QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 14, 00:23)
Sveikos merginos.
Ukraine is calling.
Pusdukre tai vyro dukra is pirmos jo santuokos.
Sedziu deputatinej viloj ant Dnepro kranto.Uodai kanda kaip ne pas deputatus

.
Daug darbu padariau.Vakar buvau Kijeve reikalu tvarkyti,sendien davaziavau puse kelio iki jo,ir man apsuko masina,nes reikalai patys atvaziavo pas mane

.O as jau tikejausi,kad pavys nusimuilinti kur bent porai valandu.

.Taip kad dabar sedziu uz trimetriniu sienu ir galiu nueiti 300 metru i viena puse ir tiek pat i kita.Zodziu sikna.Skridom cia irgi su bajeriais.
Kadangi musu neprieme i lektuva,ir vaike nuo vartu iki kasos kokius 9 kartus,nes sistema mete klaidas,tai lektuvas isskrido be musu.

.Esme tame kad musu bagazas jau buvo lektuve ir ji kaip iseme tai jis pasimete.

Taip kad 3 dienas turejau tik tai kuo atskridau.

.Mums( skrido pati musu darbdave ir dar vairuotojas,nes jam tvarkem vizas).Todel perveze mus i kita orouosta,pastatem privatu ir varem,kaip bajorai

.Zodziu buvo isteriskai juokinga.Kadangi visas bagazas buvo registruotas mano vardu,tai puse sito mano buvimo laiko praleidau Kijevo orouoste besikoliodama su BA,su visais imanomais darbuotojais ir tt.
Rytoj namo

.
Pirmadieni jau turesiu savo vaika

.
Papildyta:
QUOTE(Pūga_ @ 2016 07 14, 15:34)
Nu tu man taip nekalbėk, aš £100 kas mėnesį į pensiją moku ir kai išeisiu į pensiją keliausiu kruizu aplink pasaulį, taip kad kokie neisgyvenimai

.Ir as sakiau gyvensiu kokius 200 metu kaip minimum.
Taip kad i kruiza varysim abidavi,nes ziuriu cia daugiau planuojanciu cia to daryti nerasta.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2016 07 15, 13:09)
Aiskinu:
MB turi dvi dukras is pirmos santuokos.Kadangi as joms kaip ir nepamote,nes pos turi savo mama ir esa nenaslaites,tai as jas vietoj podukru vadinu pusdukrom

.
Jo vyriausioji istekejusi ir turi du berniukus.Jie yra mano pusanukiai.
Jo jaunesnioji (mano antra pusdukre) dar turi drauga.Jie nevede tai jis ne zentas bet puszentis.
As turiu viena dukra kuri turi drauga.Tai jis man ne zentas bet puszentis irgi.
Tai va supasakojau.