Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 16:53)
o as suprantu  tongue.gif  aisku, visokiu salotu pasigamint tai taip. bet pvz kazkoki kitoki maista gamint. nu kiek tu viena ten suvalgysi. kazkaip as pvz gamint grynai vienai porcijai nemoku net. nu pvz nori pietums kotleto. nu bet tik pietums. tai tu man pasakyk kaip ji viena issikept? smile.gif as ant puses kg farso pvz viena kiausini tik dedu, tai kiek ant vieno kotleto det? tipo skirstyt keliomis porcijomis ir galvot po to, kur ta kiausini det?  smile.gif arba noriu cili sriubos. nei visos paprikos, nei skardines pupeliu, nei skardines pomidoru jai nesunaudociau viena, tai kur det visa kita?  galvot ka dar is ju pagamint? o jei nieko is ju nenoriu daugiau? tai ir suges stovedami saldytuve smile.gif  as kai viena gyvenau as irgi gaminau labai retai, nes man pigiau buvo pavalgyt kavinej, ar is Maximos kazka nusipirkt biggrin.gif

Kiek viena suvalgysi, tiek ir gamintis. Kepuosi sau vienai ir krūtinėlę ir kotletą. Verdu ir sriubą. Ką sugalvoju tą ir pasigaminu, kažkaip nematau bėdos. Ir į darbą su 4 indeliais einu biggrin.gif
Nežinau ar kavinėj jau taip pigiau pavalgyti g.gif Nesiginčyju, nes jose nevalgau, galiu tik spėti.
Apie maximos maistą iš vis nekalbu doh.gif

Jei kalba eina tik apie tai, kad valgyti sveiką, naminį maistą, tai turbūt diskusijos net užvesti nereikia. Ir taip aišku kas apsimoka ir kas ne.
O jei jau 2 kotletų nemokam keptuvėje iškepti, tada jo drinks_cheers.gif kavinės ir maximos būtent ta vieta, kur pavalgyti smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 05, 17:15)
nu va ka sumeistravau, biski kitokios norejau, bet labai jau pasirinkimas karoliuku skurdus biggrin.gif

user posted image

Spaliuke, liko karoliukų? Dvigubą daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 05, 17:09)
Spaliuke, liko karoliukų? Dvigubą daryk mirksiukas.gif

truko keliu, neapskaiciavau, bet pasiimsiu priemones i kaima, gal ten kazka rasiu nusipirkt dadursiu biggrin.gif norisi riebesnes ane ?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 05, 18:13)
truko keliu, neapskaiciavau, bet pasiimsiu priemones i kaima, gal ten kazka rasiu nusipirkt dadursiu biggrin.gif norisi riebesnes ane ?

Man norisi. Ji pasimes ant riešo. Norėtusi daugiau dvigubos ar trigubos jei karoliukai nedideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 05, 18:09)
Kiek viena suvalgysi, tiek ir gamintis. Kepuosi sau vienai ir krūtinėlę ir kotletą. Verdu ir sriubą. Ką sugalvoju tą ir pasigaminu, kažkaip nematau bėdos. Ir į darbą su 4 indeliais einu biggrin.gif
Nežinau ar kavinėj jau taip pigiau pavalgyti g.gif  Nesiginčyju, nes jose nevalgau, galiu tik spėti.
Apie maximos maistą iš vis nekalbu doh.gif

