Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

QUOTE(giega @ 2016 08 19, 07:37)
mastau.png Kas cia per tylejimo izadai...

Bet dar ir kokie izadai 🙊 😉
Giega, ryt busiu Romforde su marcia. Prisijunk ir tu kavos 😉. Tik tiek kad anksti mudvi busim Romforde, po pietu jie i LT ismauna 😎

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 08 19, 08:43)
Geras oras buvo....šnd lija tai gryš namo visos😀
Laba...

Pasakok kaip atostogas praleidai LT. Ant gero oro uztaikei?

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 08 19, 10:24)
Bet dar ir kokie izadai 🙊  😉
Giega, ryt busiu Romforde su marcia. Prisijunk ir tu kavos 😉. Tik tiek kad  anksti mudvi busim Romforde, po pietu jie i LT ismauna 😎 
Pasakok kaip atostogas praleidai LT. Ant gero oro uztaikei?

Qžodžiu išvykau lygtais 07/19....papauoliau į mamos pinkles...grybai,uogos,pomidorai,agurkai....prabuvau iki 08/12 sodyboj,vieną dieną tik išlėkiau iki cerkvės,pas uošvienę ir į kapus....o taip nuo ryto iki vakaro su mama sodyboj....oras buvo puikus,pasakysiu ir pailsėjau ir pavargau,nes dagryso mama su savo lindimu į akis,eik valgyt,einam į pirtį,einam maudytis,einam pamiegot,einam parūkyt,einam lasivaikšciot...man sunku labai nes aš tokia vienišė,man reikia pabūt vienai,o to nebuvo....tuo tarpu kai buvau lt,Sviedinys su vaikais ilsėjosi Ispanijoj.
Atsakyti
Ot cia tai atostogos! thumbup2.png! Nieko nera geresnio uz kaimiska maista ir ora. Apie artimiausiu zmoniu buvima kartu - net nekalbu.
O kodel seimyna nevaziavo kartu? Tiesa, kaip tavo sunus? Vaziuoja i JAV? O gal jau isvaziaves 🤔
Atsakyti
Šeimyna nusprendė Ispanijoj ilsėtis,o ir pas mane kiti planai buvo...nesileisiu į asmeniskumus,bet visi pailsejom,patenkinti...dėl sūnaus tai žinai,čia JAV,čia jau ruošėsi į Spain,dar pakolkas namie😂
Atsakyti
Nu jei jau seima i Ispanija vaziuoja,tai as pirma ten buciau cool30x30.png Jokia Lietuva manes nesulauktu biggrin30x30.png

Nova,ko gero nebusiu Romforde.Ryte i gyma eisiu,veliau i koki Blue wateri vaziuosiu.Reikia draugei dovana nupirkt,kita savaitgali i baliu..O fantazija nenesa,ka cia nupirkus...VArysim per visas pardes...
Atsakyti
Kiek metu draugei ir ka megsta? Vat gal ka pagal pomegi surasi.
Atsakyti
Draugei 40.O pomegiai...Nu o kokie pomegiai pas tave?O pas mane?Nu ner ju tokiu,kad labai jau pataikytum su dovana...Nieko nekolekcionuoja...Keliones patinka,bet ka-jai vienai nepadovanosi,o su kazkuom(vyru vaikais draugais),jau nebeasmenine dovana...Kvepalai,nu sunku kitam pataikyt...Knygu neskaito,be to planuoju apie 100sv dovana,tai tiek knygu nepripirksi...
Grozio proceduros atkrenta,nes pati salona turi.Pinigais,dovanu cekiais atkrenta,nes pinigu ir taip kaip sieno turi...
Vnz,geras galvos skausmas...
Atsakyti
Labas dienas.
Patrankos atostogos man butu idealios wub30x30.png tik irgi vargintu jei istisai noretu bendraut, as megstu viena pabut, paskaityt knyga, na ar kad ir tarp zmoniu, bet nereiktu istisai kalbet ar klausyt ka kalba.

Giega, o gal ka is papuosalu draugei dovanokit, jei zinot skoni jos daug maz.
Atsakyti
Galvojau apie papuosalus.. Gal is Swarovskio ka aziuresiu, gal is Aukso.. Dar apie kokias taures mastau, zvakides jai patinka kokios masyvios.. Gal kokia vaza idomesnia... Vnz ryt per shopingus varysiu, dovanos ieskosiu.. Sekmad lygtai vel be lietaus- jura cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 08 19, 17:45)
Labas dienas.
Patrankos atostogos man butu idealios  wub30x30.png  tik irgi vargintu jei istisai noretu bendraut, as megstu viena pabut, paskaityt knyga, na ar kad ir tarp zmoniu, bet nereiktu istisai kalbet ar klausyt ka kalba.

Giega, o gal ka is papuosalu draugei dovanokit, jei zinot skoni jos daug maz.

Tai va...kad tas bedravimas 24/7 vargina...sakau,net pas draugis nebuvau nulėkus...

Giega,Laura Ashley pažiūrėk namams aksesuarų,man ten labai...
Atsakyti
Giega, vat tiksliai gal kazka grazaus namams nupirk.

Heida, kaip jus atostogas leidziat?
Atsakyti
Sveikos,

Na va grįžtu ir aš į šeimą, po atostogų. Aplankėm Lietuvą, tėvus, senelius, gimines, kapus, parduotuves ir t.t. ir pan. Labai daug visko biggrin30x30.png Orai Lietuvoje pasitaikė nekokie, nors ir šiaip, sako LT vasara buvo prasta. Buvom vaikus palike, su MB viešbutukan išlėkę, pasispa'minom, pasimaudėm, oras netrukdė smile30x30.png
Susitikau su savo studijų draugėm, labai smagu, kad ryšys išlikęs, nors atrodo ir retai matomės, ir tik interneto pagalba pabendraujam. Va, gerų draugysčių nei laikas, nei atstumas nenugali.

Gotte, jūs kai čia atskirai gyvenat, tai jau gal atpratot nuo senų tėvų visko reguliavimo ir tvarkymo. Pas mus LT irgi taip pat: anyta viską reguliuoja, tvarko, tai mes kai atpratę, tai net nustebom. Bet, gi gyventum kažkur šalia, nuolat taip būtų, tai atrodytų kitaip. Nors, pvz mano mama tikrai ne iš tų kur reguliuoja. Čia matyt tik anytoms tai būdinga biggrin30x30.png
Atsakyti