QUOTE(meja82meja @ 2016 07 12, 00:00)
Bet...visi i mane ziuri kreivai del to kad uzsipuoliau ta moteri,o su direktorium del suns kalbejos ji,as nieko nezinojau.nu mane jau sazine ima kirbint.ji net pasiule vagonais apsikeist.
Matyt, suprato, kad tavo gyvenimo esmė ir prasmė tame, kad ne tiek daug reikia pagal jų galimybes, kad geriau jaustumeis. Maždaug, negi gaila, kodėl ne, tegu tik neisterikuoja.
Taip išeina, kad čia ir tos moters nuopelnas?
Arba, maždaug, pagalvojo, kad daug nekainuoja, tai galima duot durniui kelią (tik neįsižeisk).

Priminė, kaip man pačiai kadis buvo nutikę. Važiuoju autobusu. Įlipa kontrolė. Pamenu, kad buvau kosmose. T.y., su siaubingais nerimais, kančioj. Išsitraukiu nuolatinį, atseit, rodau. Visus aplink patikrino. Man sako: "o tai su tuo ir važiuosit"? Nesureagavau, ko iš manęs nori. O kas, sakau. Nieko nesakė, išlipo ta kontrolė. Galvoju, och, kaip gerai, kad netikrino. Nors su tuo nuolatiniu žinojau, kad viskas ok, bet tokioj stadijoj džiaugiuos, kai nereik daryt bereikalingų judesių, nes tai vargina. Norėjau jau pasidėt atgal tą bilietą. Tik žvilgt. Ogi maximos kortelė rankoj...
Bijau pameluot, nesu tikra, bet ar tik ne iš Vasaros 5 tada važiavau.
Vienužo kontrolieriai šaunuoliai pakliuvo, nžn kodėl nusprendė duot durnei kelią.