Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Manau, šioje diskusijoje nėra teisingo ar neteisingo požiūrio, yra tik savas požiūris, nuomonė, gyvenimo būdas, būkim laimingos, šypsokimės ir džiaukimės tuo, ką turim wub.gif

Na ką, nuo kito trečiadienio svorį prisidavinėsit wicked, ačiū Tau, kad apsiėmei aciuks.gif
Woohoo, laisvė po 6 metų! biggrin.gif Ačiū visoms, kurios mane mylėjo, pakentė mano pamokslus ir klausė manęs hihihi.gif kurios nemylėjo - irgi ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 05, 16:54)
Ačiū visoms, kurios mane mylėjo, pakentė mano pamokslus ir klausė manęs hihihi.gif  kurios nemylėjo - irgi ačiū  rolleyes.gif

kas čia per atsisveikinimo gaidos? blink.gif
kur Tu emigruoji iš temos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 05, 16:59)
kas čia per atsisveikinimo gaidos? blink.gif
kur Tu emigruoji iš temos? blink.gif

Neemigruoju. Tiesiog svorio kaip ir labai nemetu, pareigas perdaviau, galėsiu mažiau čia reikštis su savo nuomonėm hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 05, 17:03)
Neemigruoju. Tiesiog svorio kaip ir labai nemetu, pareigas perdaviau, galėsiu mažiau čia reikštis su savo nuomonėm hihihi.gif

tuoj grąžinsiu Tau Tavo pareigas ir bus Tau tongue.gif
reikšis gi ji mažiau... pabandyk tik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 05, 17:08)
tuoj grąžinsiu Tau Tavo pareigas ir bus Tau tongue.gif
reikšis gi ji mažiau... pabandyk tik cool.gif

Uoj neee, pareigų atgal tikrai neimsiu biggrin.gif

SB pralinksminau - informavau, kad mano mylimiausieji spalį vėl Kaune koncertuos lotuliukas.gif sako, tai tik buvom pas juos.. Paguodžiau, kad iki spalio spės vėl pasiilgt biggrin.gif Maniakė aš šituo klausimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 05, 17:11)
SB pralinksminau - informavau, kad mano mylimiausieji spalį vėl Kaune koncertuos lotuliukas.gif  sako, tai tik buvom pas juos.. Paguodžiau, kad iki spalio spės vėl pasiilgt  biggrin.gif Maniakė aš šituo klausimu  cool.gif

ar ne per dažnai jie Kaune? cool.gif hihihi.gif

aš spalio dėl kitų laukiu... Placebo Rygoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 05, 17:15)
ar ne per dažnai jie Kaune? cool.gif hihihi.gif

Kažkada paprašiau daugiau koncertų Kaune, matyt atsižvelgė į prašymą (biškį susireikšminau, ane?) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 05, 17:19)
Kažkada paprašiau daugiau koncertų Kaune, matyt atsižvelgė į prašymą (biškį susireikšminau, ane?)  cool.gif

nuuuuu... įtakinga motera, nieko nepasakysi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 05, 17:28)
nuuuuu... įtakinga motera, nieko nepasakysi laugh.gif

Aha, jei tai būtų tiesa.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 05, 17:32)
Aha, jei tai būtų tiesa..  smile.gif

o kas trukdo tuom tikėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 05, 17:33)
o kas trukdo tuom tikėti? biggrin.gif

Ne, nu aišku, niekas netrugdo, bet pagal amžių jau kaip ir neprideda taip fantazuot laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile30x30.png
Atsakyti