Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Lentute 2.28
Bet zinau kodel vyras vakar tiek daug isilaike, siandien ir as taip dariau, negerai rankas laike, kumscius suspaudes ir sonu rankos padetos
didesne apkrova rankoms visur kitur irgk bet taip lengviau
siandien jau padarem taip kaip padarem ryt vel leteneles delnais i zeme

Vakarienei grudetos varskes indukas su sauksteliu medaus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 liepos 2016 - 20:42
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 21:35)
aš vaikų neverčiu valgyti , to ko jie nenori, nes lyginu su savimi, aš taip nenorėčiau, juk mes, suaugę, renkamės ką valgyti, o vaikai ką neturi norų?tri prisitaikyti prie mūsų, kodėl??
numirčiau iš bado, jei reikėtų valgyti pagal kažkieno įgeidžius

as irgi neverciu, bet pagal jos inorius istisai irgi nesokineju cool.gif niekada neduodu jai to, ko zinau, kad tikrai nemegsta. buna kartais, kad pasigaminam kazka tokio, kad tikrai vaikas nevalgo/nemegsta, tai iskart kazka atskirai ir jai pagaminu, ka tikrai megsta. bet buna, kad pagamini ta, ka ji siaip megsta, bet vistiek issidirbineja, tai eina sikt tada, nenori, nevalgyk, noresi- valgysi atvesusi maista cool.gif arba buna pagamini ko nori, ka megsta, o ji - o as ne to norejau, norejau ano doh.gif nu zinokit nezinau kaip jums, man tai "nepraeina" tokie bajeriai. neverciu valgyt, net buvo keli kartai, kad ejo miegot alkana cool.gif cool.gif
Atsakyti
Nutrukau finiso tiesiojoj, pririjau surio, saldainiu, db cipsus doroju ....
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 21:48)
neverciu valgyt, net  buvo keli kartai, kad ejo miegot alkana cool.gif  cool.gif

blink.gif
tipo gaila buvo duoti užkąsti kažką ką mėgsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 21:48)
as irgi neverciu, bet  pagal jos inorius istisai irgi nesokineju  cool.gif niekada neduodu jai to, ko zinau, kad tikrai nemegsta.  buna kartais, kad pasigaminam kazka tokio, kad tikrai vaikas nevalgo/nemegsta, tai iskart kazka atskirai ir jai pagaminu, ka tikrai megsta. bet buna, kad pagamini ta, ka ji siaip megsta, bet vistiek issidirbineja, tai eina sikt tada, nenori, nevalgyk, noresi- valgysi atvesusi maista cool.gif arba buna pagamini ko nori, ka megsta, o ji - o as ne to norejau, norejau ano  doh.gif  nu zinokit nezinau kaip jums, man tai "nepraeina" tokie bajeriai. neverciu valgyt, net  buvo keli kartai, kad ejo miegot alkana cool.gif  cool.gif

geras principas, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 20:51)
blink.gif

o jei vaikas megsta tik cola ir cipsus smile.gif vaikai turi gerbt tevus ir neissidirbinet.
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 21:51)
blink.gif

tai kaip supratau ne nemegstami brokoliai gi buvo siulomi, o maistas, kuri siaip ji megsta g.gif ner gi "valgyk suknistus spinatus arba nieko negausi" biggrin.gif
o patys gi irgi ne visada valgom tai, ka norim.
nores vaikas ta vakara tik braskiu su pienu, negi parduotuven leksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 05, 21:56)
tai kaip supratau ne nemegstami brokoliai gi buvo siulomi, o maistas, kuri siaip ji megsta  g.gif  ner gi "valgyk suknistus spinatus arba nieko negausi"  biggrin.gif
o patys gi irgi ne visada valgom tai, ka norim.
nores vaikas ta vakara tik braskiu su pienu, negi parduotuven leksi  biggrin.gif

jei braškių sezonas, kodėl gi ne rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 21:51)
blink.gif

lera, as jai visad gaminu/duodu ka ji megsta, tiesiog ji megsta issidirbinet ir kartais uzeina , kad kazko "nebemegsta" doh.gif tada pas mane irgi principai yra- nenori, eik miegot alkana, as pagal jos sikna nesokinesiu cool.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 05, 21:55)
o jei vaikas megsta tik cola ir cipsus smile.gif vaikai turi gerbt tevus ir neissidirbinet.

drinks_cheers.gif
man va neseniai ji pareiske - ojetus, ir vel blynai, gal einam nusipirkt mesainio doh.gif nors tuos blynus ji megsta ir kepu kaskart skirtingus, arba jei lietiniai, tai su idarais, kuriuos megsta. Bet uzteko man paziuret savo zudanciu zvilgsniu, tai tiko ir blynai biggrin.gif Buna ir tu mesainiu, ir bulvyciu koki karta i menesi, uztenka. Tiesiog nereikia issidirbinet. Man absurdas butu sokinet pagal vaiko dudele ir gamint, ko ponaitis uzsigeide. Ne man tai. Neleisiu, kad vaikas 'uzliptu' man ant galvos
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 21:59)

bet jei namie yra tai, ka jis valgo, vistiek leksi, nes jis to nori?
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 21:59)

siaip, palepinimui ir as nueiciau smile.gif
bet jei sukiojausi virtuvej valanda, gaminau ka siaip megsta o man pasako "fe, parnesk man braskiu", spyga, ne braskes. Nepagarba mano laikui, darbui ir pastangoms smile.gif
Atsakyti
jei klausi ko nori vakarienei, ir sako braskiu, tai viskas ok, nueiciau ir as. bet jei pasako ko nori, pagamini ir tada pyst noriu braskiu....Tada tikrai eitu alkanas miegot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 22:17)
jei klausi ko nori vakarienei, ir sako braskiu, tai viskas ok, nueiciau ir as. bet jei pasako ko nori, pagamini ir tada pyst noriu braskiu....Tada tikrai eitu alkanas miegot cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti