Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(misskiss @ 2016 07 10, 17:43)
nea neturiu.. pas gydytoja tik kita penktadieni

Jei tu is vilniaus galiu duot kelias tabletes kad uztektum iki penkt.somnoli as db nuo miego geriu
Atsakyti
Gi ne iš Vilniaus, kiek pamenu. Bet gal parpsi šiąnakt. Kai savaitgalis, sakyčiau, dzin. Nebent savaitgaliais dirbi ar šiaip ką atsakingo privalai daryt.

O šiaip baigias tas savaitgalis. Aš tai parpiau. Bet mažai teatsigavau po darbo savaitės. Atrodo, kad tame darbe plytas kraunu... Nžn. Nesuprantu nuo ko tas nuovargis.
Atsakyti
Atvariau vakarine pamaina prieglaudoj,tai gryzau prisikrovus visokiu emociju...bet taip pavargau.
Ta moteris sake kad antr atvest vagona man turi,tai issikraustysiu,bet jei ne...pas ja antr balius,as tikrai nenoriu but,nors kviete.
Atsakyti
Šiuo atveju, jei tu prieštarauji, tai irgi galėtų turėt sąžinės ir eit su svečiais į kabaką. Bet, turbūt, nieko nesakei?
Tai tau kvietimo nereik, nes kaip ji baliavos be tavęs, jei vienoj patalpoj gyvenat. biggrin.gif
O šiaip kaip tik gal susibičiuliuosi su žmonėm [kad nenori, tai suprantu].

Kaip matome, iki šventosios man toli labai, bet per visą savaitgalį nuėjau į bažnyčią ir į parduotuvę. Bet ir tai žygis. Dabar galvoju, ar ne dėl nuolatinio tvardymosi darbe perdegiau. Ta prasme, išoriškai aš visai nenoriu isterikuot, bet būna, kad užknisa ir viduj verdu. Žinau, kad žmonės dirba daug didesniam triukšme. Aš per porą mėn., kai atsirado dar 1 asmuo, kuris yra tikras triukšmadarys, taip ir nepripratau...
Jau taip lipdavo klaidos ant klaidų, tai kuo dabar baigsis nenoriu galvot. Bus kaip bus. Bet, atrodo, taip pavargau, kad vos pasėdžiu. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 10, 22:37)
Šiuo atveju, jei tu prieštarauji, tai irgi galėtų turėt sąžinės ir eit su svečiais į kabaką. Bet, turbūt, nieko nesakei?
Tai tau kvietimo nereik, nes kaip ji baliavos be tavęs, jei vienoj patalpoj gyvenat.  biggrin.gif
O šiaip kaip tik gal susibičiuliuosi su žmonėm [kad nenori, tai suprantu].

Ji man pasake taip-pasakiau zmonem,kad passkysiu mejai,jei priestaraus,tai priestaraus,as paklausiau kas ateis ir pasakiau kad issikraustysiu jei atves vagona biggrin.gif ir as matau,kad ji laukia to vagono kaip ir as.

Tai ji ir sake-pasizmonesi,pabendrausi.tau reikia drauga susirasti,negalima taip gyventi...siaubas!

Ziauriai suns pasiilgau...nenoriu as tu zmoniu.
Atsakyti
Net is direktoriaus gavau leidima laikyt suni! thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
Šitai verta didelės šventės. Tik be tortų.

O aš o aš o aš vis tiek noriu skųstis vienu svarbiu asmeniu darbe. Suprantu, kad tainei dings, nei pasikeis.
Bet kas aš per padaras, kad man visuose darbuose atsiranda kas nors, su kuo be proto sunku taikstytis. Gal ir nereikia taikstytis, o ir kvaila. Bet iš ko tada gyvenčiau, nežinau.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 11, 22:53)
Šitai verta didelės šventės. Tik be tortų.

O aš o aš o aš vis tiek noriu skųstis vienu svarbiu asmeniu darbe. Suprantu, kad tainei dings, nei pasikeis.
Bet kas aš per padaras, kad man visuose darbuose atsiranda kas nors, su kuo be proto sunku taikstytis. Gal ir nereikia taikstytis, o ir kvaila. Bet iš ko tada gyvenčiau, nežinau.

