Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Anike* @ 2016 07 25, 19:05)
anerita, delciauji?  smile.gif ir as tau i  kompanija  smile.gif

drinks_cheers.gif jep
10dienu laikysiuos
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2016 07 25, 18:08)
drinks_cheers.gif jep
10dienu laikysiuos

4u.gif
Atsakyti
Begti ar nebegti stai kur klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Gal notai hormonu audros ax.gif
Atsakyti
Pagaliau jau lovoj. Meniu:
Didelis bananas, žalia arbata
120 g garintos lašišos filė, garintos darzoves-brokolis, morka, cukinija, du pomidoriukai
Žalia arbata
5 riekeles rankovej keptos sprandine, pusė rauginto agurko, sauja trešnių, 2 taurės sampes
Žalia arbata

Ryt 3 dienom varom i sodyba. Marinavau vištiena, lydeka-kepsim griliui. Pietum prikepiau grikių kotletukas, padariau padažo is natūralaus jogurto ir įvairių žolelių.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 07 25, 10:52)

Lentelei dedu tašką. Lera, prizą išsiųsiu Tau 4u.gif 
Už progresą, už discipliną ir neieškojimą jokių pasiteisinimų  smile.gif
Laukiu adreso į až smile.gif

O kaip smile at? ax.gif

zingeidi, fainas meniu kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Siandien lenta 3:16, kaip suprantu, prisidavinet nereikia jau daugiau, o gaila, nes buvo stimulas kasdien padaryt ax.gif dabar jau nezinau ar prisiversiu, kai issukis baiges blush2.gif
Spaliuke, o tai pas Jus ne lietus ir perkunas, kad begt mastei? Pas mus nuo pietu zaibai nesiliauja, tai net galvot nera ka schmoll.gif
Atsakyti
Meniu
Pusryciai- dribsniu su pienu mazas dubenukas, corny batonelis, 3in1
Priespieciai- karameliniu ledu porcija
Pietus-vistienos kotletas, bulviu koses 3 saukstai, 2 agurkai
Vakariene- 3 karsti sumustiniai, agurkas,keli marinuoti svoguneliai

Dar per diena 3 saldainius suvalgiau.

Nu retai kada pirmadienis toks nedietinis buna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 07 25, 21:42)
Spaliuke, o tai pas Jus ne lietus ir perkunas, kad begt mastei? Pas mus nuo pietu zaibai nesiliauja, tai net galvot nera ka  schmoll.gif

Nurimo i pavakare, bet nebegau, su mama pliurpem, rytojui ta dziaugsma pasilikau.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 25, 21:48)
Meniu
Pusryciai- dribsniu su pienu mazas dubenukas, corny batonelis, 3in1
Priespieciai- karameliniu ledu porcija
Pietus-vistienos kotletas, bulviu koses 3 saukstai, 2 agurkai
Vakariene- 3 karsti sumustiniai, agurkas,keli marinuoti svoguneliai

Dar per diena 3 saldainius suvalgiau.

Nu retai kada pirmadienis toks nedietinis buna biggrin.gif
Papildyta:
Nurimo i pavakare, bet nebegau, su mama pliurpem, rytojui ta dziaugsma pasilikau.

As nieko blatno nesuvalgiau siandien, bet duonos norejau, rugines bemieles 3 riekes suvalgiau, paskui paziurejau, kad cia 800 kaloriju, bloga paliko mega_shok.gif siai as duonos nelabai valgau tik kai atvaziuoju pas tevus, nes pas juos labai skani
blush2.gif
Vaziuoji ryt pas homeopata del savo migrenos, idomu ka pasakys...
Del begimo reikia man stipriau ruostis pradet, draugei prikalbinau Vilniaus maratonui ir pati pavesiu sad.gif prakeiktas kelia nervuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 25 liepos 2016 - 22:34
Man abidna kad nieks nemato ka parasom, man toks klausimas iskilo, ar bent viena zino ko as is maisto atsisakiusi esu? Kiek cia merginu i postus isiskaito?
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 26, 00:31)
Man abidna kad nieks nemato ka parasom, man toks klausimas iskilo, ar bent viena zino ko as is maisto atsisakiusi esu? Kiek cia merginu i postus isiskaito?

Zinau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 07 25, 22:20)
As nieko blatno nesuvalgiau siandien, bet duonos norejau, rugines bemieles 3 riekes suvalgiau, paskui paziurejau, kad cia 800 kaloriju, bloga paliko  mega_shok.gif siai as duonos nelabai valgau tik kai atvaziuoju pas tevus, nes pas juos labai skani
blush2.gif
Vaziuoji ryt pas homeopata del savo migrenos, idomu ka pasakys...
Del begimo reikia man stipriau ruostis pradet, draugei prikalbinau Vilniaus maratonui ir pati pavesiu sad.gif prakeiktas kelia nervuoja...

Kad kalorijos nesiurpintu isvis reik tik darzoves ir vaisius valgyt doh.gif
Manau drauge supras, galesi palaikyt ja smile.gif Man ir neiseina ten dalyvaut, tai ir gana siemet tokiu, kitasyk dalyvausiu kai busiu greitesne, siemet issikeliau tiksla isbegt 10km per valanda ir iki gimtadienio 15km iveikt, busiu labai laiminga jei pavyks smile.gif su maistu susitvarkyt vilciu jau neturiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 26 liepos 2016 - 02:29
Labas rytas,
QUOTE(Anike* @ 2016 07 25, 22:41)
O kaip smile at?  ax.gif

rolleyes.gif
Smile at prisipazino, kad jos lenta ne visada taisyklinga. Tai mano akimis nesazininga kitu merginu atzvilgiu. Bet labai sazininga , kad ji tai pasake thumbup.gif
Atsakyti