Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Išmirėt, ar pramogaujat? smile.gif Atėjau ir net nėr ką paskaityt.

Nu va. Nors nieko čia nėr ir niekam neįdomu, bet sau pasigirsiu. Šiandien dar nieko nenorėjau veikt, bet jaučiuos ryyyyyškiai geriau. Bus matyt ką kraujai parodys, bet gal tikrai kažkoks pavargimas buvo. Aišku tik tai, kad neaišku nuo ko. Gal kažkokia alerginė reakcija į užknistuvą. Nes nu šakės, buvo momentų per tas dienas, kai atrodė, kad tuoj tuoj pakratysiu kanopas. doh.gif
Atsakyti
Rašysiu čia gal baigsis nemiga ir ateis saldus ar koks nors miegas.
Atsakyti
2 dienas krausciaus ir galiu pasidziaugt,kad pagaliau gyvenu viena thumbup.gif liudina tik tai,kad dar be suns ir nervina visokiu "virsininku"komentarai,kad mane tikrins.suo blogiau nei kitu darbuotoju gerimai ar nejimas i darba ,nes geri.zinau,jums tai smulkmena,bet man neteisybe.nu zodziu...

Nenoriu sau prigalvot ligu,bet toks jausmas ,kad man cia su venom koju kazkas,vakar nedirbau,tik vaikstinejau is vieno vagono i kt,vakare koja kai kalade istinus buvo ir melynavo nuo gyslu...o skausmas...istisai verysad.gif

Night,pavydziu tau atostogu lb.tikiuos,duos ir man,kalbejau su direktorium...
Atsakyti
O dėl ko sako, kad tikrins? Tai jei leido laikyt tą gyvį, kokia tada prasmė? Ar čia pasekmės ano kraustymosi, ala susigadinai reputaciją?
Man, patikėk, nėr ko pavydėt... Jau 5 atostogų dienos praėjo, o aš NIEKO neveikiau. Nes tiesiog nepajėgiu. Vakar buvo geriau, šiandien vėl migrenos ir t.t. Atsikėliau 18 vakaro ir tai su žadintuvu.
Ir nervinuos dėl darbo, kai nemiegu, nes palikau "nedadielkas" ir klaidas. Ai...

Mėja, mesk svorį. unsure.gif Juk žinai, kad gali. Gal skamba nemandagiai, bet ar nebus taip, kad nuo to svorio greit išvis negalėsi paeit. unsure.gif Jau dabar matos, kad nėr lengva vaikščiot. unsure.gif
O gyd. pasakyk. Nžn. ar tiesa, bet mano teta sako, kad su kojom ne juokai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 01, 01:50)
O dėl ko sako, kad tikrins? Tai jei leido laikyt tą gyvį, kokia tada prasmė? Ar čia pasekmės ano kraustymosi, ala susigadinai reputaciją?
Man, patikėk, nėr ko pavydėt... Jau 5 atostogų dienos praėjo,  o aš NIEKO neveikiau. Nes tiesiog nepajėgiu. Vakar buvo geriau, šiandien vėl migrenos ir t.t. Atsikėliau 18 vakaro ir tai su žadintuvu.
Ir nervinuos dėl darbo, kai nemiegu, nes palikau "nedadielkas" ir klaidas. Ai...

Mėja, mesk svorį. unsure.gif Juk žinai, kad gali.  Gal skamba nemandagiai, bet ar nebus taip, kad nuo to svorio greit išvis negalėsi paeit.  unsure.gif Jau dabar matos, kad nėr lengva vaikščiot.  unsure.gif

maziau rupinkis, KAIP atostogauji. atostogos yra skirtos pailset, o kiekvienas ilsisi, kaip jam norisi.

del Mejos visiskai pritariiu. nei tinimas, nei venos nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 01, 00:50)
Man, patikėk, nėr ko pavydėt... Jau 5 atostogų dienos praėjo,  o aš NIEKO neveikiau. Nes tiesiog nepajėgiu. Vakar buvo geriau, šiandien vėl migrenos ir t.t. Atsikėliau 18 vakaro ir tai su žadintuvu.

