Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

o as zinau, kad as s**a malu su svoriu, todel manes Notos komentaras neizeide... man nesunku pripazinti nei sau, nei kitiems, nes su tokiu balastu, koki turiu, tikrai lengvai turetu kristi normaliai susiemus, bet as neturiu valios... jei pora dienu pasilaikau, paskui apsiryju, nes nu energijos tragiskai truksta... buvau pradejus begiot, paskui meciau, dabar vel pradejau... ner pas mane nuoseklaus darbo, ner schmoll.gif
Atsakyti
o aš nors ir pliuse (grįžinėja prieš tai su dieta numesti kg kai pradėjau viską vėl valgyt), bet džiaugiuos vis tiek. Nors meniu nevisai dietinis, bet užkandžiavimai praktiškai baigės, vis dažniau šokoladukas stalčiuj užrakinamas, susidariau sporto programą, treniruotis su treneriu pradėjau. Nereikia iškart pult badaut, kad skaitytųsi, jog stengies..

Mano šiandienos meniu:
Pusryčiams juoda kava, nektarinas, obuolio puselė
Priešpiečiams antra obuolio puselė
Pietūs mažytė valgyklinė porcija silkės su puse kiaušinio + saldžiarūgštė vištiena su burokėlių ir kopūstų salotom
vakarienei po sporto manau pasiimsiu grūdėtos varškės indelį
Atsakyti
Manes irgi Notos komentarai neizeide, bet as nelabai suprantu ko NoTa pyksta? Kad kitos nepriima kritikos, patarimu del meniu?
Arba ka reiskia s.. malti, netaisyklingai maitintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 25 liepos 2016 - 13:44
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 25, 08:24)
Butinai pradek, i sale eisi?
Kaip tau apimtys?mano svoris db kaip pries nestuma, bet va vienu dzinsu neuzsimaunu...nors juos iki trecio menesio net nesiojau sad.gif

Labas rytas ponios !

Ne, namie bandysiu kaip ir anksciau smile.gif reiketu pasimatuot apimtis, kazkur esu senas uzsirasius, bet pilvas dabar rodos plokstesnus nei iki nestumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 25, 14:32)
Manes irgi Notos komentarai neizeide, bet as nelabai suprantu ko NoTa pyksta? Kad kitos nepriima kritikos, patarimu del meniu?
Arba ka reiskia s.. malti, netaisyklingai maitintis?

Anike, aš nepykstu. nesistengiu nei pasaulio pakeisti, o su juo ir Jūsų. Aš galiu pakeisti tik pati save.
Aš tik išsakau nuomonę, tai kaip man atrodo iš šalies. O vat yra kas, tai priima kaip įžeidimą. Na jei tiesios pasakymas yra įžeidimas, tada aš, kurias įžeidžiau (tiksliau, kurios įsižeidė) atsiprašau.
O tas š... malimas, mano akimis tai ne tik netaisyklingas maitinimas. Tai nuolat daromos klaidos, dietos, alkoholis ir daug visko. Man tada klausimas kyla, ar mes norime numesti svorio (todėl ir esam čia), ar trypčioti vietoje ir kas kartą rašytis į lentelę ir vėl daryti tas pačias klaidas?
Man jau daėjo, ką reikia daryti, kad nebūtų tų apsivalgymų, badavimų ir viso kito. Bandau ir jums tą pasakyti. Nesakau,kad viskas iš karto, ir greitai. Nea, pati iki to ėjau kiek metų? 6 gal? g.gif Jei ne dar daugiau.....
Atsakyti
Jungiuosi prie sudmaliu lotuliukas.gif senai galejau viska numest, beet biggrin.gif skanu ir ka db daryt smile.gif
Atsakyti
NoTa, aisku 4u.gif na ka padarysi, kaltos blush2.gif stengsimes pasitaisyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 25, 16:03)
NoTa, aisku  4u.gif  na ka padarysi, kaltos  blush2.gif stengsimes pasitaisyti  smile.gif  4u.gif

lotuliukas.gif Man ataskaitų ir pasitaisymų nereikia. Jūs dėl savęs tai darykit.

O tai buvo paskutinis mano pasisakymas šia tema rolleyes.gif Bus lengviau, kai kas gal ir apsidžiaugs thumbup.gif mirksiukas.gif

Sekmės mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 25, 15:03)
NoTa, aisku  4u.gif  na ka padarysi, kaltos  blush2.gif stengsimes pasitaisyti  smile.gif  4u.gif

Del saves reikia taisytis ir isvadas daryt smile.gif NoTa irgi vietoj stovi, vis padejuoja kad nekrenta, kaip ir visos. Tik ji kaloriju mazint nenori, as saldainiu atsisakyt nenoriu, o galutinis rezultatas tokspats smile.gif
Papildyta:
QUOTE(olivute @ 2016 07 25, 14:41)
Ne, namie bandysiu kaip ir anksciau smile.gif reiketu pasimatuot apimtis, kazkur esu senas uzsirasius, bet pilvas dabar rodos plokstesnus nei iki nestumo  bigsmile.gif

Kaip faina, pavydziu thumbup.gif
Atsakyti
Labas
Zinau , kad trypcioju vietoj , ir netgi atvirksciai priaugau siek tiek unsure.gif
Parasysiu meniu :
Ryte 2 kiausiniai su naturaliu jogurtu
Pietus 200gr. virtos vistienos + 3 vid. dydzio pomidorai
Vakariene 100gr. saldzios varskytės miau
Atsakyti
Meniu
2 sumustinukai su kleboniska jautienos desra, jones duona, biski sviesto, agurkas
20 gr lazdyno riesutu
4 dideli kiaulienos sprandines saslykai, agurka, pomidoras, saukstas graikisko aistes jogurto
20 gr lazdyno riesutu
tuno salotos
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2016 07 25, 17:21)
Labas
Zinau , kad trypcioju vietoj , ir netgi atvirksciai priaugau siek tiek  unsure.gif
Parasysiu meniu :
Ryte 2 kiausiniai su naturaliu jogurtu
Pietus 200gr. virtos vistienos + 3 vid. dydzio pomidorai
Vakariene 100gr. saldzios varskytės miau

anerita, delciauji? smile.gif ir as tau i kompanija smile.gif
meniu
pusr. 2 virti kiausiniai, saukstelis majonezo, balinta kava
piet. 100g virtos vist. krutineles, pomidoras, truputi iceberg salotu, balinta kava su obuoliu
vak. 100g grudetos varskes su saukst. medaus
vanduo
Atsakyti