Bet...visi i mane ziuri kreivai del to kad uzsipuoliau ta moteri,o su direktorium del suns kalbejos ji,as nieko nezinojau.nu mane jau sazine ima kirbint.ji net pasiule vagonais apsikeist.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 12, 00:00)
Bet...visi i mane ziuri kreivai del to kad uzsipuoliau ta moteri,o su direktorium del suns kalbejos ji,as nieko nezinojau.nu mane jau sazine ima kirbint.ji net pasiule vagonais apsikeist.

Matyt, suprato, kad tavo gyvenimo esmė ir prasmė tame, kad ne tiek daug reikia pagal jų galimybes, kad geriau jaustumeis. Maždaug, negi gaila, kodėl ne, tegu tik neisterikuoja.
Taip išeina, kad čia ir tos moters nuopelnas?

Arba, maždaug, pagalvojo, kad daug nekainuoja, tai galima duot durniui kelią (tik neįsižeisk). biggrin.gif Priminė, kaip man pačiai kadis buvo nutikę. Važiuoju autobusu. Įlipa kontrolė. Pamenu, kad buvau kosmose. T.y., su siaubingais nerimais, kančioj. Išsitraukiu nuolatinį, atseit, rodau. Visus aplink patikrino. Man sako: "o tai su tuo ir važiuosit"? Nesureagavau, ko iš manęs nori. O kas, sakau. Nieko nesakė, išlipo ta kontrolė. Galvoju, och, kaip gerai, kad netikrino. Nors su tuo nuolatiniu žinojau, kad viskas ok, bet tokioj stadijoj džiaugiuos, kai nereik daryt bereikalingų judesių, nes tai vargina. Norėjau jau pasidėt atgal tą bilietą. Tik žvilgt. Ogi maximos kortelė rankoj...
Bijau pameluot, nesu tikra, bet ar tik ne iš Vasaros 5 tada važiavau.
Vienužo kontrolieriai šaunuoliai pakliuvo, nžn kodėl nusprendė duot durnei kelią. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 12, 00:20)
... Norėjau jau pasidėt atgal tą bilietą. Tik žvilgt. Ogi maximos kortelė rankoj...
Vienužo kontrolieriai šaunuoliai pakliuvo, nžn kodėl nusprendė duot durnei kelią.  biggrin.gif

lotuliukas.gif gal jiems tam marsrute daug tokiu pasitaiko biggrin.gif

as irgi gali buti kad palaikysiu Night kompanija ir pradesiu skustis asmeniu darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 11, 23:20)
Matyt, suprato, kad tavo gyvenimo esmė ir prasmė tame, kad ne tiek daug reikia pagal jų galimybes, kad geriau jaustumeis. Maždaug, negi gaila, kodėl ne, tegu tik neisterikuoja.
Taip išeina, kad čia ir tos moters nuopelnas?

Arba, maždaug, pagalvojo, kad daug nekainuoja, tai galima duot durniui kelią (tik neįsižeisk).  biggrin.gif Priminė, kaip man pačiai kadis buvo nutikę. Važiuoju autobusu. Įlipa kontrolė. Pamenu, kad buvau kosmose. T.y., su siaubingais nerimais, kančioj. Išsitraukiu nuolatinį, atseit, rodau. Visus aplink patikrino. Man sako: "o tai su tuo ir važiuosit"? Nesureagavau, ko iš manęs nori. O kas, sakau. Nieko nesakė, išlipo ta kontrolė. Galvoju, och, kaip gerai, kad netikrino. Nors su tuo nuolatiniu žinojau, kad viskas ok, bet tokioj stadijoj džiaugiuos, kai nereik daryt bereikalingų judesių, nes tai vargina. Norėjau jau pasidėt atgal tą bilietą. Tik žvilgt. Ogi maximos kortelė rankoj...
Vienužo kontrolieriai šaunuoliai pakliuvo, nžn kodėl nusprendė duot durnei kelią.  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai biggrin.gif

ta moteris direktoriui pasake-ji negali gyvent be suns,leisit laikyt? sake,kad visi darbininkai ziopsojo,atrakcija jiems mes,ne kasdien bobos isterikuoja ant visos teritorijos
Atsakyti