Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Smagu Meja, kad susitvarke reikalai.

As svajoju gulet prie juros su knyga rankose..
Bet kolkas neturiu galimybiu siai svajonei smile.gif
Atsakyti
Atveze man nameli jau,mazas koks,bet man patiko.

Susikaupiau or atsiprasiau tos moters vakar.dar pasiprasiau atostogu rugpjuciui.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 13, 19:15)
Atveze man nameli jau,mazas koks,bet man patiko.

Susikaupiau or atsiprasiau tos moters vakar.dar pasiprasiau atostogu rugpjuciui.

Meja saunuole 4u.gif
Ka per atostogas veiksi?

As po 12h darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 13, 18:37)
Meja saunuole  4u.gif
Ka per atostogas veiksi?
As po 12h darbo  doh.gif

Noriu pas mama pabut normaliai,nes jos gimtadienis bus.ir siaip pavargus lb jauciuos
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 13, 19:37)
Meja saunuole  4u.gif
Ka per atostogas veiksi?
As po 12h darbo  doh.gif

Sveika atvykus į pieškų planetą. wacko.gif
O šiaip užjaučiu. Dar neseniai nebuvai taiip pririšta prie dienotvarkės, tai įsivaizduoju, kad nelengva.

Mėja, tai savaitgalį šiauši augintinio pasiimt?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 13, 20:34)
Sveika atvykus į pieškų planetą.  wacko.gif
O šiaip užjaučiu. Dar neseniai nebuvai taiip pririšta prie dienotvarkės, tai įsivaizduoju, kad nelengva.

Mėja, tai savaitgalį šiauši augintinio pasiimt?

Dar ne.noriu pirma persikraustyt,susitvarkyt viska,susirinkt visus daiktus ko truksta,nes dave tik lova,kuria bernai ismete is seno vagono,kadangi vusa savaite lyjo,tai aisku ji slapia...
Aisku jei galeciau tai as ji jau db pasiimciau.
Atsakyti
Radau skelbima kad imone iesko naujos valytojos,aisku tuoj sugalvojau kad mane nori atleist.db guliu susinervinus baisiausiai.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 14, 20:44)
Radau skelbima kad imone iesko naujos valytojos,aisku tuoj sugalvojau kad mane nori atleist.db guliu susinervinus baisiausiai.

Nu gal ne. unsure.gif
O ar tu žinai visus statomus/kuruojamus jų objektus ir ar spėji/spėjat viską?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 14, 20:44)

problema lygioj vietoj.
o tu ar sutarei ka del darbo pas ta seimininke? ar gal kitu darbu ieskao (papildomu)?
Atsakyti
[quote=Night13,2016 07 14, 20:03]
Nu gal ne. unsure.gif
[/quote]

[quote=mylimuke!,2016 07 14, 20:37]
problema lygioj vietoj.
o tu ar sutarei ka del darbo pas ta seimininke? ar gal kitu darbu ieskao (papildomu)?
[/quote]
quote=Night13,2016 07 14, 20:03]
Nu gal ne. unsure.gif
[/quote]

Siuo metu yra baiginejamas namas statyt,mes jo nevalom,GAL ten reikia,nes nu realiai pagalvojus,juk ar butu man veze ta atskira namuka,rinktu butiniausius daiktus jam...bet tiek susinervinau,kad db prabudus nebegaliu uzmigt,geriau raminama.
Mylimuke,ta moteris su manim nebesusieke ,o ir tam objekte jos nesusitinku,daugiau jokiu papildomu pasiulymu neturiu...

Su savo sugyventine visai sutariam smile.gif
Atsakyti
Meja, del darbo pats zmogus turi rodyti nora ur iniciatyva o ne kiti turi taves ieskoti smile.gif jeigu laukei kil tave suras ir prades siulyti tai turbut pamane kad nelabai nori...
Nors gal ir gerai jeigu cia mestum tai reiktu ieskot kur gyvent.
Atsakyti
Meja, del darbo pats zmogus turi rodyti nora ur iniciatyva o ne kiti turi taves ieskoti smile.gif jeigu laukei kil tave suras ir prades siulyti tai turbut pamane kad nelabai nori...
Nors gal ir gerai jeigu cia mestum tai reiktu ieskot kur gyvent.
Atsakyti