QUOTE(d'esprit @ 2016 08 04, 21:10)
Iš tikrųjų nelabai noriu veltis į tokią diskusiją, tai šia tema paskutinis mano pasisakymas..
Ką pakeistų neturėjimas nieko? Rasmuže, visų pirma tai pakeistų aplinkinių požiūrį. Moteris, kuri neturėdama nieko pasigimdytų tris vaikus ir pasakytų, kad gyvena šia diena negalvodama apie ateitį, toli gražu nebūtų vadinama išmintinga ir nesulauktų už tai ovacijų. Mažu mažiausiai, ką jai tektų išgirsti
turint pagrindą po kojom (darbas, stogas virš galvos..) galima atsipalaiduot ir mažiau galvot, kas bus rytoj negu tada, kai neturi nieko arba turi labai mažai.
Tai visos mes su savais požiūriais ir gyvenimais, viskas gi gerai su ta diskusija

Ir Tavo pozicija yra gerai, ir kitų temoje pozicijos yra gerai, man pvz patinka, kad gyvenimas margas ir jog nesam vienodi.
Aš vaikams labai dažnai pasakoju tą pamokančią istoriją apie asilą, seną tėvą ir sūnų..turbūt ją žinot, kuri parodo, jog visiems neįtiksi. Aš ir pati kasdien stengiuosi laikytis tos minties, jog laimė gyventi savo gyvenimą, būti savimi, nes ką bedarytum aplinkiniai ras peno kalbom. Kaip begyventum visada atsiras tų tavęs nesuprantančių prašalaičių ir visada atsiras bent vienas tikras draugas ar artimas, jei tik gerai įsižiūrėsi
Ir ta vieniša moteris su trimis vaikais, kaip Tu sakai, vieniems bus durna, kitiem kalta, tretiems nelaiminga, nieks net nesivargins paklaust jos pačios "o kaip tu pati jauties?"

Bet kartais tas atsakymas gali ir nustebint.
Man ir dabar oi kaip pašneka, kaip ir sakau praktiškai visada atsiranda žmogus, kuris už mane peržiūri visus galimus scenarijus, bet gal ir gerai, kad kiti "perserga" visu negatyvu už mane. Anksčiau nervuodavaus dėl to, dabar mėgstu iš savęs pasijuokt.
Aš turiu tokių gyvenančių šia diena šalia, tad pasikraunu pozityvu ir kasdien mokausi tų žmonių dėka. O apie visa kitą galvosiu, jei (kai) tai nutiks. Būtent tai man ir yra "aš apie tai pagalvosiu rytoj". Stengtis negalvot apie problemas kol jų nėra arba esant problemoms nespręst karštakošiškai.
Čia irgi yra grynai mano požiūris ir tai nereiškia, jog teisingiausias.
Gal mūsų požiūriai skiriasi, bet Tu labai faina

Nežinau ar kada sakiau, bet Tu man labai patinki.
Kai aš tikinti, tai yra tokia an patinkanti Max Lucado knyga "Malonė šiai akimirkai". Jei kasdien gebėčiau pagal ją gyventi, tai būč įvaldžiusi visišką harmonijos su savim meną

Bet dar turiu daaaaug ko mokytis, tas irgi gerai. Kol pamokos nepadarytos, negaliu išeit