Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Mylimuke, savaitgalį tai šį tai veikiu veikalus ir savo, ir ne.
Jau nekalbu, kad dar nespėjau išsikraut šmutkių ir susitvarkyt, nes dar tik 5ta diena čia gyvenu ir 1a laisva, o ir atsikvėpt nors kiek noriu, išsimiegot, galop, ko vis nepavyksta padaryt.
Ir db eisiu, turbūt, numigt, negaliu...
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 20, 01:13)
Nuo pirmad grysiu prie garu puodo,o saldesiu km nevalgau,nes parduotuve nepriema korteliu bigsmile.png  beje,ar normalu kad negavau atostoginiu?Night,tu ejai atostogu,is kart gavai?nes as tik alga gavau

Joa, turėjo sumokėt atostoginius.
Tai kad vis rodai fb, kad šiaip visokius riebius reikalus kemši, tai kas iš to, kad saldumynų neturi... scare.png Iš šono tai baisu atrodo, kad tiesiog greit nepaeisi savom kojom. verysad.png
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 20, 18:37)

Joa, turėjo sumokėt atostoginius.
Tai kad vis rodai fb, kad šiaip visokius riebius reikalus kemši, tai kas iš to, kad saldumynų neturi...  scare.png Iš šono tai baisu atrodo, kad tiesiog greit nepaeisi savom kojom.  verysad.png

Garu puodo pas mama ner,nu tai kemsu nelabai rinkdamasi.keptu bulviu ir blynu vilniuj tikrai nevalgau.is vis valgiau juos po kokiu3 m pertraukos.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 20, 20:16)
Garu puodo pas mama ner,nu tai kemsu nelabai rinkdamasi.keptu bulviu ir blynu vilniuj tikrai nevalgau.is vis valgiau juos po kokiu3 m pertraukos.

Jezau megi be garu puodo nera sveikesniu patiekalu? Jau uz keptas bulves ir blynus turbut nieko riebesnio ner.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 20, 19:35)
Jezau megi be garu puodo nera sveikesniu patiekalu? Jau uz keptas bulves ir blynus turbut nieko riebesnio ner.

Nu yra.bet pasidaviau savo norams.
Atsakyti
Nebeišmanau ką daryt su tuo savo nuovargiu.
Nors gal reiktų pasidžiaugt tuo, kad mintys lengvesnės.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 20, 22:48)
Nebeišmanau ką daryt su tuo savo nuovargiu.
Nors gal reiktų pasidžiaugt tuo, kad mintys lengvesnės.

pasidziaukim. nu vistik vienas vargas nukrito - turi kur gyvent vel.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 20, 23:23)
pasidziaukim. nu vistik vienas vargas nukrito - turi kur gyvent vel.

Aha. Ir kol kas man atrodo, gal tik į gerą tas persikraustymas. Bent šmutkes susidėt kur yra, ir apskritai, šitam bute, nors ir kone viskas sena, bet tvarkingiau, nei aname. Virtuvė gal pernešiota, bet kai aš tiek `daug` ten lankaus, tai...

Kaimynė - sektos narė nebegąsdina. Man atrodo, ji geras žmogus. Kuo ji ten tiki, ar netiki, tegu. Gal aš čia, kad atversčiau ją atgal į katalikybę. biggrin30x30.png

Kažkaip niekas čia nebesipasakoja, kaip sekas nedepresuot ar depresuot.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 20, 23:57)

Kažkaip niekas čia nebesipasakoja, kaip sekas nedepresuot ar depresuot.

visos pasveiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 21, 00:19)
visos pasveiko.

Vis dėlto iš manęs optimistės nebus. Aš būčiau sakius, mirė. Arba, geriausiu atveju, surištos psichuškėj guli. O čia še tau. Pasveiko. hm.png huh.png
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 21, 00:26)
Vis dėlto iš manęs optimistės nebus. Aš būčiau sakius, mirė. Arba, geriausiu atveju, surištos psichuškėj guli. O čia še tau. Pasveiko.  hm.png  huh.png

O tu pabūk. smile30x30.png Man šiuo metu geras etapas, vasara, judėjimas. Nors būna pasineriu į įvairias analizes, bet kažkaip gana šviesiai viskas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 20, 01:13)
beje,ar normalu kad negavau atostoginiu?

Nenormalu, turi pervest berods 2 d.d. iki atostogų, jei ne arba delspinigius mokėt arba atostogos prasitęsia - teoriškai lotuliukas30x30.png

QUOTE(Night13 @ 2016 08 21, 00:26)
Vis dėlto iš manęs optimistės nebus. Aš būčiau sakius, mirė.

Aha, kelis kartus įlindau, bet nėr pažįstamų veidų, tai nė nesuprantu džiaugtis dėl jų ar liūdėt... rolleyes.png Paukštis tai nei prie vienos kategorijos nepriskirtinas...

O tu persikraustei ten kur gyvenai, tai į tą patį rajoną, kur paskutinis buvo, ar kur anksčiau? ax.png Sveikinu, beje 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka: 21 rugpjūčio 2016 - 19:54
Pas mus atostoginius ismoka kartu su sekancia alga, toki punkta itraukiam i atostogu prasyma.

Man pablogejimas. Nebezinau, kokioj stadijoj esu. Vaistu lyg ir nebegeriu, bet kartais dar prisireikia. Su psichologe nelabai sekasi. Su mintimis nesusitvarkau. Buvo labai sunki savaite, pabaigoj isvis panika kazkokia.
Atsakyti