Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bestygė @ 2016 07 06, 11:30)
Sakau - čia beprasmės kalbos, nes tu nenori įsijausti į kito jausmus, kiti negali turėti principų, nuostatų, tau tai nerūpi ir niekas čia nepadės.

O ji mano isijaucia?ne,mano tik savo tiesa.

Visi lygus,bet yra ir lygesniu,vaziuoju db darbo autike ir vaziuoja suo.o seimininkas girtas. Ir jam niekas nieko.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 18:52)

Visi lygus,bet yra ir lygesniu,vaziuoju db darbo autike ir vaziuoja suo.o seimininkas girtas. Ir jam niekas nieko.

nu matai, jos tiesa tokia pati kaip jusu darbo taisykles. o tavo?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 17:52)

........... suni mirksiukas.gif ups jau turi suniuka lotuliukas.gif tada papugele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 liepos 2016 - 19:02
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 07 06, 18:59)
........... suni  mirksiukas.gif  ups jau turi suniuka  lotuliukas.gif  tada papugele

Nieko nesupratau
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 06, 18:58)
nu matai, jos tiesa tokia pati kaip jusu darbo taisykles. o tavo?

Jei visi laikytusi taisykliu tai niekas nelaikytu nei kaciu,nei suns veztu db,nei gertu.jei jie gali nesilaikyt,kodel as turiu laikytis.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 20:11)
Nieko nesupratau
Papildyta:

Jei visi laikytusi taisykliu tai niekas nelaikytu nei kaciu,nei suns veztu db,nei gertu.jei jie gali nesilaikyt,kodel as turiu laikytis.

Bet siuo klausimu ji uz tave teisesne. Sakyk ka nori...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 06, 18:20)
tas asmuo apie daugeli ribu mazai ka tesupranta. butinai informuoti ji zodiskai ir aiskiai.

Tas tiesa. Ir labai akivaizdu, kad lepūnėlis dėl šeimyninės situacijos.

Keista mano reakcija į jį. Jau ne kartą meistriškai su*iko nuotaiką. Užtenka aną pamatyt, imu žagsėt, kaip akivaizdi žemesnė visuom kuom pieška. Tai nežinau kuo čia baigsis. Gal jis mirs.

QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 18:52)

Ta pati dainelė, kad kiti blogi.
Apie lygybes tau jau atsakyta, tik kad kiek kartų jau praskrolinai, ką čia besikartot.

Reiktų džiaugtis, kad ji pasakė, kad negyvens su šunimis. Kita būtų ramybės dėlei nunuodijus ir visi laimingi.
Nors gal čia nesiskaito, nes ir pati žmogmaistį šerdavai, kas irgi yra lėtas nuodijimas.

Čia manija, ar kas. Girdėjom apie persekiojimą asmens, kuriam atiduotas šuo; apie "nuomonę" į žmogaus reakciją, kad šalia su šunim turės sėdėt (atseit, tai turėjo patikt, ar kaip, taip ir nesupratau); dabar kad nenori su pačios šunpalaikiu gyvent, vėl blogi žmonės.
Išeitis tikrai gyvent atsiskyrus nors su 100 tų šunų. Panašu, kad niekas niekada neišaiškins, kad neturi taikstytis su ne savo gyvnūnų seilėjimusi, šėrimusi, čepsėjimu, šliaužiojimu, fiziniu kontaktu ir kt. Maža to, dar eina į lauką ir, įtariu, nenuplovus kanopų, į kambarį, dėl ko lengvai gali prinešt ligų.

Papildyta:
Ai va. Dar logiška išeitis mestis gyvent kartu su tuo girtu diedu ir abiem šunimis. Nepriimtinai skamba, taip? Bet logiškai.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 07 06, 19:59)
........... suni  mirksiukas.gif  ups jau turi suniuka  lotuliukas.gif  tada papugele

Trakoniuką.
Ji gyvena statybiniam vagonėly, o dabar dar ir ne viena gyvens, tai tarakoniukas būtų pats tas. Nedaug vietos užims, nepastebimai migruos, netriukšmaus, nečepsės ir nesiseilės. Vieni privalumai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 06, 19:49)

Ta pati dainelė, kad kiti blogi.
Apie lygybes tau jau atsakyta, tik kad kiek kartų jau praskrolinai, ką čia besikartot.

