Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 08 28, 23:42)
Man ne  1 žmogus sakė džiaukis, kaip gerai, nereikės savos drožt, išmoksi, viskas bus gerai

visgi darbine masina i nauda ir buvo. paskata per prievarta.
Atsakyti
Night

Tu su sava ismok iki tiek kad jau bus visai drasu ir tada prasyk darbines. Kam tau drozt savo masina. Arba prasyl tik kelionei i darba benzo. Negi neduot kokiu 50 eur i darba varinet? Ar vazinejimui pas klientus.
Atsakyti
Nu bet ir eiles toms proceduroms....rugsejui jau vietu ner
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 08 29, 10:38)
visgi darbine masina i nauda ir buvo. paskata per prievarta.

Tiesos daug. Juk norėjau visad ir neaišku, kada būčiau prisiruošus.
Bet kita medalio pusė ta, kad jei ne nuolatiniai darbiniai nervai, irgi gal seniai vairuočiau. Ir apskritai pomėgių turėčiau. Stresuotas mano tas darbas ir aš pati stresuota.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 29, 11:30)
Night

Tu su sava ismok iki tiek kad jau bus visai drasu ir tada prasyk darbines. Kam tau drozt savo masina. Arba prasyl tik kelionei i darba benzo. Negi neduot kokiu 50 eur i darba varinet? Ar vazinejimui pas klientus.

Kol kas mano siekis tame reikale įgaut įgūdžių, kad nekelčiau grėsmės visuomenei ir jos turtui, ir apturėti daugiau laisvės bei patogumo. Ir gal ne tik sau. Kaip minėjau, ir mamai pasitarnauti, ir draugams kartais.
Toliau kol kas nenoriu galvoti kaip ten bus. Turiu omeny, kad tokiems vairuotojams kartais teises atima. bijau.gif
Aišku, bet geriau tegu taip, nei, neduokdie, suvažinėt žmogų.
Nu stengiuos. Bet, vis tiek tiek nesąmonių pridarau pakankamai trumpame maršrute... :(

Bet šiaip, manau, man reik db važinėt daugiau, gal be konkretaus tikslo (beje, vakare pasivažinėjau, ir supratau, kad net žinomu maršrutu geriau su navigacija, nes taip geriau orientuojuos kada pristabdyt ir pan.).

Sorry, per daug aš čia apie savo reikalus.

QUOTE(meja82meja @ 2016 08 29, 12:22)
Nu bet ir eiles toms proceduroms....rugsejui jau vietu ner

O kaip tu padirbi? Geri kokius nuskausminamus? Ar ne visad skauda? Nes ir tos procedūros, gi, turbūt, nėr, kad viens du ir pagydo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 08 29, 22:28)

O kaip tu padirbi? Geri kokius nuskausminamus? Ar ne visad skauda?  Nes ir tos procedūros, gi, turbūt, nėr, kad viens du ir pagydo.  unsure.gif

Prirase man vaistu gydytoja,bet jue padeda tol kol kojos buna ramybes busenoj.is tikruju tai sunkiai...
Nera nei 1 talono rugsejui,liepe dabot spaliui...ir tai pirmiausia konsultacija bus,o kada visa kita.zodziu...
Jei bus dar blogiau nei yra ,prasysiu biuletenio.bet kokiu atveju operacijos noreciau isvengt.
Atsakyti
Pavyko uzsiregistruot rugsejo galui.db reik isgyvent ta skausma...
Atsakyti
Tai kaip gyvenat mergaites?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 03, 17:54)
Tai kaip gyvenat mergaites?

Visos nebe mergaitės, tai nėr kam atsakyt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Fuj, kaip šlykščiai aš čia.

Žinau, kad ne manęs klausei, nes apie mane ir taip žinai. Bet, kad atėjau, tai apsivemsiu ir čia: neramu, daug miegu, pavargau, bėdos darbe (kaip amžinai), neturiu energijos, po tačkės pirkimo ir finansiškai visai ne kažką, pasiilgau tėčio, galvoju apie tą berną. Vienužo.
Bet, ačiū Dieve, už draugus, tą pačią tačkę, kad mamai po operacijos viskas ok. Ir šiaip. Nereik spjaut į ugnį, nes visi tie rūpesčiai gilioj depresijoj manęs nepaskandina. Krutu, tegu lėtai. Nesėdžiu labai apsišiukšlinus (o čia rimtas rodiklis).
Tiesa, darbe dar ir apsiblioviau šią sav. ir laukia sunkumai, nes "prisidavinės" tokie didesni darbai, o tokiais atvejais nebūna, kad nebūtų problemų. Bijau to laiko. Bet bus kaip bus, nieko įtakot jau negaliu.