super Nota, jei tu taip moki, as jei verdu sriuba, man gaunasi puodas, jei kepu kotletus, gaunasi ne vienas. jei viena gyvenciau, tai savaite valgyciau toki maista, kol bloga paliktu nuo to paties doh.gif todel ir sakau, kad kai kuriems tiesiog paprasciau ta porcija suvalgyti kazkur ne namie, nes man su mano gaminimu vienai gyvent butu brangiau, nei valgyt kavinese. salotas pasidaryt, tuno ar vistienos uzsimest tai taip, tikrai pigiau namie, bet jei noriu poros cepelinu tai ner net kalbos, arba pas mama vaziuot arba kavinej valgyt, jei viena gyvenciau biggrin.gif vat kai seimynai gamint, tai taip, pigiau gaunasi jau, nes jei ne per viena karta, tai per du tikrai suvalgom visi, nereik savaite ta pati valgyt smile.gif
Atsakyti
Labas,
Nekudėju verysad.gif Kaip aš valgyt noriu doh.gif
Lenta: 1:13
Vakarienei buvo 3 kiaušiniai su čiut majonezu,lašišos50 g,trešnių 2 stiklinės
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 19:40)
super Nota, jei tu taip moki, as jei verdu sriuba, man gaunasi puodas, jei kepu kotletus, gaunasi ne vienas. jei viena gyvenciau, tai savaite valgyciau toki maista, kol bloga paliktu nuo to paties doh.gif  todel ir sakau, kad kai kuriems tiesiog paprasciau ta porcija suvalgyti kazkur ne namie, nes man su mano gaminimu vienai gyvent butu brangiau, nei valgyt kavinese.  salotas pasidaryt, tuno ar vistienos uzsimest tai taip, tikrai pigiau namie, bet jei noriu poros cepelinu tai ner net kalbos, arba pas mama vaziuot arba kavinej valgyt, jei viena gyvenciau  biggrin.gif vat kai seimynai gamint, tai taip, pigiau gaunasi jau, nes jei ne per viena karta, tai per du tikrai suvalgom visi, nereik savaite ta pati valgyt smile.gif

Matyt noro per mažai biggrin.gif Kai nori pasidarai, nenori eini ir perki.
Mane turbūt nenormalia daug kas palaikys, kad aš net sau ir vaikui atskirai gaminu ax.gif
Kiekvienas renkamės pagal save drinks_cheers.gif Ir čia net apsimoka /neapsimoka esmė.
Taškas biggrin.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 05, 19:45)
Labas,
Nekudėju  verysad.gif  Kaip aš valgyt noriu  doh.gif
Lenta:  1:13
Vakarienei  buvo 3 kiaušiniai su čiut majonezu,lašišos50 g,trešnių 2 stiklinės

Aš irgi nekudėju, pagal svarstykles sunkėju biggrin.gif
Valgyti noriu daug doh.gif Visko doh.gif Bet nuo avižinių sausainių susilaikiau. Liurlinu vandenį smile.gif
Atsakyti
As irgi noriu kazko, vaikstau po virtuve ir ieskau ir nieko nerandu, nes nezinau ko noriu. Gal kokios arbatos pasidaryti.
Vakarienei 2 karsti sumustiniai ir sauja tresniu.

Kazkada buvau viena savaite pasilikusi, bet cia jau labai seniai buvau, valgiau ka norejau biggrin.gif o tai buvo pusryciams vaisiu salotos, pietums miusli, granola su pienu, o vakarienei sumustinis su sveikuoliska duona ir suriu, ar desra smile.gif
Atsakyti
Pasidariau išvadas,kad namie būnant man lengviau lieknėt.Na ką,turbūt einu pirkt stebuklingų piliulių.Nenoriu nutukt...
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 05, 20:15)
Pasidariau išvadas,kad namie būnant man lengviau lieknėt.Na ką,turbūt einu pirkt stebuklingų piliulių.Nenoriu nutukt...

Nepirk...
Susiimsi. Susigadinsi sveikata. Ir taip anksti keliesi, vargini organimą.O čia dar širdžiai apkrova bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 05, 19:53)

Kiekvienas renkamės pagal save drinks_cheers.gif Ir čia net apsimoka /neapsimoka esmė.
Taškas biggrin.gif

nu kodel taskas. man apsimoka, tau ne biggrin.gif kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 20:30)
nu kodel taskas. man apsimoka, tau ne  biggrin.gif  kiekvienam skirtingai  smile.gif

Nes tu šioj vietoj vertini ne sveiką gyvenimo būdą, jo naudą. O aš būtent iš tos prizmės žiūriu. Todėl diskusija nulio verta.

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 05, 18:24)
Nepirk...
Susiimsi. Susigadinsi sveikata. Ir taip anksti keliesi, vargini organimą.O čia dar širdžiai apkrova bus verysad.gif

Tada pasakyk kaip man susiimt? Aš stengiuosi,bet vis grįžtu į senus įpročius.Pati jau pradedu jaustis blogai ir lyg motyvacijos atsiranda...tada trukt už vadžių,vėl iš pradžiu doh.gif
Pms artėja,bijau kaip velnio verysad.gif
Atsakyti