Reiktų džiaugtis, kad ji pasakė, kad negyvens su šunimis. Kita būtų ramybės dėlei nunuodijus ir visi laimingi.
Nors gal čia nesiskaito, nes ir pati žmogmaistį šerdavai, kas irgi yra lėtas nuodijimas.

Čia manija, ar kas. Girdėjom apie persekiojimą asmens, kuriam atiduotas šuo; apie "nuomonę" į žmogaus reakciją, kad šalia su šunim turės sėdėt (atseit, tai turėjo patikt, ar kaip, taip ir nesupratau); dabar kad nenori su pačios šunpalaikiu gyvent, vėl blogi žmonės.
Išeitis tikrai gyvent atsiskyrus nors su 100 tų šunų. Panašu, kad niekas niekada neišaiškins, kad neturi taikstytis su ne savo gyvnūnų seilėjimusi, šėrimusi, čepsėjimu, šliaužiojimu, fiziniu kontaktu ir kt. Maža to, dar eina į lauką ir, įtariu, nenuplovus kanopų, į kambarį, dėl ko lengvai gali prinešt ligų.

Šuo,nematau jokiu sunpalaikiu.
Jis yra maudomas.
Pas mama pulkas sunu,seniai jau butu susirgus.
Bet kokiu atveju as labiau bijau zmoniu kad kazkuo susargdins,isprievartaus ar dar ka padarys,o ne sunu,nes jie nesioja ligas,todel,kad ju kojos neplautos.nu nejuokink lotuliukas.gif as jau seniai sirgciau
P.s.uz nuodijimus ir kitoki kenkima gyvunui galima kreiptis i policija.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 07 06, 20:05)

Papildyta:
Ai va. Dar logiška išeitis mestis gyvent kartu su tuo girtu diedu ir abiem šunimis. Nepriimtinai skamba, taip? Bet logiškai.
Papildyta:

Trakoniuką.
Ji gyvena statybiniam vagonėly, o dabar dar ir ne viena gyvens, tai tarakoniukas būtų pats tas. Nedaug vietos užims, nepastebimai migruos, netriukšmaus, nečepsės ir nesiseilės. Vieni privalumai.

Tyciotis nebutina.

Tas girtas diedas turi su kuo gyvent.

Is vis ner cia ka berasyt,nes prasideda tyciojimaisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 06 liepos 2016 - 20:09
QUOTE(meja82meja @ 2016 07 06, 21:07)
Šuo,nematau jokiu sunpalaikiu.
Jis yra maudomas.
Pas mama pulkas sunu,seniai jau butu susirgus.
Bet kokiu atveju as labiau bijau zmoniu kad kazkuo susargdins,isprievartaus ar dar ka padarys,o ne sunu,nes jie nesioja ligas,todel,kad ju kojos neplautos.nu nejuokink lotuliukas.gif  as jau seniai sirgciau
P.s.uz nuodijimus ir kitoki kenkima gyvunui galima kreiptis i policija.

Už šunų laikymus svetimame būste, kai su tuo nesutinka nei nuomotojas, nei kartu gyvenantis taip pat galima kreiptis į savininką.

Žvenk žvenk. Kol kokia pasiutlige neapsikrėtei. Pas mamą gal dar grynas oras, o mieste valkiojasi ir benamiai gyvūnai, kurie ligas, deja, gali laisvai pernešt.

"Aš labiau bijau žmonių"... Ne apie baimes čia kalba, o apie žiūrėjimą tik tavo interesų.

