Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(misskiss @ 2016 07 18, 12:42)
nemokamas
Zinai, Meja, kazkodel is kart apie tave pagalvojau.. Dabar as SUPrANTU tavo skausma, meile, liudesi ir ilgesi gyvunui. Maniskis nemire, bet jis kencia.

ir cia siaip.... tas posakis - 'kuo daugiau pazistu zmones, tuo labiau myliu sunis' man dabar toks artimas ir teisingas atrodo

Nebutinai sunis. bet jo, tiesos daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 18, 12:07)
Nebutinai sunis.  bet jo, tiesos daug  cool.gif

taip.. cia suo tik kaip gyvunu apibendrinimas gavosi:)
Atsakyti
O kokius ten tyrimus kepenu daro? Is kraujo? Ka butent ziuri?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 07 18, 15:33)
O kokius ten tyrimus kepenu daro? Is kraujo? Ka butent ziuri?

Taip kraujo tyrimas. Nzn ka butent ziuri, kai nueisiu pasakysiu kas ten kaip.. galvojau siandien nueit, bet gal nerizikuosiu tiek xanaxo pririjus siandien. Neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2016 07 18, 15:41)
Taip kraujo tyrimas. Nzn ka butent ziuri, kai nueisiu pasakysiu kas ten kaip.. galvojau siandien nueit, bet gal nerizikuosiu tiek xanaxo pririjus siandien. Neramu  unsure.gif

Misskiss,gal jau gavai???nes nu neramu man jau,kad pasimete.

Man jokio tyrimu nesiule psiche,tik pastebejo,kad liudna atrodau,bet taip ir buvo.nu bet man kazkaip sunku jai pasakotis...
Atsakyti
nuo pradines mokyklos laiku augu/gyvenu su gyvunais. myliu rupinuosi ir dziaugiuosi. pergyvenu kai serga ir darau ka galiu,vezioju, laselines statom kao reik. ir del to man ramu nu skauda jam, blogai,gaila bet del to nebliaunu ir kryzium neguliu. nes darau ka galiu. ir numirusius apraudu trumpai,padekoju uz draugyste ir paleidziu. labai daznai prisimenu,pasakoju. bet tokiu tragediju or pergyvenimu nejauciu. tfu tfu tfu kazkaip mirusius man lengva paleisti.
Atsakyti
Aš tai esu sunkiai pergyvenus gyvūnų netektis, bet, vis tiek, tai nei iš tolo neprilygsta žmonių mirtims. Pvz., gedulas dėl tėčio nesibaigia beveik 8m. Su šunim, ar katinu nei nepagalvočiau lygint.
Bet čia dar sveikoji dalis... Anot psichologės, tas mano neišgedėjimas tėčio, labai akivaizdus ir tiek laiko "neturėtų" būt. T.y., niekas tokių dalykų nepamiršta, bet jie ir negyvena kitų žmonių mintyse metų metais.

Paskutiniu metu lenda mintys dėl prosenelių, ar ir senelių, kurių gyvų nei memačiau.

Sutinku, kad visa tai tėra egoizmas. Niekam nereikia nei mano minčių, nei jokių kitokių gedulų apraiškų, išskyrus mane pačią. Juk tai AŠ liūdžiu, kad jų nematau, tai MAAAAN, negerai, ne Jiems.
Papildyta:
P.s., aišku, neturiu omeny, kad tas mano gedulas, jei jau taip vadina, pasireiškia ašarom ir vaitojimu, kad kodėl taip atsitiko, kaip gaila, ir pan. To išvis niekada nebuvo. Man tai pasireiškia mintimis, kad, ar jiems ten gerai, ar nėra blogiau, nei čia, ar galiu padėt malda ir pan. sad.gif Ir ilgesiu pasireiškia, bet jis toks kažkoks visai kitoks, nei gyviesiems.
Atsakyti
Nusiemiau fluanxol. nes jis mane slopina, nors raso, kad turi aktyvinti. Dar tik dvi dienos, bet lyg ir nera miglos ant akiu. Ziuresiu. Daktare sake paciai eksperemetuoti. Jei ka, vel gersiu fluanxol arba olanzapina . dakratai nieko patys gerai nezino siulo eksperementutoti ir ziureti, kas tinka geriau. Viena zinau, kad fluanxolis suvalde mano begalini nerima ir panikos atakas. Kol kas ju seniai nebera.
Atsakyti
Nes niekas nepasakys, ko toms smegenėlėms trūksta... Be eksperimentų mažai, turbūt, kas apsieina...
Su flunaxoliu man buvę tas pat. Bandžiau gert kelis k. Po ilgesnio laiko, bet irgi reiškės nesveikas mieguistumas. Netikėjau, kad čia dėl jo, ir gyd. netikėjo. Bet nutraukus susitvarkė. Ir taip, berods, 3k.
Nors ramesnė aš irgi būdavau nuo jo.

Atsakyti
Reiskia ir tau jis dave mieguistuma ir nenora ka nors veikti, nors raso, kad fluaxolis yra aktyvinantis vaistas? Na, as kaip miegapele, visa diena, nieko nenoriu daryti, nors darbu kalnai namie. Man bile pagulineti. Bet negaliu neigti jo poveikio - nerima man sutvarke. Nera jau ilga laika nerimo ir PA. Nezinau kaip bus ji nutraukus. Bet jei ka, galesiu pratesti fl arba pradeti vel olanzapine gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 liepos 2016 - 23:39
QUOTE(Nidulia @ 2016 07 21, 00:31)
Reiskia ir tau jis dave mieguistuma ir nenora ka nors veikti, nors raso, kad fluaxolis yra aktyvinantis vaistas? Na, as kaip miegapele, visa diena, nieko nenoriu daryti, nors darbu kalnai namie. Man bile pagulineti. Bet negaliu neigti jo poveikio - nerima man sutvarke. Nera jau ilga laika nerimo ir PA. Nezinau kaip bus ji nutraukus. Bet jei ka, galesiu pratesti fl arba pradeti vel olanzapine gerti.

Mieguistumą. Dėl nenorų, tai tuo metu, kai gėriau, ir taip nieko nenorėjau..
Atsakyti
Meja negavau.. sad.gif matyt pasimete, kad jau neregistruotas buvo..
Atsakyti