Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Man idomi sapnu tema. Megstu reiksmiu ieskoti. Bet gyvenimo pagal juos nedelioju.
Atsakyti
Aš reikšmių sapnuose neieškau. Suprantu, kad mano atveju tai tėra iš pasąmonės išlendantys skauduliai ar baimės. Kartais vaikštau visą dieną to pritrėkšta. Tiek, kad stebiuosi išmone, kiek toli kartais fantazija nuneša.
Atsakyti
mokykla ir as pasapnuoju. egzaminuss. kad turiu laikyt o nieko nemoku. neseniai pradejau sapnuoti univero laikus-barako gyvenima. o siandien turejau galimybe pasivaiksciot ten. nes nebuvau nuo baigimo. net nejauku nes sapnu nuotaika persikelia.
mano sapnai labai aiskus. jei pagalvoju lad mokiausiu 12 metu o viskas uzmirsta, sapnuoju. jei pagalvoju o kaip kambariokes, o kaip ten mes gyvendavom- sapnuoju. viskam turiu paaiskinima kodel sapnavau. tik labai keista kad bent su tais laikais man nebuvo jokiu blogu potyriu. o sapnuoju kaip kosmarus, sunkumus.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2016 09 19, 18:19)
mokykla ir as pasapnuoju. egzaminuss. kad turiu laikyt o nieko nemoku. neseniai pradejau sapnuoti univero laikus-barako gyvenima. o siandien turejau galimybe pasivaiksciot ten. nes nebuvau nuo baigimo. net nejauku nes sapnu nuotaika persikelia.
mano sapnai labai aiskus. jei pagalvoju lad mokiausiu 12 metu o viskas uzmirsta, sapnuoju. jei pagalvoju o kaip kambariokes, o kaip ten mes gyvendavom- sapnuoju. viskam turiu paaiskinima kodel sapnavau. tik labai keista kad bent su tais laikais man nebuvo jokiu blogu potyriu. o sapnuoju kaip kosmarus, sunkumus.

Sapnai nera prisiminimai. Tai dazniausiai simboliai turintys tam tikras reiksmes. Tikrai mokkyloj nebutinai kazkas blogo vyko.
Atsakyti
As isgyvenau siandiena bigsmile.gif ir visai sekmingai. Pfiu.
Net xanaxo negeriau. Je.
As visiskai priklausoma nuo kitu zmoniu vertinimo ir reakcijos mano atzvilgiu. Kaip bestubure. Aisku, ne visai visu zmoniu, o tu, kurie man atrodo svarbus arba kas nors pasako, kad jie svarbus. Koks nors kitas svarbus zmogus. Juokingi tie zmones su savo statusais ir svarbumo isivaizdavimais. Susigalvoja ir vaidina vaznus. Ir kitus itikina, kad jie tokie. Isprotejes pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 19, 20:20)
As visiskai priklausoma nuo kitu zmoniu vertinimo ir reakcijos mano atzvilgiu.

tai tau reik itiketi kad esi gera tokia kokia esi pati savaime. ir kad kito nuomone nebutinai yra teisinga. tai yra jo nuomone ir nebutinai turi sutapti su tavaja. ir kad tas kitas specialiai gali pasakyti ka nors blogo. ir kad tai nereiskia kad esi bloga. ir gaudyt tai ka padarei gero vykusio kir pasidziauge pagyre o ne akcentuoti blogystes. ir galvot ar tikrai yra pagrindo tom neigiamom nuomonem.
sveikinu isgyvenus. mesk xanaxa von. neturesi nebus pagundos pavartot.
as sugalvojau kad nebevartosiu savo placebo. nes man atrodo kad tai placebas. na galungale bus sunkus laikotarpis bet kaip rodo gyvenimas joe praeina ir isgyvenu..o kad svorio isnstreso numesiu-tai tik i nauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 19, 20:20)
As isgyvenau siandiena  bigsmile.gif  ir visai sekmingai. Pfiu.
Net xanaxo negeriau. Je.
As visiskai priklausoma nuo kitu zmoniu vertinimo ir reakcijos mano atzvilgiu. Kaip bestubure. Aisku, ne visai visu zmoniu, o tu, kurie man atrodo svarbus arba kas nors pasako, kad jie svarbus. Koks nors kitas svarbus zmogus. Juokingi tie zmones su savo statusais ir svarbumo isivaizdavimais. Susigalvoja ir vaidina vaznus. Ir kitus itikina, kad jie tokie. Isprotejes pasaulis.