Mėja, kaip tavo kojos?
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 09 03, 23:30)

Mėja, kaip tavo kojos?

Sunkiausia dirbt... ir vaiksciot.o ir net nieko neveikiant skauda.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 09 04, 00:30)
Visos nebe mergaitės, tai nėr kam atsakyt.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Fuj, kaip šlykščiai aš čia.

Žinau, kad ne manęs klausei, nes apie mane ir taip žinai. Bet, kad atėjau, tai apsivemsiu ir čia: neramu, daug miegu, pavargau, bėdos darbe (kaip amžinai), neturiu energijos, po tačkės pirkimo ir finansiškai visai ne kažką, pasiilgau tėčio, galvoju apie tą berną. Vienužo.
Bet, ačiū Dieve, už draugus, tą pačią tačkę, kad mamai po operacijos viskas ok. Ir šiaip. Nereik spjaut į ugnį, nes visi tie rūpesčiai gilioj depresijoj manęs nepaskandina. Krutu, tegu lėtai. Nesėdžiu labai apsišiukšlinus (o čia rimtas rodiklis).
Tiesa, darbe dar ir apsiblioviau šią sav. ir laukia sunkumai, nes "prisidavinės" tokie didesni darbai, o tokiais atvejais nebūna, kad nebūtų problemų. Bijau to laiko. Bet bus kaip bus, nieko įtakot jau negaliu.

uz tai galima pasidziaugt. as jau sakiau, bet dar pasikartosiu, kad tackes baltai pavydziu blush2.gif
atsirado stimulas ir man imtis teisiu reikalo, o ir darbe reikalauja, ir laisvalaikiu kazkaip jau poreikis jauciasi - kazkur nuvaziuot, kad nereiktu derintis prie viesojo transporto.

meja, o tu kojom kazka tepi? gal laikyt uzkelus po darbo, ar lediniam vandeny ikisus palaikyt. nu kaip nors sau padet iki gydymo
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 04, 10:13)
uz tai galima pasidziaugt. as jau sakiau, bet dar pasikartosiu, kad tackes baltai pavydziu  blush2.gif
atsirado stimulas ir man imtis teisiu reikalo, o ir darbe reikalauja, ir laisvalaikiu kazkaip jau poreikis jauciasi - kazkur nuvaziuot, kad nereiktu derintis prie viesojo transporto.
meja, o tu kojom kazka tepi? gal laikyt uzkelus po darbo, ar lediniam vandeny ikisus palaikyt. nu kaip nors sau padet iki gydymo

As ir pavydziu Night tackes rolleyes.gif
Gydytoja israse tepalo ir geriamu tokiu milteliu.kol nieko nedarau kazkiek padeda.mirkymas nebeveiksmingas, pradzioj kai tik pradejo skaydet kazkiek padedavo.
Atsakyti
Dar nėr ko pavydėt, patikėkit... Vairuoju taip baisiai, kad belieka melstis, kad niekas nenufilmuotų. Kaip koks maniakas iš Kobra11. Nesigaudau juostose laiku, ir šiaip nesąmonių pridarau. Nors kiek aš čia dar vairavau. Kieme kraupinu kaimynus smaukydamasi. Tai yra, bandydama parkuotis. Galop pasiduodu. Visi lieka pasistatę galu, o aš priekiu.
Dar laukia antrad. remontas, kur nusiskausminsiu nemaža sau suma pinigų.
Dar vis pamirštu įsijungt šviesas (tame metalo gabale jos neautomatinės).
Tiesa, su užtrauktu rankiniu jau nebandau važiuot. Ir gesinėju rečiau.
Stresuoju prieš važiuojant, kaip reikiant, bet tikrai ne taip, kaip prieš važiavimą su darbine.
Labai bijau ką nors užmušt. Bet kontaktas su kita mašina ir bučinys su stulpu, dabar manau, kad buvo geros pamokos. Stengiuos dairytis atidžiai išpūtus akis, kaip kakot norėdama.
Žodžiu, vairuot aš dar nemoku, kaip tai daro normalūs žmonės.
Atsakyti