Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Volsebnica @ 2016 08 17, 23:21)
Galvoju pasedeti ant grikiu su kefyru... niekada nesilaikiai sitokios dietos. Ar yra kas bandes pvz 7/10 dienu... ar yra tokiu istvermingu zmoniu....?

naudos neatneš jokios-tik žalos, tikrai nepatariu taip alinti savo organizmo cool30x30.png nereikia daryt tokių ektremalių sprendimų su savo organizmu-jam bus šokas mirksiukas.png
Atsakyti
Labas rytas. Siandien ziuriu jau visai nieko oras...

Aciu del komentaru uz grikius. Bet manau sestadieni viena diena pasilaikysiu grikiu dietos, nes penktadieni busiu baliuje tai nezinau kaip bus...

Niekaip prie tu smailu priprasti negaliu, kazin ko jie pakeite, sitie pigesni ar kas... ax.png

Kaip ten i mokykla ar visi vaikai paruosti?
Mano dar ne. Vaziuosim apsipirkt i lenkija manau.
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Volsebnica @ 2016 08 18, 08:10)

Aciu del komentaru uz grikius. Bet manau sestadieni viena diena pasilaikysiu grikiu dietos, nes penktadieni busiu baliuje tai nezinau kaip bus...

Niekaip prie tu smailu priprasti negaliu, kazin ko jie pakeite, sitie pigesni ar kas... ax.png

Kaip ten i mokykla ar visi vaikai paruosti?
Mano dar ne. Vaziuosim apsipirkt i lenkija manau.

Koks tikslas pasilaikyti vieną dieną grikių dietos? Svorio per dieną nenumesi, jausiesi prastai, turūt dar ir galvą vakare ims skaudėti. O po baliaus, jei ketini ten saves neriboti, tai apetitas kitą dieną bus padidėjęs. Nebent valią grūdini - tik tokį paaiškinimą suprasčiau.

Į mokyklą ruošėmės tik pries pirmą klasę, nes tikrai norėjosi viską turėti ir paskui nelakstyti, kai kažko truks. O ką ten ypatingai ruoštis? Juk visko dabar yra parduotuvėse, kad ir naktį nueini ir nusiperki sąsiuvinį ar pieštuką. Pas mus net uniformų nėra.

Aš vakar vėlai vakare taip įsinorėjau valgyt, kad net pačiai keista. Ir vakarienė ne ankstyva - apie 20 val buvo. Tai nuėjau miegot, kad negalvot apie maistą, bet prabudau ir vėl jaučiausi alkana - dar taip nėra man buvę smile30x30.png Ir maitinuosi ne sumažinto kaloringumo maistu rolleyes.png

Atsakyti
Mano kiekvienas rytas prasideda nuo minties... o.... valgysiu:)
Dukra mano beweik viska i mokykla turi, per sia vasara ji kazkaip neuzaugo. Nors jai 9.5 m 152cm kur jau ten augt...
Eisim pas daktara pazymos tai paziuresim per kiek uzaugo ir sustambejo;)
Pas mus uniformos yra ir as dziaugiuosi nes ryte nereikia sukt galvos ka apsirengti...
Uniforma+ pedkelnes+bliuzke.... ir wsio jokio galvos skausmo...
Atsakyti
laba diena, merginos 4u.png

user posted image

I vieta: Volsebnica
II vieta: Rasma
III vieta: Panterajuodoji

atsiprašau - pirmą kartą darau lentelę... pasirodo, velnias, sudėtinga ten su ja biggrin30x30.png bet blondinė ant to reikalo įveikė užduotį biggrin30x30.png atrodo... todėl jei kokių klaidų yra, rėkit - tvarkysiu...