labai keistas dalykas, as psichologes logiskus argumentus apie savo pliusus priemiau kaip visiskai savus. o vat kitu zmoniu teigiami vertinimai kazkaip ne taip limpa. net tas posakis "mylek save kokia esi" toks atrodo "orinis". lyg ir aisku kaip 2x2, bet taip jau sunku taip imt ir mylet save, ten daug visokiu BET atsiranda. biggrin.gif

neiznau kodel, bet as darbe visiskai nebijau vadovo. kazkaip mastau "nu jeigu susiradau sita darba,tai susirasiu ir kita, jeigu ka". ir tegu demonstruoja ta savo valdzia. pagalvoji, kad tie demonstruojantys paprastai kazkur kitur stipru nepritekliu jaucia, ir geriau ant dusios pasidaro.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bučkis: 19 rugsėjo 2016 - 19:59
Bucki esi labai teisi, as irgi sitai zinau, zinojau, skaiciau.. bet pamirstu ir vel sena vaga ariu. Bet tai yra gryna tiesa, tik paprasciau viska vertint pagal sena ipratima nei stengtis pakeist mastyma ir elgesi.
O kas per placebas? Prie xanaxo dar nesijauciu pripratus, tai gal kol kas pasilaikysiu, gaila ismest. Ir lexo dar turiu, kvetiapino likuti.. Fluanxoli tai nuleidau i unitaza kazkada ir tik po to susivokiau, kad to lb negalima daryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 09 19, 21:23)
Bucki esi labai teisi, as irgi sitai zinau, zinojau, skaiciau.. bet pamirstu ir vel sena vaga ariu. Bet tai yra gryna tiesa, tik paprasciau viska vertint pagal sena ipratima nei stengtis pakeist mastyma ir elgesi.
O kas per placebas? Prie xanaxo dar nesijauciu pripratus, tai gal kol kas pasilaikysiu, gaila ismest. Ir lexo dar turiu, kvetiapino likuti.. Fluanxoli tai nuleidau i unitaza kazkada ir tik po to susivokiau, kad to lb negalima daryti blink.gif

tai pakeis mastyma aisku sunku. bet kartoji kartoji kartoji ir po keliu kartojimo metu ziurek ir ta mintis prigins

as vaistus nesu priduot i vaistine. visad ziuri kaip indurne. ka cia atnesei...sakau utilizuot gi jus turit....nu duokit. biggrin.gif
Atsakyti
Deraramos, tu tikrai kažkaip per rimtai į darbą žiūri (ne visai į temą komentuoju, ką rašei, žinau, bet man visad ta mintis išnyra, kai pasakoji ką nors, susijusio su savo darbu).
Kadangi žinau, kad esi kažkiek jaunesnė nei aš, tai man atrodo, kad tai turi šansų susitvarkyt. Bet čia labiau per savo prizmę leidžiu - kažkuriuo momentu įsikaliau į galvą, kad darbas nėra visas gyvenimas. Net ne 50%. Gyvenimas yra daug daugiau nei darbas. Ir tu esi daug daugiau, nei darbuotojas.
Jokiu būdu nesakau, kad "tik darbas". Mane, pvz., labai erzina tas "tik". Gi "tik darbe" leidžiam ištisas dienas. Tiek dėmesio ir laiko reik skirt...
Nu bet. Tie patys bendradarbiai... Neapsivemkit, ką dabar parašysiu, nes rašau ne pirmąkart. Kai mirė tėtis, pagal ala nerašytą tradiciją darbo kolektyvas pareiškė norą (na, tarkim, norą, atiduot "duoklę", nžn. kaip pavadint teisingai - noras gal neteisingas žodis) atvykt į laidotuves. Prašiau, kad nereikia. Gal ir negražiai aš ten atsisakiau, bet, po velnių, juos pažinojau keletą mėn. Iškart po to išėjau iš to darbo. Laidotuvės čia net nei prie ko, galėjo būti net nžn kas. Mano 300 metų jubiliejus, vestuvės su trimis vyrais, bele kokio dydžio įvykis. Esmė tame pirmiausia, kad tie žmonės tiesiog dingo iš mano gyvenimo. Daugiau jų nemačiau. Antriausia esmė tame, kad šiandien darbas 1, ryt gali būt kitas. Ar tie žmonės ką nors reikš tada? Jei nereikš, gal ir dabar reikia į juos žiūrėt, kaip į aktualius, bet ne tiek, kad gebėtų iš gyvenimo išstumt visą kitą.

O šiaip suprantu, tavo patirtis tokia su darbais, kad baisu istorijos pasikartojimo, nes gi vėl viską iš naujo statytis...

Pripostringavau.

Man labai labai liūdna. Žinau kodėl, o nieko pakeist negaliu... verysad.gif
Atsakyti
Man siand vel skauda kojas verysad.gif o zinant kad vaistus leido gert tik savaite ir max 2 tabl per diena,tai siand pirma k isgeriau 2-nulis poveikio...
Vis dar sergu ir visa d atrodo,kad mano balsas befa nuo manes ,nes lb su ku kalbet.

Ir liudna...apsipykau su vienu man svarbiu zmogum,o db taaaaip pasiilgau,noriu jau parasyt,bet...
Atsakyti