QUOTE(Panterajuodoji @ 2016 08 03, 23:49)
Rasma tau atėjo jaunystėje,o man jau antrame pusšimtyje metų.
Svarbbiausia truputį sveikatos ir viskas gražu. 
Bet svarbu, kad atėjo, ar ne?
Aukso vertės žodžiai
QUOTE(Mazule @ 2016 08 04, 11:00)
jei gyventu moteris su trim vaikais kur kaime, viena, be darbo - ar ji sugebėtų būti tokia užtikrinta šia diena, paleisti viską pasroviui ir LEISTI sau apie problemas pagalvoti "rytoj"?...
Kad ir asmeniškai

Tie patys įsipareigojimai, šeima, buitis, darbas. Kaip eilinė moteris varau

Kaip kiekviena iš jūsų. 5,45 val. ryte keliuos, 23 val. guluos. Neturiu nei tarnaičių, nei namų šeimininkių (net nuosavų namų neturim), nei pagalbos iš šalies, vaikai man ypatingi, bet ir išdaiginininkai, ir serga, ir su savom vaikiškom bėdom, sėkmėm/nesėkmėm. Ir verdu, ir šveičiu, ir buityje kuičiuos. Su vyru paskutinįkart vienudu du buvom tik 1-ose laidotuvėse. Per gerus 15 m. suskaičiuoju renginius kur buvom kartu ant vienos rankos pirštų ir tai dar reiktų porą pirštų nukirst

Pavieniui dar nueinam į darbo naujakus
Kol buvo gyvas, tai dar a.a. Tėtis padėdavo su vaikų 'logistika', bet jau metai kaip nebėra, tai ir tos pagalbos nelikę. Abu su vyru turim 8-o dešimtmečio sulaukusias Mamas, kurios pavargusios ir sergančios, tad pagalba jau ne mums, o mūsų joms svarbesnė.
Turtų absoliučiai jokių neturiu, santaupų irgi, gyvenam sename ankštame bute, važinėju pagyvenusiu opeliuku (darbe pastoviai dėl to traukia per dantį

).
Taip, vyras pradėjo statyt namą, bet tai pagalvojus juk žmogus tuoj įžengs į 6-ą dešimtį (aš jau viena koja 5-oje). Dabar jaunos šeimos nuosavuose būstuose/namuose jau gyvena, o čia jau į gyvenimo antrą pusę tikiuosi spės pagyvent (nes vyrus Ta Moteris myli labiau ir pasiima anksčiau). Ar aš spėsiu, tai tuo labiau nežinau

Dar pastatyt turi, to namo metras nuo pamatų..
Sveikatos man ryškiai nė viena nepavydit

: ačiū Dievui (ir tai be ironijos) tik 4 operacijos, 3 pastovios ligos (aortos vožtuvo nesandarumas, širdies stimuliatorius ir nepagydoma glaukoma), bet yra įtariamų, tik kad iki galo neieškau. Kaip kūdikystėje reanimavo sustojus kvėpavimui, taip viskas ir užsisuko. Su tėvais kažkada paskaičiavom, kad gyvenu 5 gyvenimą (tikiuosi, kad rezerve dar jų likę

)
Atvirai pasakius nežinau kaip būtų, jeigu būtų, bet pažadu, kad tikrai apie tai pagalvočiau vėliau

Toks charakteris jau mano. Būtų visai blogai, tai kapstyčiaus iš visai blogai, kai reikia, tai išgyvenu viską.
Svarbu turiu rankas, kojas, galvą (be rankų ir kojų žmonės irgi gyvena, tad ir jų neturint dar nereikia iškart pasiduot, galima bandyt

) ir dėl to esu labai labai laiminga. Jei tik Dievulis dar tos sveikatos duos, tai uch pagyvensiu

Neduos tos sveikatos kiek noriu, tai irgi gyvensiu.
O ką kaime moteriai su trim vaikais? Mano atveju, tai aš jokio darbo nebijau, esu abstinentė, turiu žemišką profesiją (labai tinka kaimui), tai rankoves pasiraitojai, guminius nusipirkai ir pirmyn. Namai, daržai, gyvuliai. Kas beliktų?
Va taip reikia (šitas pas mane tiek namie, tiek darbe kabo ir dar pas mamą ant sienos pakabinau , ir visi sutinka, kad tai beveik kaip aš

):
http://demotyvacijos...ok-1588879.htmlQUOTE(nutė)
Dievulėliau, kiek Jums teko patirti... Ir dabar iš postų matau, kad vis tai tokios, tai kitokios problemos ar problemėlės...
Ne tiek ir daug, nes kartais kai paskaitau kitų žmonių istorijas, tai atrodo, vaje kiek žmonės išgyvena ir kokie stiprūs. Mane žavi stiprūs žmonės, o tokių stebukl, kurie atrodo įveikia neįmanoma, pasaulyje ne taip ir mažai.
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 04, 15:32)
Kalbant apskritai, turint stabilų pagrindą po kojom, kai nereikia galvoti, ką rytoj reiks padėti ant stalo, už nupirkti vaikams drabužių ir t.t. daug lengviau gyventi šia diena..
O kas yra stabilu? Nebent esi milijonierius/milijardierius ir tai gali prarast viską. Kaip ten sakoma..niekas neapsaugotas nei nuo tiurmos, nei nuo ligos, nei nuo ubago lazdos. Vat kad tikrai galėtum nusipirkti ko labiausiai reikia, bet nieks neparduoda.....
O ką pakeistų, jei neturėtum nieko? Kažkaip stebuklingai ateitim imtum gyventi? Ne. Stengtumeis išgyventi irgi būtent šią dieną. Tiems, kuriems sunku, dar labiau neišeina tikėt ateitimi ir svajoti, jie neturi tam nei jėgų, nei laiko.