Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

Giega, aciu. Abu tuos jau maciau, patiko. Dar labai man fainas sitas, toks moteriskas, gamta skotijos labai grazi ir sexo scenu daug biggrin.gif

http://www.filmai.in...r-season-1.html
Atsakyti
Kaip diena, taip naujiena unsure.gif Turkijoj karinis perversmas, kas dar ivyks g.gif
Atsakyti
Jooo... Baisu unsure.gif drauges mama nusizude i sulini isokdama unsure.gif
Atsakyti
Kaip baisu, siaubinga patirtis. Siandien nuo ryto kazkokia "pikta" diena.
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Heida @ 2016 07 15, 21:37)
Giega, aciu. Abu tuos jau maciau, patiko. Dar labai man fainas sitas, toks moteriskas, gamta skotijos labai grazi ir sexo scenu daug  biggrin.gif

http://www.filmai.in...r-season-1.html

Pradejau ziuret,bet kazkaip neuzkabino jis manes g.gif GAl isiziuret reikejo,nes ten tik pora seriju paziurejau...

QUOTE(Limcamca @ 2016 07 15, 22:58)
Jooo... Baisu  unsure.gif drauges mama nusizude i sulini isokdama  unsure.gif

Oi 4u.gif

Tikrai kas tam pasauly daros doh.gif

Noriuuuuu prie juros ax.gif MB uztino akis ir dabar nenori niekur vaziuot doh.gif doh.gif Nervina...
Atsakyti
Giega, uzdek tu jam akinius biggrin.gif

Labas visoms, na diena atrodo visai grazi, ne ispaniska, iprasta angliska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 16, 11:59)
Giega, uzdek tu jam akinius  biggrin.gif

Labas visoms, na diena atrodo visai grazi, ne ispaniska, iprasta angliska  smile.gif

Pats uzsidejo biggrin.gif Jai pakeliui i Braitona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 14, 00:23)
Ką reiškia PUSDUKRĖ?

Sveikos merginos.
Ukraine is calling. biggrin.gif
Pusdukre tai vyro dukra is pirmos jo santuokos. biggrin.gif
Sedziu deputatinej viloj ant Dnepro kranto.Uodai kanda kaip ne pas deputatus doh.gif lotuliukas.gif .
Daug darbu padariau.Vakar buvau Kijeve reikalu tvarkyti,sendien davaziavau puse kelio iki jo,ir man apsuko masina,nes reikalai patys atvaziavo pas mane doh.gif .O as jau tikejausi,kad pavys nusimuilinti kur bent porai valandu. doh.gif .Taip kad dabar sedziu uz trimetriniu sienu ir galiu nueiti 300 metru i viena puse ir tiek pat i kita.Zodziu sikna.Skridom cia irgi su bajeriais.
Kadangi musu neprieme i lektuva,ir vaike nuo vartu iki kasos kokius 9 kartus,nes sistema mete klaidas,tai lektuvas isskrido be musu. biggrin.gif .Esme tame kad musu bagazas jau buvo lektuve ir ji kaip iseme tai jis pasimete. doh.gif Taip kad 3 dienas turejau tik tai kuo atskridau. lotuliukas.gif doh.gif .Mums( skrido pati musu darbdave ir dar vairuotojas,nes jam tvarkem vizas).Todel perveze mus i kita orouosta,pastatem privatu ir varem,kaip bajorai thumbup.gif .Zodziu buvo isteriskai juokinga.Kadangi visas bagazas buvo registruotas mano vardu,tai puse sito mano buvimo laiko praleidau Kijevo orouoste besikoliodama su BA,su visais imanomais darbuotojais ir tt.
Rytoj namo thumbup.gif .
Pirmadieni jau turesiu savo vaika wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(Pūga_ @ 2016 07 14, 15:34)
Nu tu man taip nekalbėk,  aš £100 kas mėnesį į pensiją moku ir kai išeisiu į pensiją keliausiu kruizu aplink pasaulį,  taip kad kokie neisgyvenimai  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif .Ir as sakiau gyvensiu kokius 200 metu kaip minimum.
Taip kad i kruiza varysim abidavi,nes ziuriu cia daugiau planuojanciu cia to daryti nerasta. g.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2016 07 15, 13:09)
sveikos
žinok niekad tavo postuose nesuprantu kas tie pusženčiai, pusdukros ir visi kiti kurie su priešdėliu "pus" doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man irgi tokie patys klausimai
kodėl būtent šį? g.gif  4u.gif

Aiskinu:
MB turi dvi dukras is pirmos santuokos.Kadangi as joms kaip ir nepamote,nes pos turi savo mama ir esa nenaslaites,tai as jas vietoj podukru vadinu pusdukrom biggrin.gif .
Jo vyriausioji istekejusi ir turi du berniukus.Jie yra mano pusanukiai.
Jo jaunesnioji (mano antra pusdukre) dar turi drauga.Jie nevede tai jis ne zentas bet puszentis.
As turiu viena dukra kuri turi drauga.Tai jis man ne zentas bet puszentis irgi. lotuliukas.gif
Tai va supasakojau. lotuliukas.gif
Atsakyti
LAbukas

Nu ka -vasara pagaliau thumbup.gif Vakar net keista,bet labai mazai zmoniu Braitone buvo,nuvaziavom be trafiku,grizom irgi thumbup.gif Vejas biski saltokas,bet turejom ta uztvara nuo vejo,tai po ja labai karsta buvo thumbup.gif MB kremais nesitepe,tai visas raudonas,bet jis greit ruduoja biggrin.gif

Na o kaip del meeto ryt?Laisva esu,silta grazu,pasedetume kokioj kavinukej is ryto mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Kazkaip reikia sitas 3 dienas atlaikyt, miegot karsta nezmoniskai buvo, o dar ne 30 karsta.gif

As galeciau varyt i Romforda, bet dukra ir garantuotai nores, o ji neissikrapatys labai greitai g.gif
Atsakyti
Labiukas

Vakar nieks neparase, tai jau dazus ant plauku uzsitepiau... Bet tuoj plausiu mirksiukas.gif Dar 12 turiu but Lloyds banke cia prie namu... Heida, o ner cia kokios kavinukes netoli musu g.gif
Atsakyti
Man atrodo mes neturim tokios prabangos kaip kavine savo kaime g.gif
Papildyta:
Giega, o kaip tu toki ankstyva ryta jau ir plaukus nusidaziusi? laugh.gif
Atsakyti