Šiaip man būtų neįdomu šitas atvejis, bet sunku užsimerkt prieš tokias žmonių keistenybes. Blogas keistenybes, kurios tiesiogiai liečia kitus. Tai raitydama postus ne tik apie Mėją galvoju, bet lenda mintys apie visuomenę. Esu susidūrus su tokiais visokiais neadekvačiais klientais.
Būna piktų žmonių, būna viskuo nepatenkintų, visokių. Bet būna, kurie temato save. Šita publika ir yra sunkiausia ir atgrasiausia.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 07 06, 20:25)
Už šunų laikymus svetimame būste, kai su tuo nesutinka nei nuomotojas, nei kartu gyvenantis taip pat galima kreiptis į savininką.

Žvenk žvenk. Kol kokia pasiutlige neapsikrėtei. Pas mamą gal dar grynas oras, o mieste valkiojasi ir benamiai gyvūnai, kurie ligas, deja, gali laisvai pernešt.

"Aš labiau bijau žmonių"... Ne apie baimes čia kalba, o apie žiūrėjimą tik tavo interesų.

Šiaip man būtų neįdomu šitas atvejis, bet sunku užsimerkt prieš tokias žmonių keistenybes. Blogas keistenybes, kurios tiesiogiai liečia kitus. Tai raitydama postus ne tik apie Mėją galvoju, bet lenda mintys apie visuomenę. Esu susidūrus su tokiais visokiais neadekvačiais klientais.
Būna piktų žmonių, būna viskuo nepatenkintų, visokių. Bet būna, kurie temato save. Šita publika ir yra sunkiausia ir atgrasiausia.

Mano suo nera benamis,jis priziuretas ir skiepytas.

O ji neziuri tik savo interesu nustatinedama man savo taisykles del tvarkos?nu aisku ne,ji "visiskai" teisi.
As ir nesakiau kad nesu bjauraus charakterio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 06 liepos 2016 - 20:31
Mėja, tu to nejauti, bet pati tyčiojies.

O šitos patyčios (jei jau taip vadini), tėra siekimas atmerkt tau akis, kad praregėtum aplinkui.
Papildyta:
Mjo. Niekas neišaiškins žmogui raštu, kas blogai su juo, kai jis neskaito kas rašoma. Baigiu. Tikrai beprasmiška.
Atsakyti
nu ko jūs taip puolat ant jos g.gif ta moteriškė savo taisykles jai stato - neleidžia jai atsivesti į vagonėlį savo šunio. Baisu, kaip tokius žemė nešioja. Aš tai tokiu atveju manau jau niekad nepasitikėčiau žmonėmis, nes joks šuo taip nepasielgtų. Sugalvoja savo taisykles ir neleidžia žmogui savo šunio atsivesti. Juk jis yra šeimos narys. Čia manau kaip diskriminacija, o jei kūdikio neleistų atsivesti, sakytų, vežk į kaimą arba į vaikų namus atiduok? Absurdas. Juk moterys kai gimdo irgi nežino, ar visada turės stogą virš galvos ir ar neišmes nuomininkai į gatvę. Tik jas įstatymai gina. O va šuns, kaip lygiateisio šeimos nario, tai ne. Beprotė ta moteriškė, savo taisykles nustatinėja. Neleidžia nei daiktų atsinešt daugiau nei telpa, nei savo šunio atsivest. Kaip žmonės taip gali savo taisykles įvedinėti. Baisu ir nesuvokiama. Mėja turi visas teises turėti šunį, nes aplink ten ir girtuokliauja ir kates laiko. Aš stebiuosi, kaip dar išvis ta moteris savo lovos šuniui neužleido. Nepakeliama suvokti. Juk kiti geria, o Mėja net negeria. Ir kačių nelaiko. Tai šunį tai tiesiog privalo galėti laikyti, nes ta moteris tikra bestija, savo taisykles jai nurodinėja, kad ji negali. Manau ji labai blogas žmogus, iš tokių nieko gero negalima tikėtis. Ne taip kaip iš gyvūnų, jie niekad neišduos ir neįskaudins. Ypač šunys, dėl kačių negarantuoju. Kur tai matyta, savo taisykles įvedinėt ir neleist šunio atsivest. O kieme geria pastoviai. Ir dar katė su keturiais kačiukai. Kur pasaulis ritasi..
Atsakyti
deraramos mastau.gif
Atsakyti