Labas rytas...graži diena ir silta....eisiu degintis..
Labas rytas.
Elija, gal protini danti traukei? Ilgokai skauda, uzjauciu.
Nesugalvoju ka nuveikt siandien, MB jau i darba isejo, anyta dar yra, planavom kaip ir i parka koki centre, bet taip karsta
Nesugalvoju ka nuveikt siandien, MB jau i darba isejo, anyta dar yra, planavom kaip ir i parka koki centre, bet taip karsta

Labai gražiai susitvarkėt Mrs Patranka
Liuks

Oj Patranka kaip pas tave grazu
tokiam kieme ir as su malonumu deginciausi.

Labukas
Nu tikrai karsta...Tokiu oru tik pliaze gulet,o ne dirbt
Deje deje...Dar planavau vakare prie juros nulekt,jei anksciau darba baigciau,bet tai aisku baigiu veliausiai
Nu gal ryt isderinsiu...MB eis sportuot,as nenoriu,kad savaitgali per baliu viska skaudetu,tai neinu..Bet eisiu i baseina pasiplaukiot
Nu tikrai karsta...Tokiu oru tik pliaze gulet,o ne dirbt

QUOTE(Limcamca @ 2016 08 23, 11:00)
Labas rytas,
Karsta diena nusimato. Nu labai gaila, tik, kad darbo diena.
I.Elija, ka tevukas statys? Ar cia jus pas tevuka kazka statysit?
Karsta diena nusimato. Nu labai gaila, tik, kad darbo diena.
I.Elija, ka tevukas statys? Ar cia jus pas tevuka kazka statysit?
Neeee,as tai jau nieko nestatysiu.Pas ji statom name tuoleta ir dusa,nes mano senolis toks uzsispyres,kad per 20 metu seip ne taip privertem ji tai tureti.Budavo tuoletas tai reikedavo pereiti iki garazo kad pasikti atiprasant.Dar ziema dangstydavo ta tuoleta visokiom kaldrom kad jis neusaltu.Duso arba vonios is viso neturejo.Vaiksciodavo i pirti.Zodziu kol pats sau smideti nepradejo,tai neimanoma su juo susisneketi buvo.Kartais pagalvoju,negi ir mes panasus beprociai kada galime buti?
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 08 23, 11:11)
Labas rytas.

Taip protini.Likau beprote.Kita karta dar viena islups sake.Skauda kaip nezinau ka.Dvi sav ant vaistu prasedejau.Jau po biski gereja.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 08 23, 11:13)
Oi Patranka,koks fainas pas tave kiemas.Tikrai smagu.Tai ne musu kisene.
O kur tavo pomidorai?Obelys?ir bulves?
Labas rytas...
Elija,o kada pas mane tos sodo gėrybės buvo ir kam man jų reik?...Lietuvoj pilna yra...
Na ką "kepsim" šnd?!
Elija,o kada pas mane tos sodo gėrybės buvo ir kam man jų reik?...Lietuvoj pilna yra...
Na ką "kepsim" šnd?!
Labukas
Tikrai kepsim...Na bet reik dziaugtis vasara
Jau geriau per karsti dirbt,nei per lietu
Vakar MB sportuot nuejo,o as tingejau,tai tik baseine paplaukiojau..Vis kompensacija,kad ne prie juros
Tikrai kepsim...Na bet reik dziaugtis vasara

Vakar MB sportuot nuejo,o as tingejau,tai tik baseine paplaukiojau..Vis kompensacija,kad ne prie juros

Laba ryta.
Si vasara tai labai nebloga , palyginus su gal 5 praejusiom.
Giega, tai baseine nors paplaukt gali, juroj tai daznai gylio truksta, per toli reik eit, kad nors iki papu apsemtu
As protiniu dantu neturiu, bet gali but kad dar sugalvos islyst, nes sesei dygt pradejo 49 metu
Si vasara tai labai nebloga , palyginus su gal 5 praejusiom.
Giega, tai baseine nors paplaukt gali, juroj tai daznai gylio truksta, per toli reik eit, kad nors iki papu apsemtu

As protiniu dantu neturiu, bet gali but kad dar sugalvos islyst, nes sesei dygt pradejo 49 metu

Nu ka, karsta
prileidau mazajai baseina, bet jau pati tuoj i ji lipsiu

Heida, jau mirkai uodega baseine 😎
Pas mus darbe nera kondicionieriaus ☹ visuose kampuose burzgia fenai, tik is ju nauda menka. Nekiek neatvesina ☹
Patranka, grazu
Pas mus darbe nera kondicionieriaus ☹ visuose kampuose burzgia fenai, tik is ju nauda menka. Nekiek neatvesina ☹
Patranka, grazu