Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Nidulia @ 2016 10 05, 22:04)
Kaip man jauciasi kasmetinis, rudeninis paumejimas, eina sau verysad.gif Kaip tik rudeni atsala ir reikia uzsidaryti namuose, tai nors karkis.

o kas sake, kad reikia uzsidaryti namuose?
as net per pietus iseinu laukan kartais, paspardyti lapu, buti prapustai vejo, pakvepuoti upe. darbo diena daug geresne, sviesesne buna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 05, 21:19)
o kas sake, kad reikia uzsidaryti namuose?
as net per pietus iseinu laukan kartais, paspardyti lapu, buti prapustai vejo, pakvepuoti upe. darbo diena daug geresne, sviesesne buna.

faina, kad turi tokią galimybę 4u.gif

aš irgi norėčiau daugiau gamtoj pabūt, kad ir rudeniškoj. Bet visiškai nepajėgiu, gal tingiu tiesiog. Arba negaliu prisiversti. Tai prokrastinuoju kiekvieną vakarą prie pc.

viena diena lengvesnė, kita sunkesnė. Tarpais kamuoja stiprus nerimas, baimė, stresas, o kartais visai lengva ir ramu. Bet ištisai jaučiuos prislėgta ir depresyvi. Gyvenimo džiaugsmo stulpelis numažėjęs iki minimumo.

nežinau, ko laukti ir tikėtis. Neturiu plano. Nemoku tiesiog gyventi ir džiaugtis. Arba nesidžiaugt, o tiesiog ramiai gyvent. Taip kaip dabar man nepatinka. O kažkaip kitaip nemoku, nenoriu, nesugebu, nepajėgiu.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2016 10 05, 22:28)
faina, kad turi tokią galimybę 4u.gif

aš irgi norėčiau daugiau gamtoj pabūt, kad ir rudeniškoj. Bet visiškai nepajėgiu, gal tingiu tiesiog. Arba negaliu prisiversti. Tai prokrastinuoju kiekvieną vakarą prie pc.

viena diena lengvesnė, kita sunkesnė. Tarpais kamuoja stiprus nerimas, baimė, stresas, o kartais visai lengva ir ramu. Bet ištisai jaučiuos prislėgta ir depresyvi. Gyvenimo džiaugsmo stulpelis numažėjęs iki minimumo.

nežinau, ko laukti ir tikėtis. Neturiu plano. Nemoku tiesiog gyventi ir džiaugtis. Arba nesidžiaugt, o tiesiog ramiai gyvent. Taip kaip dabar man nepatinka. O kažkaip kitaip nemoku, nenoriu, nesugebu, nepajėgiu.

kur dirbi, kad negali iseiti per pietus? as tai centre biggrin.gif tikrai ne kokiam misko vidury. bet juk uztenka ir kokio parkelio trupuciui atsigavimo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 10 05, 21:04)
Kaip man jauciasi kasmetinis, rudeninis paumejimas, eina sau verysad.gif Kaip tik rudeni atsala ir reikia uzsidaryti namuose, tai nors karkis.

Bet suni tai vis tiek turi vedziot,va ir proga i lauka islyst.
Ar tingi ar skauda ka,nesvarbu kaip jauties,i lauka eini,bent jau mane tai suo issiveda,o ne as ji 😂 nezinau gerai tai ar blogai.
Ir kaip faina poto jaukiai susiraityt abiems lovoj,nezinau gal ir klaida padariau vakar nevaziuidama i ligonine,bet nors bendr ir sake kad juo pasirupins,zinau ,kad ji sunu bijo,tai buciau tik dar labiau nervinusis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 10 05, 21:41)
kur dirbi, kad negali iseiti per pietus? as tai centre  biggrin.gif  tikrai ne kokiam misko vidury. bet juk uztenka ir kokio parkelio trupuciui atsigavimo.

