Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

fui, nugarom trintis ir as nenoreciau schmoll.gif
nors esu per kazkoki psich seminara kazkaip ten lietusis su kitais dalyviais ( nu tipo kad susipazinti ir jaustis artimiau, kad issipasakot lengviau butu).

o visi uzsiemimai vedami patalpoj?
gamta siaip labai daug duoda. juk jeigu ne psich ligoniai visai,tai galetu isvest pajudet...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 25, 23:18)
fui, nugarom trintis ir as nenoreciau  schmoll.gif
nors esu per kazkoki psich seminara kazkaip ten lietusis su kitais dalyviais ( nu tipo kad susipazinti ir jaustis artimiau, kad issipasakot lengviau butu).

o visi uzsiemimai vedami patalpoj?
gamta siaip labai daug duoda. juk jeigu ne psich ligoniai visai,tai galetu isvest pajudet...

Tai patys išeina, ten medžių daug, gražu. Bent rudenį.
O šiaip patalpoj, nes tie užsiėmimai tokie... Pvz., rankdarbiai (adaptuoti ir vyrams, jie ten su medžiu kažką gali veikt), iš molio lipdyt, muzika (duoda ten kažkokių ala dundukų instrumentų, kriauklių jūros ir pan.), streso valdymo (irgi reik patogiai ant kėdės užsimerkus sėdėt), filmai kažkokie, relaksacija, akustinė kėdė ir pan. g.gif
Yeah. Akustinė kėdė man buvo ledas.
Atsakyti
Night,lb juokingai nuskambejo ta judesio terapija lotuliukas.gif

As tai ziauriai pavargus,man jau sugyventine vakar sake laukiu kada nustosi tik gulet ir eisi kazka veikt.nu bet negaliu,jei ne darbas ir prieglauda tikrai niekur nelysciau is namu,noriu atostogu ir savo suns.
Atsakyti
nesusireikšminkit, moteros biggrin.gif depresija yra depresija ir nėra ji nei pas vieną kažkuo kitokia ar ypatingesnė nei pas kitus. Ok, vienam vienas padeda, kitam kitas, kitam gal net išvis niekas nepadės, jei jis to pats sąmoningai nenorės. Skiriasi tik nusivažiavimo laipsnis ir kuo toliau, tuo mažiau motyvacijos išbristi iš tos kankynės. Bet niekas kitas to nepadarys už mus.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 26, 09:59)
Night,lb juokingai nuskambejo ta judesio terapija  lotuliukas.gif

As tai ziauriai pavargus,man jau sugyventine vakar sake laukiu kada nustosi tik gulet ir eisi kazka veikt.nu bet negaliu,jei ne darbas ir prieglauda tikrai niekur nelysciau is namu,noriu atostogu ir savo suns.

o kodėl tu vis dar su ja gyveni?

QUOTE(deraramos @ 2016 07 26, 18:53)
nesusireikšminkit, moteros biggrin.gif depresija yra depresija ir nėra ji nei pas vieną kažkuo kitokia ar ypatingesnė nei pas kitus. Ok, vienam vienas padeda, kitam kitas, kitam gal net išvis niekas nepadės, jei jis to pats sąmoningai nenorės. Skiriasi tik nusivažiavimo laipsnis ir kuo toliau, tuo mažiau motyvacijos išbristi iš tos kankynės. Bet niekas kitas to nepadarys už mus.

Man rodos čia buvo kalba apskritai, ne apie kažkurią iš mūsų. Buvai psichuškėj kada?
Kas liečia čia rašančias, be abejo, bent dabar, man irgi nepanašu, kad visai jau šabaš. Į darbus visos nueinam ir šiaip savim, berods, pasirūpinam.
Nors klausimas, ar visoms čia ir buvo `grynoji`depresija, be visokių ten asmenybės sutrikimų ar dar velniažin ko.

Nors irgi - jei yra sąmoningas noras ir motyvacija kažką veikt, kaip sakai - tai ar čia galima tą reiškinį vadint depresija, jei visam tam turi jėgų ir net NORI kažko? Ta prasme, ne apie netingėjimą kalbu, žinoma, o apie NORĄ. g.gif

Ai ką žinau iš tikro. Koks skirtumas. Dėl manęs gali įrašyt ir kad sveikaprotė ir kad psichotikė, man dzin. Bele medikamentų parašo, kurie padeda būtį palengvint.

Atostogos. Jaučiaus biškį vargšė, tai išeinat iš darbo žvilgtelėjau į laikrodį. 23.58. Vos neišėjau kartu su stiklinėm durim. Tikiuosi, kad guzo ant kaktos nebus, nors gręsia. Galvojau gal į miestą eit. Bet paėjėjus trenkė nuovargis ir karštis. O gatvėse žmonių nemažai vidurnaktį... Nuėjau prie degalinės. Vos neįsiroviau per tarnybinį įėjimą, nes akyse mirgėjo ką tik matyti brėžiniai. Nusipirkau dešrainį. Sumaumojau kaip bomžas ant laiptų atsisėdus. Į taksą ir namo. Beveik nebesijaučiu vargšė. Tik kaktą skaudena. Jau kaip miegooooooooooooosiu.
Atsiprašau, kam ryt į darbus. Žinau, kaip šūdinai visa tai skamba. Gal paguosiu, nes turėsiu darbui ir aš dar šį tą nuveikt iš namų.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 27, 00:18)
o kodėl tu vis dar su ja gyveni?

