Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 23, 10:29)
Nesirašė ax.gif 
Nepyksta lai metančios (yra išimčių), bet pas kai kurias nekvepia storio metimu blush2.gif  cool.gif

QUOTE(lera* @ 2016 07 24, 13:03)
Serena, ten apie Notą kažką sugrybavai biški wink.gif

Arba as netaip supratau jos posta, bet cia kaip ir pasisaipymas is tokiu kaip as, tipo vistiek as nepasieksiu tikslo
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 24, 20:35)
Arba as netaip supratau jos posta, bet cia kaip ir pasisaipymas is tokiu kaip as, tipo vistiek as nepasieksiu tikslo

Tai nebuvo pasaipa ar pasisaipymas. Tai buvo fakto konstatavimas. O jei kas bijo sau pasakyti, kad mala suda (atsiprasau), tai as juk nekalta.
Jei jau taip perskaitei ir tau atrodo, kad pasisaipiau is taves, tai cia juk ne mano bedos.Buciau norejus padisaipyti, buciau varda paminejus.
Tarkim anerita dabar parase meniu. Nejaugi manot, kad ji su tokiu meniu numes svori? g.gif
As nieko nesakysiu, nes eilini syki busiu kalta doh.gif
Atsakyti
Lenta 2:30, kazko negyva siandien jauciuos unsure.gif
Spaliuke, faina del begimo thumbup.gif As ir vaziuosiu i kaima dar paatostogaut rytoj, tik daiktai net nepradeti kraut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 24, 13:42)
Nereali patirtis! Geru emociju gavau su kaupu, su nerealia kompanija vaziavau, daug palaikymo . Pries finisa kojos drebejo, isbegau savo tempu, ziuriu visi tik skuodzia pro sali,pradejau parintis, bet laikiausi savo, na ir ka pasivijau einanciu nemazai, seip sona skaudejo per beveik visa begima, bet nugalejau save ir iveikiau ir tikrai nepaskutine, vienoj vietoj zymejimas neaiskus buvo tai nuklydau kilometra i sona smile.gif snd kojos akmenines smile.gif bet laiminga beprotiskai !!!  wub.gif

Tikra saunuole tu thumbup.gif as va irgi svarstau kad nuo rudens jei vaikelis leis reikes sportuot po biskuti pradet smile.gif beje, Jelgavoj mano tolimos gimines ir kriksto dukra gyvena, bet pati ten nebuvus ax.gif kazin proga pasitaikys tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olivute: 25 liepos 2016 - 04:16
QUOTE(olivute @ 2016 07 25, 04:15)
Tikra saunuole tu  thumbup.gif  as va irgi svarstau kad nuo rudens jei vaikelis leis reikes sportuot po biskuti pradet smile.gif beje, Jelgavoj mano tolimos gimines ir kriksto dukra gyvena, bet pati ten nebuvus  ax.gif  kazin  proga pasitaikys  tongue.gif

Butinai pradek, i sale eisi?
Kaip tau apimtys?mano svoris db kaip pries nestuma, bet va vienu dzinsu neuzsimaunu...nors juos iki trecio menesio net nesiojau sad.gif

Labas rytas ponios !
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nu daar savaitikė ir atostogos thumbup.gif
vakar iš mamos kiek gėrybių prisivežiau
ir bulvių ir cukinijų ir pomidorų, agurkų, juodų serbentų ir baravykų šviežių netgi thumbup.gif
lentos iššūkio nebaigsiu doh.gif vat kažkaip taip išėjo biggrin.gif
bet reiks daryt ją ir toliau be jokių iššūkių, geras pratimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 liepos 2016 - 07:28
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 24, 21:25)
Tai nebuvo pasaipa ar pasisaipymas. Tai buvo fakto konstatavimas. O jei kas bijo sau pasakyti, kad mala suda (atsiprasau), tai as juk nekalta.
Jei jau taip perskaitei ir tau atrodo, kad pasisaipiau is taves, tai cia juk ne mano bedos.Buciau norejus padisaipyti, buciau varda paminejus.
Tarkim anerita dabar parase meniu. Nejaugi manot, kad ji su tokiu meniu numes svori? g.gif
As nieko nesakysiu, nes eilini syki busiu kalta doh.gif

Nieks sudo nemala, visos nori to svorio atsikratyt, visos turim nuodemiu, nieks pers sviestu pateptu neiba, manau svarbu turet tiksla ir jo siekti, o ne vis metyt namokius, kad cia puse niekam tikusiu ir pan. Motyvacijos tas nepriduoda niekam.
Taip, anerita meniu netobulas vakar, o tavo visada buvo tobulas, kai metei svori, zmogus saziningai parase meniu, ir tu vos ne prie kryziaus kali.
Beto, nori dalintis patarimais, meniu ir t.t., parodyk pavyzdi, pradek nuo saves, ir kitos pamazu i tai isijungs, nereik kaltint kitu, jei pati to nedarai dabar.
Atsakyti
Labas rytas,
Mergaitės gal kas turite el.knygų ir pasidalintumėte? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas;)
Atrodo grįžta vasarą, pagaliau...
Mes ryt išvažiuojam keliom dienom i sodyba, reik sumastyt ko Skanaus ir sveiko pasiimti ir pradėt daiktus detis
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 25, 09:07)
Nieks sudo nemala, visos nori to svorio atsikratyt, visos turim nuodemiu, nieks pers sviestu pateptu neiba, manau svarbu turet tiksla ir jo siekti, o ne vis metyt namokius, kad cia puse niekam tikusiu ir pan. Motyvacijos tas nepriduoda niekam.
Taip, anerita meniu netobulas vakar, o tavo visada buvo tobulas, kai metei svori, zmogus saziningai parase meniu, ir tu vos ne prie kryziaus kali.
Beto, nori dalintis patarimais, meniu ir t.t., parodyk pavyzdi, pradek nuo saves, ir kitos pamazu i tai isijungs, nereik kaltint kitu, jei pati to nedarai dabar.

drinks_cheers.gif

QUOTE(agnieeeska @ 2016 07 25, 09:17)
Labas rytas,
Mergaitės gal kas turite el.knygų ir pasidalintumėte? smile.gif

Aš iš Linkomanijos daug prisisiuntus buvau
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 25, 10:07)

Kiek man vienai meniu rašyti? Man atrodo prisirašiau į valias. Kam man tai, kai gal kas jo net neskaito, nekritikuoja, nuomonėm nepasidalina? Aš ateinu čia dalintis, noriu patarimų, pastabų. Kai išsakau savo nuomonę kaip man atrodo, gaunu atgal, kad ne mano tai reikalas, ir kiekviena metam svorį kaip norim.
Man atrodo ne iš manęs vienos pavyzdžio buvo duota ir ne kartą. Bet ne, pasako nepatinkančią nuomonę, pakritikuoja tada jau moralai prasideda.... Tai teisinkit save kiek norit.

Lentelei dedu tašką. Lera, prizą išsiųsiu Tau 4u.gif
Už progresą, už discipliną ir neieškojimą jokių pasiteisinimų smile.gif
Laukiu adreso į až smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka rašyt meniu, bet būna parasau kelias dienas, i kitus beveik nerašo...tai ir pačiai noras dingsta. Prieš kažkiek laiko visos rašė, buvo faina pasižiūrėti ką kitos valgo, pasisemti idėjų....
Atsakyti