nelabai patogioj vietoj pasivaikščiojimams smile.gif bet esmė ne tame - norėčiau, galėčiau išeit ir būt tam lauke sočiai, bet va neinasi.
Atsakyti
Deraramos pasake viska, ka ir as pasakciau. Nenoriu, negaliu ar tingiu - nebesuprantu. Lygiai toks pats alonumo ir gyvenomo dziaugsmo stulpelis - ties nuliu. Keisciausia, kad vitamio D, atsakingo uz gera nuotaika, lygis pas mane labai aukstas. Sako, pas savizudzius vit D rodiklis buna itin zemas.
Pilna namie darbu, o as nieko negaliu, nors nusaukit mane. Bent ja drabuzius ir avalyne vasarine susidlioti ir issitraukti rudenine. Nu negaliu, nenoriu, nestovi...
Meja, man nereikia suns vedzioti, ji pas mus laisvai vaiksto. Mespriemisko, tai pati nueina reikalu atlikti, todel galiu neiti su ja I miska. Eidavau savo malonumui, kad pati prasieiciau ir sune pasmirinetu giliau miske, o dabar.....nenoriu.
Skambinsiu ryt i dienos stacionara. Gal jau, po vasaros atostogu, surinko grupe. Man visada pagereja, kai lankau ji. Reikia kazkaip kapstytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 05 spalio 2016 - 22:48
Man ir, žinokit, paūmėjimas. Bijau kišti nosį laukan, kad nenupūstų kur. Kokie dar pasivaikščiojimai tokiu oru. Skaityčiau, bet makaulę sopėjo pora parų. Skrandis tebeserga. Dirbti, motyvuotis nesinori. Prisiverčiau parašyti į univerą, pagalvojau, kad mokslus gal vertėtų užbaigti, jei bus jėgų.

Ka grįžta ataugos (atžalos),tiksliau, viena iš jų, dažnai noris šokti pro langą, žudanti kakarinė jos. Tai stengiuos kažkaip atgauti pusiausvyrą, kol nėr jos.

Pradėjau vakarais ataugai knygas skaityt. Žiūrėsim, kiek ligai tęsis. Dabar apie trolius mumius skaitom.

Laikykitės. Gerkit karštas arbatas. Prisidekit žvakių ir t.t. (mes virtuvėj jau trys savaitės su žvakėm gyvenam, bijom padegti namus, dūmai rūksta iš lempos. Gal kuri nebrangiai dirbantį elekttriką žinot?)
Atsakyti
Nusipirkau TRIPTAN FORTE.
Pabandysiu gal palinksmins
Atsakyti
Ataugos. biggrin.gif biggrin.gif
Man tai patinka dargana. Po lauką šmirinėt gal ir nesinori, bet proga susisukt į antklodę ir jaustis pasislėpus nuo pasaulio.
Nors man irgi užėjo db. Bet dar ne paskutinioji.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 10 06, 08:44)
Nusipirkau TRIPTAN FORTE.
Pabandysiu gal palinksmins

Vaiku zaidimai tas triptan. biggrin.gif bet gal nesi duobej tai pades.

As tai dziaugiuosi rudeniu lapais ir gyvenimu...
Bet kartais jauciuosi daranti nusikaltima kad ivardiju tai garsiai. Ypac depresijoa temoj unsure.gif
Atsakyti
Mylimuke, gerai, kad ivardini cia savo meile gyvenimui, gal ir mus uzkresi, bent jau vilti ipusi:)
Atsakyti
Kaip užknisa dirbt kalėjimo prižiūrėtojų priežiūroj. Tiksliau, 1 užknisa. Nors iškart galvojau kad ilgai čia nepadirbsiu. Savo lūkesčius viršijau. Reik dairytis kito darbo. Nesakau, yra gerų dalykų čia. Ypač laisvi savaitgaliai, ko niekad neturėjau. Bet kai kasdien tik ir laukiu, kol baigsis diena, briedas.
Atsakyti