Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(bučkis @ 2016 09 21, 16:25)
nu as tikiuosi kad nebesireinkarnuosiu daugiau karsta.gif

o kas tavo kojom meja-praklausiau. kulnu uzdegimas ar kas..kad taip skauda. ar tau visas kojas is nuovargio skauda.

ir kai skauda ta breik visiems sakyt ir skustis nes kartais tokiu puikiu pasiulymu galima gauti, ko gydytojai nesiulo ar is nezinojimo ar is tingejimo. atrodo nefaina geda bet kartais kazkas zino kaip pasveikt.

Ataugos kulnuose,tai skauda ir vaiksciot ir sedet ir gulet jau net.
Ryt pas daktare pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 09 21, 17:56)
Ataugos kulnuose,tai skauda ir vaiksciot ir sedet ir gulet jau net.
Ryt pas daktare pagaliau.

fear.gif
ten juos gramdo,ne? tas ataugas?
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 09 21, 18:15)
fear.gif
ten juos gramdo,ne? tas ataugas?

Kaip gramdo? unsure.gif blink.gif fear.gif man realibitacija skirta,ryt konsultacija.nesigilinau ka daro,kad nesigasdint,o db kai pasakei g.gif
Nors is tikruju nuo pirmad taip skauda,kad man nusipjaut noris kojas.lai daro ka nori,kad tik praeitu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 09 21, 19:53)
Kaip gramdo? unsure.gif  blink.gif  fear.gif  man realibitacija skirta,ryt konsultacija.nesigilinau ka daro,kad nesigasdint,o db kai pasakei g.gif
Nors is tikruju nuo pirmad taip skauda,kad man nusipjaut noris kojas.lai daro ka nori,kad tik praeitu.

as nezinauuuu klausiu. ir gal persifantazuoju. bet nu o kaip tas ataugas kulnu pasalint ? tu nesigasdink.
Papildyta:
negramdo biggrin.gif pagooglinau. apsisvieciau.
Atsakyti
zinau buna ant sprando ataugos kazkokios, nzn nuo ko, bet anas ismasazuoja tuo ziauriu masazu (kur skauda lb) biggrin.gif tai gal ir kojom kas panasaus.

*

neseniai masciau apie praejusius metus, prisiminiau, kokia buvau pries metus, daugiau ar maziau truputi, ir kaip as pasikeiciau per sita laika. grizo gyvenimo dziaugsmas, dziaugsmas bet kokiu sudniekiu kasdienybes kelyje, pasitenkinimas daugiau maziau visose gyvenimo srityse ir net bedos neatrodo tokios dideles tos, kurios yra.
na, Night zino, kaip kartais "galus darydavausi" biggrin.gif , ir kiek ji mano "vemalu" isklausius/perskaicius yra. ir traleliuskem padejus. ir siaip, faina, kad ji atsirado mano gyvenime. ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 rugsėjo 2016 - 22:12
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 21, 23:07)
. grizo gyvenimo dziaugsmas, dziaugsmas bet kokiu sudniekiu kasdienybes kelyje, pasitenkinimas daugiau maziau visose gyvenimo srityse ir net bedos neatrodo tokios dideles tos, kurios yra.

Pavydziu ax.gif Kaip as pasiilgau gyvenimo dziaugsmo ir pasitenkinimo jausmo, kuomet viskas dziugina ir viska darai su malonumu.
Atsakyti
Skyre ultragarso proceduras nuo pirmad.pagooglinau tai nieko baisaus
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 09 22, 10:58)
Skyre ultragarso proceduras nuo pirmad.pagooglinau tai nieko baisaus

Tikrai nk baisaus tik kazin ar toks dalykas isgelbes nuo tokiu skausmu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2016 09 21, 23:53)
Pavydziu  ax.gif  Kaip as pasiilgau gyvenimo dziaugsmo ir pasitenkinimo jausmo, kuomet viskas dziugina ir viska darai su malonumu.

Tikiu kad ir tave jie aplankys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 21, 22:07)
neseniai masciau apie praejusius metus, prisiminiau, kokia buvau pries metus, daugiau ar maziau truputi, ir kaip as pasikeiciau per sita laika. grizo gyvenimo dziaugsmas, dziaugsmas bet kokiu sudniekiu kasdienybes kelyje, pasitenkinimas daugiau maziau visose gyvenimo srityse ir net bedos neatrodo tokios dideles tos, kurios yra.
na, Night zino, kaip kartais "galus darydavausi"  biggrin.gif , ir kiek ji mano "vemalu" isklausius/perskaicius yra. ir traleliuskem padejus. ir siaip, faina, kad ji atsirado mano gyvenime.  ax.gif  wub.gif

labai džiaugiuosi už tave 4u.gif tikiuosi, kad ir man ateis toks laikas, o ne vien laikini ir apgaulingi prašviesėjimai.

QUOTE(Nidulia @ 2016 09 21, 22:53)
Pavydziu  ax.gif  Kaip as pasiilgau gyvenimo dziaugsmo ir pasitenkinimo jausmo, kuomet viskas dziugina ir viska darai su malonumu.

Nidulia, nejau net kartais neaplanko tas gyvenimo džiaugsmas ir pasitenkinimas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 09 22, 10:21)
Tikrai nk baisaus tik kazin ar toks dalykas isgelbes nuo tokiu skausmu  g.gif
Papildyta:

Po ju kazkokioms kt reiks pasiimt siuntima,tik pamirsau kaip vadinas.sakiau kad man lb skauda.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 22, 12:12)
Nidulia, nejau net kartais neaplanko tas gyvenimo džiaugsmas ir pasitenkinimas?

Gyvenimo dziaugsmas - ne, pasitenkinimas - kartais ryte, kai issimiegojusi, ramiai geriu rytine kava kieme, tad, dar apsimiegojusi medituoju su kava ir groziuosi gamta. Dar, jei pakeiciu aplinka, bendrauju, bunu kur nors, tik ne namie. O siaip, net sporto saleje lenda i galva bjaurios mintys, net ten jau nebeatsijungiu pilnai, nors reikia skaiciuoti pratimus. Isigudrinau net skaiciuodama dar ir mintis varineti. Kartais meginu priverstinai kazka gero galvoti ar pasvajoti apie grazius dalykus - sudas gaunasi. Nebent sampan ikalu, tada viskas man grazu, miela ir puiku, o ir svajones bei mintys sviesios. Bet gi negaliu lakti pastoviai, kad jaustis gerai. Labai jau pavojinga si laimes piliule.
Atsakyti
Nidulia,o kaip tavo šunė laikos?
Atsakyti