Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

arostoginiai susitarimo reikalas. man nemoka.pries atostogas nes as taip susitariu kad moketu algos diena. tai nebuna tu tarpu kad pries atostogas gauni daugiau pinigu o po to tarpas kai ikinkitos algos toli. viskas ramiai vienu ritmi.
as gyva biggrin30x30.png nepasveikau bet periodas geras.
Atsakyti
O jau kokių žmonių padavė. rolleyes.png blink30x30.png

Slanka, manau, kad paskutinis raj. tas, kur žinojai. Ne kur priešpaskutinis. smile30x30.png

Bet tai vasara žmones teigiamai veikia rimtai... Aš tai noriu žiemos, nes kuo karščiau, tuo labiau neturiu energijos. Nors čia su jokiom depresijom, turbūt, nesusiję, tiesiog tokia fiziologija mano. Gal kažką reiškia, kad ir gimus aš žiemą.

Morališkai ir man pakankamai geras periodas, kiek jis gali būt geras prie visų gyvenimiškų niuksų. Problemų ir streso visada yra, bet neišmuša manęs iš vėžių taip, kad virsčiau į gyvą numirėlį.
Kad tik neprisišnekėčiau.... Rytoj į darbą. O ten stresai neprognozuojami ir kone kasdieniai. Niekad nežinia, kuris gali dakalt. Budžiu su kuvalda iš pasalų prieš visokias ten problemas.
Nebus ten nieko gero. Nu nebus...
Atsakyti
Nu is tikruju tai gal ir geriau kad gausiu pilna alga,nebusiu issitaskius smile30x30.png
Mudu su šuniu jau gryzom,iskart pasijaute,kad mano vagonas tuliko dydzio,bet svarbu kartu.tikiuos tas senis nesikabines,nes vaizduoja virsesni uz direktoriu.
Atsakyti
Labas, jei labas. Jei nelabas, tada ir aš nesakau "labas".

Kaip Jūs, raganos? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2016 08 21, 19:54)
Nenormalu, turi pervest berods 2 d.d. iki atostogų, jei ne arba delspinigius mokėt arba atostogos prasitęsia - teoriškai  lotuliukas30x30.png
Aha, kelis kartus įlindau, bet nėr pažįstamų veidų, tai nė nesuprantu džiaugtis dėl jų ar liūdėt...  rolleyes.png  Paukštis tai nei prie vienos kategorijos nepriskirtinas...

O tu persikraustei ten kur gyvenai, tai į tą patį rajoną, kur paskutinis buvo, ar kur anksčiau?  ax.png  Sveikinu, beje  4u.png 

Malonu tasmistą išgirsti. Aš senbuvė, tik drapanėlės naujos ax.png
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2016 08 22, 07:36)
Labas, jei labas. Jei nelabas, tada ir aš nesakau "labas".

Kaip Jūs, raganos? smile30x30.png

Labas smile30x30.png
Atsakyti
jooo, tyla...smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 08 22, 11:52)
Malonu tasmistą išgirsti. Aš senbuvė, tik drapanėlės naujos ax.png

Ooo, malonu ax.png O kaip anksčiau šios drapanėlės vadinos? Prašom į až 4u.png

Mane šis darbas taip užkniso, vos ne kasnakt sapnuoju oh.png Kaip pailsėt, jei net naktį nepalieka ramybėj? rolleyes.png
Atsakyti
Zodziu man kojose kazkokios ataugos ,kulnuose.kiek skaiciau internete gydoma su operacija
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 26, 15:40)
Zodziu man kojose kazkokios ataugos ,kulnuose.kiek skaiciau internete gydoma su operacija

Kaulines ataugis?
Nuo ko atsirado?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 26, 16:12)
Kaulines ataugis?
Nuo ko atsirado?

Nezino.israse siuntima realibitacijai,jei nepades tada reiks operuot.nebesake kad nuo svorio.bet man is tikruju lb skauda.
Ir siaip nuotaikos nera...
Darbe vienoj mano laiptinej prie manes kabinejas tokia sene,ilga istorija.liepiau skambint vadovui,pasiskambino,gavo atsakyma ir toliau prie manes lenda.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 08 26, 22:59)
Nezino.israse siuntima realibitacijai,jei nepades tada reiks operuot.nebesake kad nuo svorio.bet man is tikruju lb skauda.
Ir siaip nuotaikos nera...
Darbe vienoj mano laiptinej prie manes kabinejas tokia sene,ilga istorija.liepiau skambint vadovui,pasiskambino,gavo atsakyma ir toliau prie manes lenda.

ko ta pinda nori is taves?

ant sprando buna ataugos tokios, jas ismasazuoja. kazin,ar cia pas tave panasios, ar kitokio pobudzio.
nu bet susirupink svoriu. matai negerai.
Atsakyti