Volsebnica, nedaryk atradimų... nepadės ta grikių dieta... nepadės... geriau mažink porcijas, daugiau daržovių... nežinau... bet tik nesiimk tokių kraštutinumų, kad ir kaip patraukliai visa tai atrodo... o beje, kaip baigėsi su Kilo kokteiliais? nepasiteisino?
Atsakyti
Volsebnica - tiksliai, buvau pamiršus-kaip įspudžiai po kokteilių?
mačiau jų FB puslapy siūlo nemokamą mitybos palaną savaitej, bet vien paskaičius komentarus supratau kad nenoks reikalas ten su jais... unsure30x30.png

kažkada youtube žiūrėjau kanalą, kur mergina berods trečia savaitė valgo vien grikus...siaubas :virti,kepti, su daržovėm, su kefyru ir pan....ji pasakojo kaip gerai jaučiasi, vien nuo to juokas paėmė, man jos labai pagailo ax.png ir dar pavadinimas su grožiu siejasi, kažkas panašaus "grožis ir sveikata" ...norėjau parašyt komentarą, kad nei grožio nei sveikatos nebelieka vien grikius valgant tiek laiko... cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 08 18, 16:47)
kažkada youtube žiūrėjau kanalą, kur mergina berods trečia savaitė valgo vien grikus...siaubas :virti,kepti, su daržovėm, su kefyru ir pan....ji pasakojo kaip gerai jaučiasi, vien nuo to juokas paėmė, man jos labai pagailo  ax.png ir dar pavadinimas su grožiu siejasi, kažkas panašaus "grožis ir sveikata" ...norėjau parašyt komentarą, kad nei grožio nei sveikatos nebelieka vien grikius valgant tiek laiko... cool30x30.png

kad tuo momentu gerai jaučiasi, tai lai jaučiasi... ir dar gal ne blogiausias variantas, jei ir daržovės įeina, ir kefyro dar... su priedais, t'sakant... bet įdomu būtų video, kai grįžta prie normalios mitybos ir po kokio mėnesio, dviejų...
Atsakyti
Sveikos,

Kazkaip sumaišiau dienas, galvojau siandien trečiadienis. Darbais uzsivertusi, realybėje nesusigaudau. Nuo 24d atostogos tai noriu ramia sąžine paatostogauti smile30x30.png
Svoris mano 51,2 kg.

Dukra ir sūnus jau beveik paruošti mokyklai. Svarbu uniformos yra, rašikliai ir sąsiuviniai smile30x30.png

Volsebnisa, o nebandei kalorijas skaičiuoti? Man pats veiksmingiausias būdas buvo. Kaip kilo kokteiliai? Buvau parsisiuntusi nemokama mitybos planą, nesąmone tokia. Po to skambino kokteilius siūlyti...del sporto, rinkciausi tavo vietoje trečia variantą, bet pradžiai pasikonsultuociau su gydytoju.

Pries 3 savaitei radau įsisiurbusią erke. Ištraukiau. Dabar tai galva paskauda, tai gerkle. jau turetu parodyti pakitimus jei kokia liga kraujo tyrimas, gal žinote?

Wicked, kada krikštas? Si savaitgali bus? Kas fotografuos? smile30x30.png

Desprit, smagu del nardymo. Šaunuolė smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 08 18, 21:40)
Pries 3 savaitei radau įsisiurbusią erke. Ištraukiau. Dabar tai galva paskauda, tai gerkle. jau turetu parodyti pakitimus jei kokia liga kraujo tyrimas, gal žinote?

kiek girdėjau-lyg ir po menesio turėtų kažką rodyt tyrimai.
MB kai buvo įsisiurbus-šeimos gydytoja iškart be nieko skyrė antibijotikų. Sako jokių laukimų.
Atsakyti
labas rytas 🌻
QUOTE(airv @ 2016 08 18, 22:40)
Wicked, kada krikštas? Si savaitgali bus? Kas fotografuos? smile30x30.png

taip, jau šį savaitgalį krikštynos... bet mes paprastai, be jokių ten pompastikų, o ir fotografas iš savų bus, vaikų pusbrolis... turiu aš gerą fotoaparatą, tai sakė, pafotografuos...
Atsakyti
Sveikos user posted image

Spengianti tyla, ane? user posted image
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 08 23, 11:10)
Spengianti tyla, ane? user posted image

ooo taip 😂

labas, merginos 🌻

mes kaime su vaikais... dar porą dienų pabūsim... ir tada jau namo...

krikštynos praėjo gerai 😎 graži jauki ceremonija, piktas nedamiegojęs krikštukas 😂 bet nieko, paskui atsigavo... labai pasisekė su oru, šventėm prie ežeriuko, tai svarbu buvo, kad nelytų...
Atsakyti