Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 28, 23:24)
Jis kitam rajone gyveno.Žiauri situacija.Anyta ligoninėj,namas saugomas policijos...

užuojauta jums visiems ... sad.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Barbaške, užuojauta visiems. O kam ta policija? Kriminalinė mirtis? blush2.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Barbaske, liudna verysad.gif Stiprybes jums visiems.

Agnieeeska, junkis prie issukio. Uz vakar diena busi skolinga mirksiukas.gif

Pusryciausiu ir leksiu i darba.
Atsakyti
As jau po pusryciu, telpu i visus priesnestuminius rubus, isibraskinau ir i paskutinius likusius mazus dzinsus smile.gif ruosiames i poliklinika.
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 28, 23:36)

Spaliuke, kai krikstijom sūnų krikstateviam dovanojom po puodelį su vaiko nuotrauka. Dabar minčių neturiu. Krikštynos rugpjūčio pabaigoje, tai laiko dar turiu. Ką tu mąstai?

mes irgi taip, darem puodukus su mazes nuotrauka ir uzrasu "krikstomamytei" ir "krikstoteveliui", iki siol maciau turi tuos puodukus thumbup.gif

Barbaske, uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
Barbaške 4u.gif console.gif

labas rytas
išsiviriau šiandien boliviniu balandu, akcijos paveikta nusipirkau
nu, nežinau kažkaip reiks prisijaukint, pusę teįveikiau išsivirtos
tikiuosi bent sotumo kažkiek iki priešpiečių užteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 28, 22:16)
Man tai nuo saknu reiktu kazkaip atkelt plaukus, nes amzinai prisiploje prie galvos..

Man labai padejo kai gale iskarpomi plaukai, tada tiek nepripleke jie buna smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 29, 07:47)
Man labai padejo kai gale iskarpomi plaukai, tada tiek nepripleke jie buna smile.gif

Labas rytas smile.gif

vat aš mėginau įkalbėt kirpėją irgi daugiau iškarpyt bet ana pradėjo aiškint kad pas mane plonas plaukas ir vis tiek taip neguls kaip aš noriu, prakarpė šiek tiek galiukus, kol trumpoki buvo gerai o dabar ataugo šiek tiek ir vėl i galus visa masė suėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 28, 22:36)
Spaliuke, kai krikstijom sūnų krikstateviam dovanojom po puodelį su vaiko nuotrauka. Dabar minčių neturiu. Krikštynos rugpjūčio pabaigoje, tai laiko dar turiu. Ką tu mąstai?

padariau padekas, jas reminsiu, visiem sveciam medaus po pagal krikstynu tema apipavidalinta induka su mediniu saukstuku, seneliam nuotrauku albubus su nuotraukom vaiko, bet krikstotevam kazko isskirtinio norisi g.gif puodukai man schmoll.gif
Atsakyti
2016-06-28 d. ataskaita:

Iš 14 dalyvaujančių (Barbaške, tave irgi įtraukiau, jei nenori - pasakyk mirksiukas.gif) neprisidavė tik Liutuxe.
Jei dar prisiduos, savo lentelę taisysiu. O šiaip lieki skoloj mirksiukas.gif
Jei kuri neprisiduos tą pačią dieną, tai nieko baisaus. Pasistengsiu viską perskaityti ir sužiūrėti smile.gif
Po savaitės padarysiu kiekvienos mergaitės savaitės progresą smile.gif

Agnieeska galiu traukti tave?
Atsakyti
Labas rytas

Barbaske uzuojauta jusu seimai
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 29, 09:54)
2016-06-28 d. ataskaita:

Iš 14 dalyvaujančių (Barbaške, tave irgi įtraukiau, jei nenori - pasakyk mirksiukas.gif) neprisidavė tik Liutuxe.
Jei dar prisiduos, savo lentelę taisysiu. O šiaip lieki skoloj mirksiukas.gif
Jei kuri neprisiduos tą pačią dieną, tai nieko baisaus. Pasistengsiu viską perskaityti ir sužiūrėti smile.gif
Po savaitės padarysiu  kiekvienos mergaitės savaitės progresą  smile.gif

Agnieeska galiu traukti tave?

thumbup.gif

kokia gera snd diena, ta proga net apsimoviau miniaka, varysim i lauka biggrin.gif
Atsakyti