Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

už vakar lenta-1:10min
šiandien lenta 1:17min

nežinau, niekada viena negyvenau, iš tėvų iškart su vyru, bet mane nesveika gal palaikysit, būna dienų, kai aš visiems keturiems skirtingai gaminu, aš tai išvis atskira respublika, jau seniai nebevalgau visų riebalienų su vyru cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 05 liepos 2016 - 19:40
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 05, 20:35)
Tada pasakyk kaip man susiimt? Aš stengiuosi,bet vis grįžtu į senus įpročius.Pati jau pradedu jaustis blogai ir lyg motyvacijos atsiranda...tada trukt už vadžių,vėl iš pradžiu  doh.gif
Pms artėja,bijau kaip velnio  verysad.gif

Pati puikiai žinai, kad aš tau nieko nepatarsiu. Puikiausiai viską žinai. Gal net daugiau nei aš smile.gif

QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 20:39)
už vakar lenta-1:10min
šiandien lenta 1:17min

nežinau, niekada viena negyvenau, iš tėvų iškart su vyru, bet mane nesveika gal palaikysit,  būna dienų, kai aš visiems keturiems skirtingai gaminu, aš tai išvis atskira respublika, jau seniai nebevalgau visų riebalienų su vyru  cool.gif

lotuliukas.gif Va čia tai atskiros respublikos aukštasis pilotažas thumbup.gif
Atsakyti
lenta 0:42
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 20:39)

nežinau, niekada viena negyvenau, iš tėvų iškart su vyru, bet mane nesveika gal palaikysit,  būna dienų, kai aš visiems keturiems skirtingai gaminu

isproteciau swoon.gif swoon.gif swoon.gif
as tingine ir egoiste siuo klausimu blush2.gif vaikui, ok, kol pati nemoka gamintis gaminu ir atskirai, nes daug ko nevalgo, bet vyrui, jei netiktu, kas pagaminta, tai eina velniop- saldytuvas zino kur, keptuves ir puodai zino kur cool.gif tai gerai, kad mano vyras toks, kad jam viskas tinka, kas pagaminta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 21:15)
isproteciau  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
as tingine ir egoiste siuo klausimu blush2.gif  vaikui, ok, kol pati nemoka gamintis gaminu ir atskirai, nes daug ko nevalgo, bet vyrui, jei netiktu, kas pagaminta, tai eina velniop- saldytuvas zino kur, keptuves ir puodai zino kur cool.gif tai gerai, kad mano vyras toks, kad jam viskas tinka, kas pagaminta biggrin.gif

gal kaip tik del to jam ir tinka lotuliukas.gif

lovyte paroviau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 05 liepos 2016 - 20:17
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 21:15)
isproteciau  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
as tingine ir egoiste siuo klausimu blush2.gif  vaikui, ok, kol pati nemoka gamintis gaminu ir atskirai, nes daug ko nevalgo, bet vyrui, jei netiktu, kas pagaminta, tai eina velniop- saldytuvas zino kur, keptuves ir puodai zino kur cool.gif tai gerai, kad mano vyras toks, kad jam viskas tinka, kas pagaminta biggrin.gif

tai maniškis ir gamina dažnokai, dėl to jam priekaištų neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 05, 21:16)
gal kaip tik del to jam ir tinka  lotuliukas.gif

lovyte paroviau  cool.gif

nezinau kodel tinka biggrin.gif bet as tiesiog nesu is tu moteru, kurios stovi prie puodu ir tenkina kiekvieno inorius blush2.gif jei alkani- valgysit, kas paruosta, nepatinka, saldytuve visad rasit is ko pasidaryti sumustini, ant stalo vaisiu, spintelej uzkanduku ir pan. biggrin.gif nera taip, kad as nuolat gaminu tik tai, kas patinka man, neee, as zinau, kas ka megsta ir bandau padaryt taip, kad visiems tiktu, bet jei jau pradeda issidirbinet net ir is to, tai .... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 21:23)
tai maniškis ir gamina dažnokai, dėl to jam priekaištų neturiu smile.gif

maniskis irgi neretai gamina, nes jis megsta gamint, cia jo hobis smile.gif bet man tinka viskas, ka jis pagamina, man svarbu ne man gamint lotuliukas.gif ai nu tik grybu nevalgau, bet jis ju ir negamina seimynai, jis juos darosi special sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 21:24)
nezinau kodel tinka biggrin.gif  bet as tiesiog nesu is tu moteru, kurios stovi prie puodu ir tenkina kiekvieno inorius blush2.gif  jei alkani- valgysit, kas paruosta, nepatinka, saldytuve visad rasit is ko pasidaryti sumustini, ant stalo vaisiu, spintelej uzkanduku ir pan.  biggrin.gif nera taip, kad as nuolat gaminu tik tai, kas patinka man, neee, as zinau, kas ka megsta ir bandau padaryt taip, kad visiems tiktu, bet jei jau pradeda issidirbinet net ir is to, tai .... biggrin.gif

o klausimas " ko norit vakarienei?" pas jus buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 05, 21:27)
o klausimas " ko norit vakarienei?" pas jus buna?  ax.gif

oi, skaudus klausimas, retai visi to paties norim lotuliukas.gif ,oi retai
Atsakyti
Sveikos, užlaužiau vaiką gultuke, kažko jam šiandien nesimiegojo smile.gif

Kas dėl gaminimo tai aš gaminu arba vyras smile.gif Man viskas tinka, vyrui tik varškės patiekalai ir kūgelis netinka, tai to ir nedarau. O sūnui dažniausiai atskirai gaminu, nes nevalgiukas. Nors su amžium apetitas padidėjo tai jau daugiau ką galima įsiulyt. Tikiuos kitas berniukas bus iš tų kurie viską valgo biggrin.gif
Atsakyti
aš vaikų neverčiu valgyti , to ko jie nenori, nes lyginu su savimi, aš taip nenorėčiau, juk mes, suaugę, renkamės ką valgyti, o vaikai ką neturi norų?tri prisitaikyti prie mūsų, kodėl??
numirčiau iš bado, jei reikėtų valgyti pagal kažkieno įgeidžius
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 05, 21:27)
o klausimas " ko norit vakarienei?" pas jus buna?  ax.gif

buna ne tik tai, buna ir "ko norit pietums" biggrin.gif bet jei is visu pusiu pasigirsta skirtingi variantai, tada buna sugalvojamas vienas, daugmaz bendras variantas, ir jau kam netinka, tai cia jo bedos biggrin.gif
pliusas, kad pietums tai dazniausia musu norai visu sutampa- esam absoliutus paukstienos megejai, tai paukstiena tinka bet kokiam pavidale ir bet kaip paruosta. tai su pietumis vargo maziausia. vakarienei buna sunkiau- vyras nori kiausinienes pvz, vaikas blynu, as pvz salotu su tunu lotuliukas.gif tai tada buna taip, kad as pasidarau salotu, o vyras eina keptis kiausinienes ir dar vaikui blynu iskepa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti