Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 08 09, 23:23)
Gal aš ir kvaila, bet užsakiau sudėtines mišias už tėvelius savo (už gyvuosius irgi galima tą daryt). Niekad nesu to darius, bet man taip kažkaip dabar reikia...
Papildyta:

Prasilenkėm su postais. smile30x30.png Ačiū bet kokiu atveju. Jei vėliau dar prireiktų, tai brūkštelsiu tau. <3

Man tai neatrodo kvaila.as eidavau uzdegt zvakute uz savo mirusia kalyte,nes tuo metu man to tiesiog reikejo.

Jau persikraustei,Night?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 14, 00:53)
Jau persikraustei,Night?

Tylu čia taip...
Ryt bandysiu persikraustyt... Pusę šmutkių baigiu išmest. Bus lengviau. Blogiausia, kad grįžau į darbą ir vėl labai pavargstu, ir mieguistumas grįžo, ir įtampos apstu...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 14, 10:46)
Tylu čia taip...
Ryt bandysiu persikraustyt... Pusę šmutkių baigiu išmest. Bus lengviau. Blogiausia, kad grįžau į darbą ir vėl labai pavargstu, ir mieguistumas grįžo, ir įtampos apstu...

Oho. Kur keliesi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 14, 11:27)
Oho. Kur keliesi?

Taigi rašiau tau. Nu nerašysiu forume... Raj. tas pat, kur gyvenau...

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 14, 12:32)
Taigi rašiau tau. Nu nerašysiu forume... Raj. tas pat, kur gyvenau...

As nwbuvau fb nuo 5dienio popietes tai ka as zinau.paskaitysiu kai grisiu 4u.png
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 14, 20:13)
As nwbuvau fb nuo 5dienio popietes tai ka as zinau.paskaitysiu kai grisiu  4u.png

tai kad anksčiau rašiau, berods tongue30x30.png
kur skrajoji? tongue30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 14, 20:49)
tai kad anksčiau rašiau, berods  tongue30x30.png
kur skrajoji?  tongue30x30.png

Rasei tik kad apziurejai kazka. Kas kraustais ne.
Kitam lt gale tusinames. 4u.png
Atsakyti
Pamenu, kaip anąkart krausčiausi, prieš 2,5m. Ojojoj, kokia stadija buvo... Sunku iki šiol tą pamiršt... Ir prieš tai, ir po to metai buvo juodi juodi... Nieko nemačiau.
Tiek, kad iš ano, erdvaus buto buvo gaila kraustytis. Šito tikrai nepasiilgsiu. Ne dėl neerdvumo (kraustaus į tokio pat išplanavimo), bet dėl linoleumo, baisių kilimėlių, remonto nemačiusios vonios ir pan.
Bet bent man kraustytis vis tiek sunku, nes visai neturiu energijos...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 14, 22:09)
Pamenu, kaip anąkart krausčiausi, prieš 2,5m. Ojojoj, kokia stadija buvo... Sunku iki šiol tą pamiršt... Ir prieš tai, ir po to metai buvo juodi juodi... Nieko nemačiau.
Tiek, kad iš ano, erdvaus buto buvo gaila kraustytis. Šito tikrai nepasiilgsiu. Ne dėl neerdvumo (kraustaus į tokio pat išplanavimo), bet dėl linoleumo, baisių kilimėlių, remonto nemačiusios vonios ir pan.
Bet bent man kraustytis vis tiek sunku, nes visai neturiu energijos...

Buciau vln-pasiulyciau pagalba kraustantis.bet grysiu po savaites tik.

Man atostogos ir veikiu nieka biggrin30x30.png

Atsakyti
sveikos,

man atliko Fluanxol ir Fluoxetine, gal kam reikia pigiau?
Atsakyti
Night,jau naujuose namuose gyveni?

As tai saziningai veikiu nieka ir ilsiuos.ir vis tiek jauciuos pavargus...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 18, 01:59)
Night,jau naujuose namuose gyveni?

As tai saziningai veikiu nieka ir ilsiuos.ir vis tiek jauciuos pavargus...

gal kaip tik padetu veikimas kazko malonaus?
nes jei visa laika tik pvz gulet lovoj ir miegot, nu tai pasidaro nuobodu hm.png kitaip sakant, reik mintims kazko naujo sviezio.
Atsakyti