Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Nervuojuos dar del darbo dar niekas neaisku schmoll.gif schmoll.gif nors jau tikrai pazadejo kad nuo kitos savaites pradesim dirbt niu ziuresim kaip cia bus rolleyes.gif
Atsakyti
Laba merginos

Ateinu su +, 74,5kg siandien blush2.gif Buvau isvaziavus ilgam savaitgaliui kur viskas iskaiciuota, rezultatai matosi.... Bet pailsejau puikiai wub.gif Todel del papildomo kg visai nepergyvenu schmoll.gif

QUOTE(Rasma @ 2016 08 03, 10:01)

Ai, tiesa svoris...74 kg
Bet tai kas per pasityčiojimas, savatigalį ir pirmadienį buvo 73.3 kg. Vakar nessisvėriau, nes pramiegojau, darbe svarbi ir sunki diena buvo, o šiandien pyst ir prašom biggrin.gif

Pazystamas jausmas doh.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 08 03, 11:56)

Įtikinėju save, kad šiandien reikia bent 10km nueit, bet kažkodėl jaučiu, kad neprisiversiu  doh.gif  Tokia be jėgų paskutinėm dienom, atsikeliu jau pavargusi, atrodo, galėčiau miegot ir miegot, bet atsigulu vakare į lovą ir spoksau į lubas  doh.gif Įspirkit man kas nors į sėdimąją  blush2.gif

Cia mums turbut visoms reikia to pacio lotuliukas.gif Jeigu kuri nors rasit motyvacijos, pasidalinkit a
Atsakyti
tuoj aš jums motyvaciją surasiu laugh.gif

įvesiu taisyklę kasdien prisiduoti su fiziniu krūviu - neprisiduodat, po 100 atsilenkimų ir squat'ų... neprisiduodat dar sekančią dieną, dar po šimtą plius... ir taip kasdien... ir lipsiu ant sąžinės, kad nesukčiaut hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2016 08 03, 17:34)
Cia mums turbut visoms reikia to pacio  lotuliukas.gif Jeigu kuri nors rasit motyvacijos, pasidalinkit a

Būtinai!
Aš jau rimtai nusiteikus šiandien pasportuot cool.gif

QUOTE(wicked @ 2016 08 03, 17:41)
tuoj aš jums motyvaciją surasiu laugh.gif

įvesiu taisyklę kasdien prisiduoti su fiziniu krūviu - neprisiduodat, po 100 atsilenkimų ir squat'ų... neprisiduodat dar sekančią dieną, dar po šimtą plius... ir taip kasdien... ir lipsiu ant sąžinės, kad nesukčiaut hihihi.gif

Aš už!!
Tik prašyčiau penktadienio ir šeštadienio laisvų (arba kažkurių kitų dviejų, priklausomai nuo aplinkybių) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 03, 17:48)
Aš už!!
Tik prašyčiau penktadienio ir šeštadienio laisvų (arba kažkurių kitų dviejų, priklausomai nuo aplinkybių)  rolleyes.gif

prasideda, laisvų jai laugh.gif

ir, miargos, čia priverstinai visoms ta taisyklė, pasirinkimo neduodu cool.gif nesvarbu, kas tai bus - 10km nubėgtų, ar 100 šuoliukų, man judesio reikia, judesio!!!
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 03, 13:02)
tiesa, Rasma, trūksta paskutinių keturių liepos dienų...
ar praleidau? jei praleidau, susirasiu 4u.gif

Nepraleidai schmoll.gif
liepos 26, 27, 28, 29, 31 raudonos, liepos 30 žalia
rugpjūčio 1, 2, 3 raudonos

Labai laukiu kol rugpjūčio 8 d. jau man išims siūlus iš kojos pado ir galėsiu turbūt jau sportuot unsure.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 03, 13:03)
Bet juk yra dalykų, kurių norėtum gyvenime? Profesinėj srity? Kitokios pareigos? Alga? Gyvenamos vietos pakeitimas?

Va dabar, kai taip paklausei, tai turbūt vienintelis "žemiškas" dalykas kurio norėčiau, tai numest tuos kg biggrin.gif
O dėl tokių svarbesnių, globalesnių, tai labai norėčiau, kad visi mylimi žmonės būtų sveiki. Tai tos sveikatėlės mintyse vis palinkiu, tiek ir tos svajonės.

