Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone.Kam atostogos,kam darbymetis.

LAbukas

Tikrai labai baisu...Eina pasaulis is proto...Jauciu tuoj is vis visos salys uzsidarys savo sienas ir jokiu emigrantu ir keliavimu atostogu...

O sunkvezimis g.gif Na o kas jam yra kokia uzkarda pralaust..Greitis didelis,kol susivoke kas daros,spejo tiek zmoniu nuzudyt...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 07 15, 08:27)
LAbukas

Tikrai labai baisu...Eina pasaulis is proto...Jauciu tuoj is vis visos salys uzsidarys savo sienas ir jokiu emigrantu ir keliavimu atostogu...

O sunkvezimis g.gif Na o kas jam yra kokia uzkarda pralaust..Greitis didelis,kol susivoke kas daros,spejo tiek zmoniu nuzudyt...

...sutinku..liūdna,užtinus nuo žliumbimo...manes nei viena tragedija taip nepalietė kai ši
Atsakyti
sveikos

QUOTE(I.Elija @ 2016 07 13, 23:21)
Savaitgali parvaziuoja mano vaikas vasaros atostogoms wub.gif .Uzmylesiu negyvai.Dar ir pusszentis atskris kelis kartus wub.gif .Myliu ir ta vaika.Neisivaizduoju kaip gyvenom be jo. biggrin.gif
Ana savaite jaunesnioji pusdukre LT nusipirko nama Kaune.Labai uz ja dziaugiames.

žinok niekad tavo postuose nesuprantu kas tie pusženčiai, pusdukros ir visi kiti kurie su priešdėliu "pus" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 07 15, 09:15)
Labas rytas,

Įvykis baisus. Kita vertus prancūzų saugumo darbas - stebina  doh.gif Niekur nerandu info, kaip ten tas sunkvežimis atsirado? Juk ne mažytė mašinytė. Negi taip buvo galima paprastai įvažiuoti  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi tokie patys klausimai

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 07 15, 10:14)
...sutinku..liūdna,užtinus nuo žliumbimo...manes nei viena tragedija taip nepalietė kai ši

kodėl būtent šį? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Pusdukra pas I.Elija yra vyro dukros. Puszentis yra jos, I.Elijos dukros sirdies draugas. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ten tas ju saugumas dirba tai bbz, viska jie zino, visus stebi, bet va ima ir padaro tie ju zinomi asmenys kazka, panasu kad reik tokius saudyt iskart, o ne stebet doh.gif aisku cia hiperbole, na bet tu kurmi,panasu kad tik pirstu pagrumoja, vaikai bukit geri, kada jie atsimerks ir supras kad juos tiesiog skerdzia, o jie tokie humaniski, zmogaus teisem apsidelioje doh.gif
Atsakyti
Ispaniška šiluma žiūriu kažkur kitur nuėjo. Atšalinėja unsure.gif
Atsakyti
Dabar tai salta, dar ir lynot pradejo, rytoj 24 rodo, bet visa diena be saules.

Gal kuri seriala idomu galit pasiulyt, visus pribaigem. Giega, tu Sostu karu 6 sezona visa jau matei?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 07 15, 18:16)

Gal kuri seriala idomu galit pasiulyt, visus pribaigem. Giega, tu Sostu karu 6 sezona visa jau matei?

Ne,nepabaigiau..Kazkur 6 serijoj likau..Priminei,dabar reiks pabaigt biggrin.gif
O is serialu g.gif Rusisku,uzsienietisku?Buvau pradejus 12 monkey,visai patiko mirksiukas.gif Toks apie virusa,kuris sunaikins zeme...
http://www.filmux.or...son-1-2015.html
As 2 sezonus maciau,ziuriu jau ir 3 yra.

Dar the 100 patiko.Tik nervina,kad tie serialai be pabaigu...
http://www.filmux.or...-2014-2015.html

O is rusisku ziurek laidas mirksiukas.gif Pvz ne spatj mirksiukas.gif
http://ne-spat.tnt-online.ru

Ar per ta pati kanala-sokius bigsmile.gif Cia 2 sezonai ir sezonu musis.O kazkur rugpjuti prasides 3 sezonas,jau nesulaukiu bigsmile.gif
http://tanci.tnt-online.ru

Mane ir nervina,kad taip salta unsure.gif Juk ryt prie juros planuoju...
Atsakyti
Sveikos

Kaip skauda galva, visa diena. Mes sekmadieni prie juros sausim rolleyes.gif rodo gera ora rolleyes.gif kita savaite karsta turetu butu
Atsakyti
GAlva ir man visa diena skauda...
Atsakyti
Bet taip ikyriai doh.gif vienoj pusej, kaip vinis koks ikaltas doh.gif lysiu i lova tuoj ...
Atsakyti
Nu mergos, tik nesakykit apie galvas!!!! Nes kai jums skauda, žinau kad ir man pareis anksčiau ar vėliau doh.gif

Aš ryt dirbu, o sekmadienį švęsim abiejų dukrų gimtadienius, kaip ir pernai darysim pikniką, kepsim mėsytę. Didžioji mano gimusi šiandien, o mažylė rugpjūčio 1. Neapsimoka dviejų skirtingų švenčių daryti, bet kai paaugs tai turbūt teks, nebenorės švęsti kartu.
Atsakyti