Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

As irgi darba pakeiciau kad lanksteni grafiks turet ir tempa sumazinti.lankiau psicholofa ir akupunktura...bet pagrindas tu nesekmiu tikrai slipi giliau ir tikrai po tiek metu susidaro kita nuomone apie musu specus ir ju poziuri.nu tikrai darom ir nesigilinam...o kas jiems ....mes vaiksciojanti pinigine...taip ir norisi paviesinti sita visa sukciavima!

Atsakyti
visgi po laimingo pastojimo IVF pagalba, tačiau nelaimingo nėštumo (vaisius nustojo vystytis 7,5 sav.) grįžtu į planuojančių būrelį unsure.gif ruošimės 2 IVF, todėl dabar svarbiausia sustiprinti organizmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 20 birželio 2018 - 17:54

Aš 20metų negalėjau pastot-2IVF Lietuvoje,2IUI-lygis palyginus su užsieniu ir požiūris į žmogų-apgailėtinas! Nepavyko-darom toliau,kodėl nepavyko-niekam neįdomu. Stambulo Memorial po persileidimo iškart įsigilino kodėl jis įvyko,surado priežastį ir štai-greitai jau susitiksiu su savo dukryte❤. Negaiškit laiko LT ir negadinkit savo nervų ir sveikatos. Aš dėl savo svajonės išpildymo po 17metų stabilioj įmonėj išėjau net iš darbo,kad galėčiau išvykt mėnesiui į Stambulą-nė sekundės dėl to nesigailėjau.
                                             o ka daryti seimoms kurios neturi galimybiu mesti darbo del svajones tapti mama nes yra busto paskola ir vyras ne verslinininkas? Mes patys turejome nesekminga ivf ir fet  bet tikiu,tai jei Dievo lemta,kad turesiu vaikuti jis atkeliaus pas mus ir su Lt mediku pagalba
Atsakyti

Netikiu ir aš, kad LT daktarai viską daro specialiai, kad viskas nepavyktų. Man IVF pavyko, tik nėštumas buvo nesisvystantis, kaip ir Ryanai, dabar taip pat ilsinu organizmą ir bandysiu dar kartą. Žinau tikrai ne vieną atvejį, kai viskas pavyko iš pirmo karto ir net IVF nereikėjo užteko IUI, tad sakyti, kad viskas pas mus blogai, o užsienį auksu žiba:) - nu nesutinku.

Atsakyti

Nemanau,kad Lt gydytojai specialiai daro,kad nepavyktų,bet tikrai dažnai į daug ką žiūri pro pirštus,beto aparatūros pas lietuvius prastesnės ir medicinoje mažiau pažengę

Atsakyti

Pas mus stampuoja ir nesigilina i detales as ta noriu pasakyti.kai kuriuos bandymus tai pati domejausiu ir siuliau patikrinti kraujo rodyklius kurie itakoja pastojima.o kai darem pirmuosius kartus tai ir net nezinojau kas itakoja kas ne ir darem ivf be tyrimu.kaip taip galima....kiekvienas sprendzia pats kur daryti .as is patirties savo sakau kad cia lt tikrai pinigeliai sbaresni uz tiesa....

Atsakyti

Kocik.. negalima spręsti ir teigti, kad vien tik "štampuotojai" lt dirba.. jūs gi neišbandėt visus gydytojus.. vienas gydytojas žiūri ir gilinadi, kitas nesigilina.. visur visokių yra.. tiek lt, tiek ir užsienyje..

Linkiu jums atrasti tikrąjį ir tinkantį sau gydytoją... 

Mano atveju, atradus tokį, kuriuo pasitikėjau 100% nuo pat pradžių ir vis dar tikiu-pavyko... nors irgi buvo visko, daug metų įvairių tyrimų daryta ir bandyta...

Atsakyti

Nu mano sake kad visi daro manipuluacijas o jis ne.tai kaip jaustis.as apakau.o kur jus daret?galit parekomenduoti?

Atsakyti

Nu mano sake kad visi daro manipuluacijas o jis ne.tai kaip jaustis.as apakau.o kur jus daret?galit parekomenduoti?

Sėkmingas kartas buvo northway pas M....

Prieš tai bandžiau VK, bet ten net lb nepatiko nei bendravimas, nei išaiškinimas, nei tai kad viskas lb atmestinai pasirodė palyginti su NW.... nekalbant gydytojos bendravimu, bet ir sesučių... gal mūsų auros nesutapo:)

Sakau, kiekvienam savo reikia atrasti:) ir lb svarbu pasitikėti tuo gydytoju...

Atsakyti

Sveikos, turiu perleisti turkisko crinono, progestano ir estrofem. Pirkausi sau, bet jau nebereikia :-)

Atsakyti

Dovanoju Vilniuje: 

1. Clostilbegyt, 6 tabletės, galioja iki 08 2021
2. Doxycyclinum, 6 tabletės, galioja iki 12 2020

3. Likusį švirkštą Zibor

Atsakyti

Sveikos.

Esu nevilty. Man PKS , nevyksta ovuliacija, galvojo stimuliuoti , bet -- pirma ištirti vyrą.

Išsityrė - blogai (per mažai , blogos formos, nejudrūs t.t.). Dabar jau išvadose siūlomas IVF+ICSI.

Visko kainas žinote pačios... 

Kas geriau, vaisingumo klinika ar BAK? (Eisime pas Gricių). 

P.S. man 26 vyrui 28. 

:cry2:​ 

Atsakyti