Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 22:19)

tai va taip pas mane buve yra, ir ne karta, kad paklausi, pagamini, o ji pyst as noriu kazko kito. tai tikrai ejo alkana miegot, net neslepsiu, nes as ne milijoniere, kad prigaminciau panelei po tris patiekalus, kad butu is ko rinktis cool.gif man cia yra totalus issidirbinejimas ir nezadu sokinet pagal tokiu spoku inorius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 05, 22:25)
tai va taip pas mane buve yra, ir ne karta, kad paklausi, pagamini, o ji pyst as noriu kazko kito. tai tikrai ejo alkana miegot, net neslepsiu, nes as ne milijoniere, kad prigaminciau panelei po tris patiekalus, kad butu is ko rinktis cool.gif man cia yra totalus issidirbinejimas ir nezadu sokinet pagal tokiu spoku inorius cool.gif

taip tai jo, aš kitką minty turėjau
kad pvz aš gaminuosi vieną, o vaikas nori kažko kito, nesunku jam tai pagaminti
Atsakyti
Lenta - 1,11. Nota, pritariu 100 proc, kad namie gamintas maistas yra geriausia ir tikrai nesimaitinu vien kavinėse, o maxima apskritai išimtis. Bet pritariu Frofesorei, aš taip pat nemoku išsikept dviejų kotletų ir dviejų bliudelių sriubos išsivirt smile.gif O kai nemėgsti gamint, tai dar labiau apsunkina situaciją smile.gif Bet stengiuos tobulėt šioje srityje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 07 05, 22:35)
taip tai jo, aš kitką minty turėjau
kad pvz aš gaminuosi vieną, o vaikas nori kažko kito, nesunku jam tai pagaminti

as apskritai gaminu dazniausia tai, ka megsta ji biggrin.gif cia realiai mes prie jos taikomes biggrin.gif jei gaminames kazka astraus (nes esam megejai) arba ko ji nevalgo, tai jai gaminu atskirai. Bet ji neretai buna issidirbineja is tokio maisto, ka tikrai zinau, kad megsta, bet pradeda vaidint, kad nemegsta doh.gif del to ir teko ne syki eit miegot alkanai, nes man tokiu bajeriu nebus cool.gif ai bet pliusas vistiek, nes ryte atsikelusi "sluoja" viska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 07 05, 21:35)
Lenta - 1,11. Nota, pritariu 100 proc, kad namie gamintas maistas yra geriausia ir tikrai nesimaitinu vien kavinėse, o maxima apskritai išimtis. Bet pritariu Frofesorei, aš taip pat nemoku išsikept dviejų kotletų ir dviejų bliudelių sriubos išsivirt smile.gif O kai nemėgsti gamint, tai dar labiau apsunkina situaciją smile.gif Bet stengiuos tobulėt šioje srityje biggrin.gif

nemegstu ir as gamint...jei gaminu tai dviem dienom, o imantriu patiekalu isvis negaminu biggrin.gif db tiek tingiu, kad viska orkaitej kepu, maziau vargo.
kai viena gyvenau, nieko negamindavau:) pusryciam surelis, pietum maxes misraines, vakarienei irgi kazkas is pardes biggrin.gif buvau liekna smile.gif

bloga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 05 liepos 2016 - 21:46
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 05, 22:44)

kai viena gyvenau, nieko negamindavau:) pusryciam surelis, pietum maxes misraines, vakarienei irgi kazkas is pardes biggrin.gif buvau liekna smile.gif

bloga..

ir tu nebuvai sveiko maisto propaguotoja biggrin.gif as irgi biggrin.gif bet uztat buvau liekna kaip niekad wub.gif va dabar namini maista valgau ir niekaip neina kudet biggrin.gif matyt per skanus, reik vel pilnai ant maximos maisto pereit bigsmile.gif tai gal bent sulieknesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Lenta tik 1:46
Del gaminimosi tik sau, tai man nera dideliu bedu pasigamint, nemegstu as cepelinu, kotletu irgi nelabai, o issivirt sriubos, pasitroskint mesytes, pasikept omleto ar varsketuku man nesunku biggrin.gif aisku, dazniausiai valgyciau sumustinius, varske, jogurtus, salotas ir pan., bet gi buna, kad uzsinori ir kazko normalaus blush2.gif
Vaikams tai liepiu susitart ko jos nori, issidirbinet su maistu neleidziu. Zinau ko tikrai nemegsta, to negaminu, bet siaip kas pagaminta turi valgyt. Va mazajai tyreles dabar su malonumu verdu biggrin.gif
Atsakyti
labas

siandien visa diena praleidau pramogu parke, panasiam kaip Lokes Peda. su darbu varem visas kolektyvas, tai pietus buvo kavines, o vakarienei saltibarsciai buvo jau grizus ir veliau dar mazu pomidoreliu pora sauju biggrin.gif

lentai siuo metu ner sveikatos, gal veliau, einant miegot. ryt parasysiu tada rolleyes.gif
Atsakyti
Lentute 1:30
As kazkada gaminau, kaip man atrode, ka labiausiai megsta vaikai, vyras, ir jeigu jie nevalgydavo, budavo labiausiai gaila.. todel nusprendziau, gaminsiu pagal save, ka pati noreciau, o jie tegul prisitaiko, tada nebus taip gaila. Taip man ir skaniausiai iseina. Siaip tai niekados neklausiu kas ko noretu, nes paskui tik nesamones buna. Budavo ir pas mus, kad mazasis uzsiprasydavo ko nors ir paskui vistiek nevalgydavo doh.gif o jeigu klausyti vyro, tai jis kiekviena diena valgytu steikus su bulvytemis arba pica su cola, chipsus biggrin.gif
Atsakyti
as irgi gaminu pagal save visada. nebent kai pati nusprendziu nevalgyt, tada jau gaminu, ka seimyna megsta. bet mes daugmaz panasiai valgom, skiriasi kai kurios sudedamos dalys, tai issidirbinejimu buna mazai.. bet as ju netoleruoju visiskai. uzsakymams yra restoranai
Atsakyti
pamirsau vakar lenta, tai dabar padariau uz vakar, 1min 23sek
Atsakyti
Labas rytas,

Įdomiai vakar diskutavot, bet jau nebetęsiu tos diskusijos.

Vakar lenta 1.39 min

Naktį blogai miegojau, kaip kojos skaudėjo doh.gif Eisiu pirkti tepalo smile.gif
Atsakyti