Mėja, mesk svorį. unsure.gif Juk žinai, kad gali.  Gal skamba nemandagiai, bet ar nebus taip, kad nuo to svorio greit išvis negalėsi paeit.  unsure.gif Jau dabar matos, kad nėr lengva vaikščiot.  unsure.gif

Sugadinta reputacija,bet ne del mano paisterikavimo,del tvarkos ir sugrauztos lovos.taip,lova mano kalte,bet as ne pries uz sumokejima.
Ir kas labiausiai mane nervina(bet suprantu kad tai mano pacios bedos),tai kad mano vagonas visiems ant akiu,o aplink vien vyrai,is lauko pasistengus langai atsidaro,beveik salio to psicho vagonas kur lauzes,as bijau jau is anksto.

Del koju,taip.mano mamai panasiai tik baisiau...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 01, 07:14)
maziau rupinkis, KAIP atostogauji. atostogos yra skirtos pailset, o kiekvienas ilsisi, kaip jam norisi.

Tai niekas nesirūpintų, jei taip ir norėčiau. Bet erzina, kad miegu tiek dienų ir naktų ir negaliu atsimiegot ir nepailsiu, ir migrena. Šeštadienį būčiau norėjus į tokį renginį. Bet kur gi... Kaip grynas koks ligonis.
Gal šiandien apsitvarkysiu bent, jei vėl nenulūšiu.
Atsakyti
Nu va. Nieko man fiziškai blogo tokio nėra, ką reikėtų gydyt. Sakė gydytis nervus ir psichiką. biggrin.gif Maniau, kad negali būt nuo nervo, bet turbūt gali. Dedu tiek pastangų, kad laikytis tame darbe...
Bet tai kažkokia nenormali. Nėra, kad belekaip depresuoju, nėra, kad fiziškai sergu, bet šitaip miegot parom ir neatsimiegot ir neturėt jėgų visai jau taip, ką žinau... Nu kažkokia tinginė aš tada, o ieškau ligų. Gi vienintelė migrena, bet ją malšinu vaistais ir numalšinu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 01, 12:41)
Nu va. Nieko man fiziškai blogo tokio nėra, ką reikėtų gydyt. Sakė gydytis nervus ir psichiką.  biggrin.gif Maniau, kad negali būt nuo nervo, bet turbūt gali. Dedu tiek pastangų, kad laikytis tame darbe...
Bet tai kažkokia nenormali. Nėra, kad belekaip depresuoju, nėra, kad fiziškai sergu, bet šitaip miegot parom ir neatsimiegot ir neturėt jėgų visai jau taip, ką žinau... Nu kažkokia tinginė aš tada, o ieškau ligų. Gi vienintelė migrena, bet ją malšinu vaistais ir numalšinu.

mmmm,as ir neatsimiegu,ir nepailsiu.bet labiausiai mane vargina kojos...negaliu sulaukt kada eisiu pas daktare.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 01, 13:41)
Nu va. Nieko man fiziškai blogo tokio nėra, ką reikėtų gydyt. Sakė gydytis nervus ir psichiką.  biggrin.gif Maniau, kad negali būt nuo nervo, bet turbūt gali. Dedu tiek pastangų, kad laikytis tame darbe...

Jei itampa istisine tai gal ir reikia tiek miego kad pailsetum.
Beda kad i ateiti del darbo stresuoji ir dar del to kad atostogas netinkamai leidi. biggrin.gif
Atsakyti
Night,tikrai,atostogos skirtos tingejimui,miegojimui ir pailsejimui.as saviskes tam ir skirsiu be jokio sazines grauzimo mirksiukas.gif

Atsakyti
Nu gi sakau, nestresuoju dėl netinkamo leidimo. Tik erzinuos, kad dienos eina, o aš net mažų savo reikaliukų negebu pasidaryt, ką galėčiau per atostogas.
O dėl darbo tai kur nestresuosi... Tuoj ten reiks grįžt ir srėbt privirtą košę. verysad.gif
Atsakyti