Ai ką žinau iš tikro. Koks skirtumas. Dėl manęs gali įrašyt ir
Atostogos. Jaučiaus biškį vargšė, tai išeinat iš darbo žvilgtelėjau į laikrodį. 23.58. Vos neišėjau kartu su stiklinėm durim. Tikiuosi, kad guzo ant kaktos nebus, nors gręsia. Galvojau gal į miestą eit. Bet paėjėjus trenkė nuovargis ir karštis. O gatvėse žmonių nemažai vidurnaktį... Nuėjau prie degalinės. Vos neįsiroviau per tarnybinį įėjimą, nes akyse mirgėjo ką tik matyti brėžiniai. Nusipirkau dešrainį. Sumaumojau kaip bomžas ant laiptų atsisėdus. Į taksą ir namo.  Beveik nebesijaučiu vargšė. Tik kaktą skaudena. Jau kaip miegooooooooooooosiu.
Atsiprašau, kam ryt į darbus. Žinau, kaip šūdinai visa tai skamba. Gal paguosiu, nes turėsiu darbui ir aš dar šį tą nuveikt iš namų.

Nes laukiau kol irengs vagoneliui elektra,truksta dar ir stalo mazo,ir spintos,kuri net netelpa ten.bet savaitgali kraustysiuis.
Pavydziu atostogu.manes dirikas neisleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 07 26, 18:53)

tikrai, kad būna,
per trumpai gal sia tema skaitai o ir sergi (del to tik dziaugiuosi) jei susidarei tokia nuomone
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 27, 01:18)
Nors irgi - jei yra sąmoningas noras ir motyvacija kažką veikt, kaip sakai - tai ar čia galima tą reiškinį vadint depresija, jei visam tam turi jėgų ir net NORI kažko? Ta prasme, ne apie netingėjimą kalbu, žinoma, o apie NORĄ.  g.gif
pas tave pacia buna noras kazka nuveikti. pas kitas dazniau ar reciau. be to , kazkuri cia rase, tu ar ne tu, kad depresijo periodai trunka iki puses metu.
o kalbant apie kitokius sutrikimus, gal yra didesne terpe pasireikst tiem noram.
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 27, 01:25)
Nes laukiau kol irengs vagoneliui elektra,truksta dar ir stalo mazo,ir spintos,kuri net netelpa ten.bet savaitgali kraustysiuis.
Pavydziu atostogu.manes dirikas neisleidzia verysad.gif
kodel?
Atsakyti
Kam vel tie palyginimai.. O ar tau buvo taip, o ar tau yra taip, kiek laiko viena ir kiek laiko kita.. Taip, depresija reiskiasi skirtingai, skirtingomis emocijomis, yra net pavadinimu ivairesniu sugalvota.. Kad idomiau atrodytu, nzn.

Nesupratau klausimo pagrindo apie psichuske. Ar cia tas irgi kazka spec. parodo?
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 07 27, 00:18)

Atostogos. Jaučiaus biškį vargšė, tai išeinat iš darbo žvilgtelėjau į laikrodį. 23.58. Vos neišėjau kartu su stiklinėm durim. Tikiuosi, kad guzo ant kaktos nebus, nors gręsia. Galvojau gal į miestą eit. Bet paėjėjus trenkė nuovargis ir karštis. O gatvėse žmonių nemažai vidurnaktį... Nuėjau prie degalinės. Vos neįsiroviau per tarnybinį įėjimą, nes akyse mirgėjo ką tik matyti brėžiniai. Nusipirkau dešrainį. Sumaumojau kaip bomžas ant laiptų atsisėdus. Į taksą ir namo.  Beveik nebesijaučiu vargšė. Tik kaktą skaudena. Jau kaip miegooooooooooooosiu.

Iki 12 nakties?? Nesuvokiama, is kur tiek jegu dar randi. Ir ne siaip pasedet o samoningai dirbt. Man tai kazkas tokio atrodo..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 27, 05:50)

"Visi dabar eina" jo pasakymas vadovui.vadovas liepe paciai dar pasikalbet su direktorium.tai bandysiu.tegul buna ir neapmokamos,svarbu kad atostogos.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 27, 09:23)
"Visi dabar eina" jo pasakymas vadovui.vadovas liepe paciai dar pasikalbet su direktorium.tai bandysiu.tegul buna ir neapmokamos,svarbu kad atostogos.

O siaip koks tau skirtumas kada eiti,ta prasme kuriuo metu laiku? Ar kazka ypatingo planuoji veikti - vaziuoti prie vandens maudytis ir pns? Siaip ilsetis namuose galima ir rudeni...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 27, 08:44)
O siaip koks tau skirtumas kada eiti,ta prasme kuriuo metu laiku? Ar kazka ypatingo planuoji veikti - vaziuoti prie vandens maudytis ir pns? Siaip ilsetis namuose galima ir rudeni...

Jokio,isskyrus tai,kad esu lb pavargus.
Atsakyti