QUOTE(Noa @ 2006 07 26, 19:26)

Nesupratau. Tu išteki už savo brolio, tėvai žino ir tyli?

Vaikelis? O ką tas vaikelis, kaip jis? Paskui išsiskyrei - irgi dėl to, kad brolis? Asiprašau, kad klausinėju, bet jau žiauriai nestandartinė situacija...
Jo majo, vat ir slėpk vaiko tapatybę...
nu jam ant kaktos tai neužsižiebė lentelė aš žinote irgi jūsų,jo pavardė tai buvo įtėvių,mano mylimi tėveliai juo gi nesidomėjo,trukdė ir trukdė.Aš su juo Maskvoj susipažinau,jis ten gyveno,mokslus buvo jau gerai pasrėbęs,kai aš ten prisistačiau su pepės kasom.O tai žinoma ,kad išsiskyrėm ir dėl to kad brolis,ir dėl to kad ...nu o vaikelis kadangi jis buvo brolio nu ir gimė su visais įmanomais apsigimimais,aklas,kurčias ir ,žodžiu sunkiausios formos idiotija,ir išėjo po aštuonerių savo gyvenimo metų.Va aip viskas ir atrodė.Sakau,jau labai daug metų nuo to laiko praėjo,o va nuosekliai jausmai monitoriui nesiguldo.Buvo košmaras,išgyvenom abu,nu taip jau visai kad aš nieko nežinočiau tai taip nėra,nugi per Rusijos TV kartais matau,jei Bakuliavo centrą rodo,ten tarp gydytojų vienas iš jų ir jis,nu kartais pasisako.Bet pati susitikti daugiau nenorėčiau niekada,net nežinau kodėl,sunku paaiškinti.
Papildyta:
o dėl nestandartinės situacijos,tai pasitaiko gi taip,ir ne taip jau retai.Ačiū už tokius tokius nestandartus.Čia prieš kelis metus ar ne per Nomedą,o gal per Bobų vasarą,nu kažkada gi irgi vienus rodė,kad va jie brolis ir sesuo,vaiko laukiasi,kad jie važiuos gyventi į užsienį,nes vienas be kito negali.Tada siaubėjausi ir tiek.Paskui dar kažkur skaičiau.Čia šiaip yra realiau negu atrodo./Tos paslaptys,tai kaip pasakyt.