Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labs
Na ka bandysiu pirma prisiduoti, vakar truputi padariau valyma organizmo tai bent ne toks baisus pliusas...
Tai 107.8kg

Oras vel nekoks, pagal prognoze nieko gero jau ir nebus.
Vasara man realiai buvo nekokia. Vien birzelis toks siltesnis cool30x30.png

Jau esu darbe. Startuoju su 2 " ziuriu ka valgau diena"
Sau pazadejau nesisverti o tik sekanti treciadieni. .
Ir jau va swarstau ka daryti
1. Pirksti elipsini ( visada esant norui)
2. Pirkti abonenta i sporto kluba 35eur ( vaikstau kiek noriu)
3. Aerobikos treneruotes 1vnt-4 eur ( 3 k per sav)

Lauksiu komrntaru ax.png
Atsakyti
labas rytas 🌻
QUOTE(Volsebnica @ 2016 08 17, 08:50)

1. ar turi valios sportuoti namie? nes jei elipsinis atliks pakabos vaidmenį, nu tai...
2. man šitas, asmeniškai, tiktų labiausiai... o jei dar grupiniai užsiėmimai įeina, is viso jėga!
3. savaitei 12€, mėnesiui 48€ - brangesnis variantas už 2ąjį, bet jei veiksmingiausias...

aš rinkčiausi tai, kas arčiausiai dūšios 😎
Atsakyti
Šiandien svarstyklės parodė 73,6.
Atsakyti
Labas rytas,

Grįžtu po atostogų. Ir kaip priklauso, atsinešu pliusą. Lyg ir nustebino, lyg ir logiškas tas pliusas. Atrodo, nepiktnaudžiavau maistu, daug judėjau, bet visgi dirbant valgau mažiau, o svarbiausia - prisverčiu tą litrą vandens išgert. Per atostogas tai niekaip.

Šiandien 82,7.

Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 08 17, 08:18)
D'esprit - Jūs šaunuolė. Nesugebėčiau. O pasidrumstusi nuotrauka turi savo žavesio  smile30x30.png  smile30x30.png

Ačiū 4u.png

QUOTE(Volsebnica @ 2016 08 17, 08:50)

Lauksiu komrntaru ax.png

Rinkis tą variantą, kuris Tau labiausiai patiktų. Aš, pvz, labai nemėgstu sporto klubų, tai sakyčiau pirkt elipsinį, bet gal Tu negali prisiversti sportuoti namie, tai naudos iš jo būtų 0 smile30x30.png

Labas rytas smile30x30.png
Atsakyti
Labas. Svoris - 82,1 kg. smile30x30.png
Atsakyti
Priespieciams obuoliukai su persikais...

Bet jau man norisi sriubytes kokios...

Su variantais tai padejot cool30x30.png smile30x30.png taip ir maniau kad bus rinkis tai, kas prie dusios smile30x30.png o prie dusies visi variantai biggrin30x30.png
Atsakyti
Sveikos, svoris 84,2, o dieneles surašysiu vėliau.
Atsakyti
Labas,

na šypsenėlių keistumas...siaubas unsure30x30.png

svorį paliekam tą patį... teks prisimint visus sportus, nes nugara man tai puikiausiai priminė verysad.png labai norėčiau gryžt sportuot pas savo trenerę, bet niekaip nesuderinsiu, nes mažių vežioju į šokių pamokas, tai teks dirbt namuose...

d'esprit -kaip fainiai-aš turbūt neišdrysčiau nardyt, didelė bailė esu ax.png

Volsebnica -aš rinkčiausi trečią variantą, sporto klubai nepatinka, nebent eina vien moterys (pas mus čia toks yra, tai kažkaip nesinervuodavau dėl vyriško dėmėsio tongue30x30.png ) mano kolega sportuoja klube, tai sako kai dirbi su svoriais-tai apžiūri, apkalbi visas ten lankančias moteriškes... rolleyes.png

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 08 17, 16:10)
Volsebnica  -aš rinkčiausi trečią variantą, sporto klubai nepatinka, nebent eina vien moterys (pas mus čia toks yra, tai kažkaip nesinervuodavau dėl vyriško dėmėsio tongue30x30.png  ) mano kolega sportuoja klube, tai sako kai dirbi su svoriais-tai apžiūri, apkalbi visas ten lankančias moteriškes... rolleyes.png

Kas del Volsebnicos - aš taip pat būčiau už trečią variantą. Ir pati jį rinkčiausi. Tik, aišku, ne dėl apkalbų. Tomis beveik mėgaujuosi - jei daugiau neturit kuo užsiimt - aš Jūsų paslaugoms. Tokį savo pranašumą pajaučiu smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png
Šypsenėlės ir man nepatinka.
Atsakyti
Man aerobikos treneruotes paciai patinka, nes ten buna visko pilateso, jogos, sokinejimo, dirbam su svoriais... bet ne wiskas gal.man tinka po kojos luzio... labai dar nepasitikiu sokineti su kojom ant stepo... bijau dar kartais vaikscioti... tai cia didelis.mimusas pries treneruotes... bet uzima labai mazai laiko nuvarai pasportuoji ir grizti namo... uzima valanda man... nes treneruotes vyksta mokykloje... daugiau praleidziu laiko su seima... kitas dalykas tas sporto sale ejni kada nori ir kiek nori, treneris padaryti spec programa man asmeniskai.... po traumos... galima pries darba galima po... varyk nors kasdien... ko tiketina as nedarysiu tikrai biggrin30x30.png

Galvoju pasedeti ant grikiu su kefyru... niekada nesilaikiai sitokios dietos. Ar yra kas bandes pvz 7/10 dienu... ar yra tokiu istvermingu zmoniu....?

Penktadieni laukia balius 15 metu po vestuviu.... nezinau kaip bus cia....blogai... nenoriu dabar i jokius balius....
Atsakyti
Sveikos! Vakar svėriausi ir nebeprisimenu ar 73.5, ar 73.4 kg. Va čia tai įdomumas jau. Rašykit gal tą didesnį, gal pasąmonė blokuoja jau didesnius skaičius biggrin30x30.png
Volsebnicos atveju man geriausias būtų 1 ar 2 variantas. Nuo aerobikos, ypač jei svoris didėlesnis, nėra sveika pradėt. Treniruoklis namie iš tiesų naudingas valingiems, bet jei nebus tvirto pasiryžimo, ant jo kabės daug daiktų, čia iš patirties sakau biggrin30x30.png
Atsakyti