Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2016 08 23, 11:17)

krikštynos praėjo gerai 😎 graži jauki ceremonija, piktas nedamiegojęs krikštukas 😂 bet nieko, paskui atsigavo... labai pasisekė su oru, šventėm prie ežeriuko, tai svarbu buvo, kad nelytų...

Tikrai su oru pasisekė! Tokia graži saulėta diena buvo smile30x30.png

Kad bent kažką į temą parašyčiau, va, skaičiau neseniai apie tokį mitybos būdą, kuris a la padeda greičiau tirpinti riebalus, vieną dieną reikia valgyti daugiau angliavandenių turintį maistą, kitą dieną baltyminį, o angliavandenius apriboti iki minimumo. Galvoju pabandyt eksperimento vardan user posted image
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 23, 11:35)
Kad bent kažką į temą parašyčiau, va, skaičiau neseniai apie tokį mitybos būdą, kuris a la padeda greičiau tirpinti riebalus, vieną dieną reikia valgyti daugiau angliavandenių turintį maistą, kitą dieną baltyminį, o angliavandenius apriboti iki minimumo. Galvoju pabandyt eksperimento vardan user posted image

lauksim atsiliepimų 4u.png

aš tai atsipalaidavau per šitas dienas... oi verksiu, grįžus namo...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 23, 11:55)
lauksim atsiliepimų 4u.png

aš tai atsipalaidavau per šitas dienas... oi verksiu, grįžus namo...

Parašysiu, jei sąžiningai laikysiuosi smile30x30.png

Pas mane irgi kažkokia palaida bala, teisinuosi tuo, kad stabilizuoju svorį ir laukiu įkvėpimo tolimesniam metimui lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Per sveikatos laidą tv girdėjau, kad labai norint saldumynų, leistina pasidaryti iškrovos dieną su šokoladu. 100 g plytelę kuo juodesnio šokolado sučiulpti per kelis kartus. Iš būtent sučiulpti, nes kuo geresnis šokoladas, tuo žemesnėje temperatūroje jis tirpsta. Bandysiu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 08 23, 17:54)
Per sveikatos laidą tv girdėjau, kad labai norint saldumynų, leistina pasidaryti iškrovos dieną su šokoladu. 100 g plytelę kuo juodesnio šokolado sučiulpti per kelis kartus. Iš būtent sučiulpti, nes kuo geresnis šokoladas, tuo žemesnėje temperatūroje jis tirpsta. Bandysiu  smile30x30.png

Parašykit atsiliepimus, jei darysit tokią iškrovą smile30x30.png
Mano organizmas juodojo šokolado neužskaito kaip saldumyno..

Grįžom iš orientavimosi varžybų, prikimšau šoninės su agurku, dabar galima eit miegot lotuliukas30x30.png
Atsakyti
Labas rytas user posted image

Mano svorį paliekam tą patį, kaip praėjusią savaitę.
Atsakyti
Labas,

Na, o aš sėkmingai važiuoju aukštyn su savo svoriu. Ir jokie pafilosofavimai man jau nepadės. Savaitgalį važiuojam į vestuves, ir seniai seniai įsivaizdavau, kokia liekna šioms vestuvėms būsiu. Paskui jau troškau, kad bent neviršyčiau 7 dešimčių zonos, bet realybė yra tokia (sakiau nesisversiu šią savaitę, kad nuotaikos nesigadint), kad šiandien 84,2
Ir ką, nuraminau save, kad gerai, jog suknelė tokia, kad plius minus keli kg reikšmės neturės. Išmokau savęs labai neplakti už paslydimus. Tik iš kur tiek kg užsiridenau tai man mįslė - vaikštau sąžiningai po 10,000 + žingsnių, vėlai vakarais nevalgau, maistas pusėtinas, obuolių nemažai suvalgau ir darbo dienomis geriu vandenį(!), pusryčiauju visada.
Na, visgi gal reikėtų mažinti porcijas ir atsisakyti užkandžių/kavos, kai natūraliai to nenoriu.
Atsakyti
Labas visoms!

iškart noriu paprasyt šitam ir kitam prisidavimui atostogų...nelipau net ant svarstyklių, nes tempas toks kad....br...kartais tenka ir pusė dienos nevalgyt, o vakare gryžus atsiimu, na ir viskas aišku kaip baigiasi+ daug kg.Bet prasidės rusėjis, įsivažiuosim visi į darbotvarkę ir bus iskas ok tongue30x30.png Rugsėjo pirmoji bus mano naujas startas cool30x30.png

kamuojuos vis dar su dantim, vakar netikėtai skubiai teko važiuot į Vinių konsultacijai, bet atrodo viskas baigia išssipręst...

wicked-su gražia švente 4u.png
su MB vakar irgi atžymėjom savo šventę - 8 metai prabėgo kaip vedę wub30x30.png
Atsakyti
Sveikos, svoris 83,8 kg
Atsakyti
cool30x30.png labas rytas visa serganti atrinu prisiduoti. Nakti praleidau ligonineje....
Pasirodo yra po avarijos pasekmes, o berods taip nekaltai atsitrenkiau... tada sumusiau sonkauliuka ir ten pasirodo kaupesi skysciai..vat po 3 sav man ir pradejo kauptis skysciai.
Israse antibiotiku, raminamuju, nuo skausmo ir paleido namo... net neisrase biliutenio... tai va pasiemiau 1 d uz savo saskaita...guliu...

Svoris toks 106.4 kg.
Tai numeciau biski blink30x30.png

Grazus oras... reikia pagert kavytes lauke...

Atsakyti
Airv beje maciau maksimoje kazkokie testai nuo erkiu yra... nebrangus.
Atsakyti
Sveikos.Svoris -82 kg
Atsakyti