Iš esmės esu tokia savotiška fatalistė, gyvenu šiandien ir džiaugiuosi viskuo šiandien ax.gif Ta prasme labai retai (o gal ir beveik niekad) neišlenda nepasitenkinimas tuo ką turiu, ką pasiekiau ir t.t. Man labai svarbu tiesiog jaustis gerai, o tam jausmui dažniausiai man labai mažai užtenka...tame ir "bėda" cool.gif

Beje, man visai nesenai pasiūlė naujas pareigas (su gan ženkliai didesne alga ir šiaip kiti dėl šių pareigų daug atiduotų cool.gif, tai nežinau kuo palaikysit, bet atsisakiau 'nenuėjus nuo kasos' rolleyes.gif Net nepasilikau galimybės pasvarstyt, pasitart ir pan. Man patinka tai, ką aš dirbu ir pinigai/titulai manęsvisai nemotyvuoja, t.y. man pakanka mano algos kokie ji bebūtų. Tokia vat biškį trenkta esu tuo požiūriu...Kitas vien dėl pareigų/"prestižo" ir pinigų imtų tą darbą ir dirbtų sau vargo nematydamas biggrin.gif
Namuką tai MBD stato, bet su tuo reikalu mano asabai irgi bėda. Aš lyg ir noriu to namuko, bet absoliučiai mane vargina galvoti apie tai koks jis galėtų būti, koks jis bus, kaip ten ką padaryti jog gražu, gerai būtų ir pan. Vienžo irgi atrodo gal per "toli", mažai gebu suvokt, jog tas namukas bus mūsų, kad pastatysim, kad jame visi galim gyventi ir pan.
Aš ką šiandien matau, patiriu, tas artima ir mano, o kas ateityje, tai....gali būti, gali nebūti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Svoris 82,5 kg. Man patiko Rasma tavo mintys.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 03, 11:02)
nesipuolu, bet visada pasiruošus padėti 4u.gif

Wicked - tada tu ir imkis šio darbelio - visas griežtai sužiūrėsi, bijosim cyptelt, o tai aš galiu vadžias skyrelyje atleisti biggrin.gif mirksiukas.gif

O aš nemoku šia diena gyventi........vis galvoju, kaip ką spėti, kaip su terminais susidoroti, kaip viską su vaikais - logistiką - reiks suderinti, kai vyras vėl nuo naujo sezono užsienyje dirbs doh.gif Aš tik praėjus dienai vakare lovoje vis ją pergalvoju ir pasakau - "va, dar viena diena su pliuso ženklu", bet viduje ramybės niekada neturiu......... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 03 rugpjūčio 2016 - 18:13
QUOTE(wicked @ 2016 08 03, 18:09)
prasideda, laisvų jai laugh.gif

ir, miargos, čia priverstinai visoms ta taisyklė, pasirinkimo neduodu cool.gif nesvarbu, kas tai bus - 10km nubėgtų, ar 100 šuoliukų, man judesio reikia, judesio!!!

Siaubas, nė laisvų dienų nebus, taigi taip ir sukūst galima laugh.gif

Rasma, numest kg irgi yra noras, vadinasi ir Tu jų turi smile.gif Dėl viso kito, reikia tik džiaugtis, kad gyvenime esi viskuo patenkinta, viską, ko nori turi, gal dėl to ir nėra tų didesnių norų smile.gif

Aš tai turiu daug norų, tikslų ir svajonių, ko gero, tai žmonių, kurie mane supa, įtaka. Matau aplink puikius sektinus pavyzdžius, tai motyvuoja. Tiesa, praktiškai visi tiksai yra iš darbinės srities. Normalu, juk 4.5 metų vaikus auginau.

Wicked, užsirašyk, 1val 34min, 10,6km biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 03, 20:07)
Siaubas, nė laisvų dienų nebus, taigi taip ir sukūst galima laugh.gif

taigi susirinkom nepaėsti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 03, 20:34)
taigi susirinkom nepaėsti laugh.gif

Šiaip jau mieliau paėsčiau laugh.gif bet noriu iki gimtadienio 4kg numest, teks derint šituos norus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 03, 20:41)
Šiaip jau mieliau paėsčiau laugh.gif bet noriu iki gimtadienio 4kg numest, teks derint šituos norus  ax.gif

oi, tai paėsti - aš pirma hihihi.gif

kada gimtadienis? g.gif

aš iki mazgiaus krikštynų noriu nors kiek pasistumti į priekį, kad paskui galėčiau atsipalaiduoti laugh.gif tik tiek, kad susiimu susiimu ir paskui kažkas smegeninėje sukirba ir pasileidžiu doh.gif kažkokia beviltiška doh.gif
Atsakyti