QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 16:53)
o as suprantu
aisku, visokiu salotu pasigamint tai taip. bet pvz kazkoki kitoki maista gamint. nu kiek tu viena ten suvalgysi. kazkaip as pvz gamint grynai vienai porcijai nemoku net. nu pvz nori pietums kotleto. nu bet tik pietums. tai tu man pasakyk kaip ji viena issikept?
as ant puses kg farso pvz viena kiausini tik dedu, tai kiek ant vieno kotleto det? tipo skirstyt keliomis porcijomis ir galvot po to, kur ta kiausini det?
arba noriu cili sriubos. nei visos paprikos, nei skardines pupeliu, nei skardines pomidoru jai nesunaudociau viena, tai kur det visa kita? galvot ka dar is ju pagamint? o jei nieko is ju nenoriu daugiau? tai ir suges stovedami saldytuve
as kai viena gyvenau as irgi gaminau labai retai, nes man pigiau buvo pavalgyt kavinej, ar is Maximos kazka nusipirkt 





Kiek viena suvalgysi, tiek ir gamintis. Kepuosi sau vienai ir krūtinėlę ir kotletą. Verdu ir sriubą. Ką sugalvoju tą ir pasigaminu, kažkaip nematau bėdos. Ir į darbą su 4 indeliais einu

Nežinau ar kavinėj jau taip pigiau pavalgyti

Apie maximos maistą iš vis nekalbu

Jei kalba eina tik apie tai, kad valgyti sveiką, naminį maistą, tai turbūt diskusijos net užvesti nereikia. Ir taip aišku kas apsimoka ir kas ne.
O jei jau 2 kotletų nemokam keptuvėje iškepti, tada jo


QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 05, 17:15)
Spaliuke, liko karoliukų? Dvigubą daryk
