Pritariu, kad gana pulti Mėją. Yra daug žmonių, kuriems šunys itin svarbūs su su tuo susijusias nuokaudas jie prisimena visą gyvenimą.
Svarbiausia nusiraminti, kelti mažiau bangų su kambarioke. Tai sunku, nes kam iš mūsų patiktų gyventi su nepriimtinu žmogumi. Net troleibuse kartais nesinori sėdėti šalia, nors jie atrodo visai normalūs.
Manau galima, gal ieškoti žmonių su kuriais abiem būtų smagiau gyventi, susikeisti vietomis. Esu įsitikinusi, kad tokias problemas dėl šuns kaip Mėja turi daugiau žmonių. Reikia juos rasti ir ieškoti sprendimų.
Kaip jaučiate, ar kai visuomeniniame transporte yra laisvų vietų žmonės sėda prie jūsų ar kitų?
Man atrodo, kad jie renkasi vietas ne šalia manęs. Matyt turiu kažką atstumiančio.
QUOTE(PRANAITE @ 2016 07 07, 11:04)
Kaip jaučiate, ar kai visuomeniniame transporte yra laisvų vietų žmonės sėda prie jūsų ar kitų?
Man atrodo, kad jie renkasi vietas ne šalia manęs. Matyt turiu kažką atstumiančio.
manau dauguma kas jaucia minimalu asmenines erdves poreiki sedasi atskirai. Isskyrus kokias isplerusias tetas per dvi sedynes. As pati mieliau pastoviu. Nebent negera, tada jau tenka sest. Gal zmonem atrodo kad gini savo biolauka, jauciasi tokie dalykai.
Jeigu yra vietu be zmoniu, visad ten sedu. O jei tik salia kazko, tai tik jeigu nesmirdi ir neuzima 2 sedyniu 
Zmoniu salinimosi nepastebejau.
Bet gal man vaidenas, traukiu kazkokius iskrypelius. Vakar ejau pasivaiksciot, kazkoks idiotas dviraciu pravaziavo salia ir per sikna trenke

Zmoniu salinimosi nepastebejau.
Bet gal man vaidenas, traukiu kazkokius iskrypelius. Vakar ejau pasivaiksciot, kazkoks idiotas dviraciu pravaziavo salia ir per sikna trenke

As uzimu pusantros sedynes tai prie manes neseda beveik
Kam gali patikt kai i darba kelias anksciau nei as ir brazdina,tarskina
zinau,kad nespecialiai-kol kas nors manes neuzsipuole,bet...

Kam gali patikt kai i darba kelias anksciau nei as ir brazdina,tarskina

As dziaugiuos,kad lauke vesu ir gera,o ji laiko sildyma ijungta
nepakenciu karscio.
Idomu kiek iskentesiu...

Idomu kiek iskentesiu...
Mejam azai problemu gyvenime matei. Dabar kabinesies prie visko isivaizduok kaip darbe derintis 10ciai zmoniu prie vienos temperaturos? Arba namie prie sutuoktinio ir vaiku bruzdesiio? Ar broliu seseru. Tas pats suo ir paloja ir bruzda ne maziau, neabejoju
O siaip sakyciau reikti dziaugtis NEMOKAMU stogu.
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 07, 15:42)
Mejam azai problemu gyvenime matei. Dabar kabinesies prie visko isivaizduok kaip darbe derintis 10ciai zmoniu prie vienos temperaturos? Arba namie prie sutuoktinio ir vaiku bruzdesiio? Ar broliu seseru. Tas pats suo ir paloja ir bruzda ne maziau, neabejoju
Va todel ir nenoriu gyvent su kazkuo.jauciuos taip lyg buciau pas ja ant vagono nuomos.pliusas lb lb didelis kaip ir as nemegsta triuksmo,anksti gula ir pan.
Suns bruzdesio net nepastebedavau.
Paskutines naujienos tokios,kad gausiu kt savaite atskira vagona
nes ta moteris pasake direktoriui,kad su manim negyvens.
Mano vadovas sake,kad nepriestarauja suns laikymui

Mano vadovas sake,kad nepriestarauja suns laikymui

Meja, kaip fainai viskas issisprende:)
QUOTE(Nidulia @ 2016 07 08, 16:17)
Meja, kaip fainai viskas issisprende:)
vadovas net nezinojo,kad meistras taip nusprende sukist mumis i 1 vagona.
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 08, 17:29)
vadovas net nezinojo,kad meistras taip nusprende sukist mumis i 1 vagona.
o kam laisvas vagonas turejo but skirtas?
bet tai kiek mes malku priskaldem is mejos situacijos

QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 08, 17:01)
o kam laisvas vagonas turejo but skirtas?

ta vagona atves is siauliu,anksciau ten buvo sargu buda.
issiaiskinom viska su ta moteriske,pasikalbejom normaliai be jokiu isteriju ir pykciu,susitarem,kad pakentesim iki kol issikraustysiu.