Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

As irgi uz menesi, ka ta savaite tokiam pratimukui
gal net reiketu kazkaip progresa zymetis ne vien laiku o tarkim cm liemens ar pilvo, matytumem ar yra kokie rezultatai daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 06 28, 21:06)
As irgi uz menesi, ka ta savaite tokiam pratimukui
gal net reiketu kazkaip progresa zymetis ne vien laiku o tarkim cm liemens ar pilvo, matytumem ar yra kokie rezultatai daugiau  g.gif

Na kadangi as dar i sporto kluba einu, fitnesa, tai cm matuoti kaip ir nesazininga man butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 28, 21:12)
Na kadangi as dar i sporto kluba einu, fitnesa, tai cm matuoti kaip ir nesazininga man butu smile.gif

Tai cia tik siaip pasiulymas sau stebesenai ir motyvavimusi ypac kas netiki nauda pratimo
man irgi nelabai sazininga jei rungtyniavimui nes mano liemuo nekusta ir man to ne nereikia, ne ten mano sankaupos susidelioje
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 28, 22:12)

nu man ir, aš ir sporto klubą lankau g.gif ir šiaip. apimtys kris daugiau dėl maisto, nei dėl minutės lentos kasdien, aš manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 16:40)
drinks_cheers.gif  Aš irgi taip manau.Užeina,praeina,vėl užeina noras  biggrin.gif

Tiksliai nepasakysiu koks ilgis(nepamenu),bet sakė kad supynus į kasą ir atmetus į priekį bus iki krūtinės kažkur kasa smile.gif Nenoriu kad labai jau ilgi būtų(iki šiknos)

o ko ne iki siknos? jei augint, tai augint biggrin.gif juokauju aisku... Man tai nuo saknu reiktu kazkaip atkelt plaukus, nes amzinai prisiploje prie galvos... Dabar kai trumpi, dar e taip smarkiai, o kai ilgi buvo, tai tragedija is vis, del to ir manau, kad ilgu gyvenime nebenoresiu blush2.gif bet kaip su tais norais buna jau aptarem biggrin.gif
Dar viena beda, kad slenka kuokstais doh.gif tuoj plika liksiu ir nieko nebereikes unsure.gif

QUOTE(Anike* @ 2016 06 28, 17:06)
smagu del shopinimosi, as tai per pora dienu kruva pinigu isleidau vien tik maistui, keliems buitiniams daiktams  ax.gif didelio shopinimosi nenusimato  verysad.gif

As kai tik islendu is namu, taip pinigai ir iskeliauja is pinigines doh.gif maistui, vaiku reikmems, buitiniams reikalams, vnz, nieko blatno neperkant unsure.gif bet tie pinigai, kur skirti garderobui, tam ir bus panaudoti, maistui ju neleisiu blush2.gif lotuliukas.gif

As lenta visad ant alkuniu darau. Kur galima pasaugot riesus, ten jau stengiuosi saugot, nes kai sportuodavau, kazkaip akcentuodavo, kad nekelt svorio ant riesu, ant kumsciu ji perkelt...
Atsakyti
42 sekundės. labai pjovė per juosmenį g.gif ir dar mmm pirma diena skausminga, ryt turėtų būt daugiau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pražiopsojau lentą doh.gif
Bet užtat buvau treniruotėj po atviru dangum. Ir pataikiau į kojų dieną doh.gif vos parėjau namo lotuliukas.gif kojytės dreba. Tiek įtūpstų gyvenime neesu dariusi ax.gif bet jausmas nerealus thumbup.gif ketvirtadienį vėl varysiu wub.gif

P.s. turiu kilą pliuso lotuliukas.gif

Atsakyti
Įrašykite ir mane i iššūkį. Lenta 52 sekundes, o vakarienei buvo 2 samtukai voverusku sriubos.

Spaliuke, kai krikstijom sūnų krikstateviam dovanojom po puodelį su vaiko nuotrauka. Dabar minčių neturiu. Krikštynos rugpjūčio pabaigoje, tai laiko dar turiu. Ką tu mąstai?
Atsakyti
Mano lenta:1:11,vakarienei nieko

Mirė uošvis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 22:02)
Mirė uošvis sad.gif

eina sau verysad.gif unsure.gif o jis Lt ar su jumis?
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 29, 00:02)
Mirė uošvis sad.gif

ojej unsure.gif užuojauta 4u.gif
Atsakyti
Jis kitam rajone gyveno.Žiauri situacija.Anyta ligoninėj,namas saugomas policijos...
Atsakyti