajo kaip su tokiais ilgais sunku. tai dabar atradau sau patinkanti ilgi ir kad sutvarkyt nesunku, nu bet blyn, nu kirptis tai kaip vyrui reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 06 30, 20:05)
Lentute 1.50 min.

oba bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 30, 20:05)
tai ko nevarai motin  biggrin.gif  gazele butum biggrin.gif

ai nzn neturiu pakankamai gabumu tam biggrin.gif ir tingiu reklamuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 30 birželio 2016 - 20:09
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 30, 19:33)
Aš pabandysiu nekarpyti. Pas mane ju ne per daugiausiai, tai gal daugiau atrodys. Nors su amžinu tiesinimu tai nelabai tikriausiai biggrin.gif

as tai svajociau turet garbanotus plaukus. Kaip tik tiesus plaukai tinsa sad.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 30 birželio 2016 - 21:05
cia amzina problema - garbanes dazniausia nori tiesiu, tiesius turincios nori garbanotu biggrin.gif maniskiai irgi is saves garbanojasi ir as visa gyvenima noriu tiesiu, kad isplovus galva nereiktu ju tiesint biggrin.gif
Atsakyti
kazin kaip Barbaske laikosi verysad.gif
Atsakyti
vak-200g liesos varškės ir 100g islandiško jogurto
Atsakyti