Bet ne - gi garbė garbė
Bet šiandien tokį pasiūlymą Emiro tėtis pateikė (nurašo skolą, jei jie pareiškimą atsiima). Galėjo sutikt, sūnui gi pavojus nebegresia, sveikas beveik jau, o ir tas tėvas gražiuoju tartis atėjo, ne 'šekit pinigus, kad tik man problemų nebūtų'. O ta skola šitokia našta jiems, jau vien dėl sūnaus galėjo sutikt.
Bet ne - gi garbė garbė
Bet ne - gi garbė garbė
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 01, 18:08)
Bet šiandien tokį pasiūlymą Emiro tėtis pateikė (nurašo skolą, jei jie pareiškimą atsiima). Galėjo sutikt, sūnui gi pavojus nebegresia, sveikas beveik jau, o ir tas tėvas gražiuoju tartis atėjo, ne 'šekit pinigus, kad tik man problemų nebūtų'. O ta skola šitokia našta jiems, jau vien dėl sūnaus galėjo sutikt.
Bet ne - gi garbė garbė
Bet ne - gi garbė garbė
O pareiškimą ir taip atsiėmė, pakako tik skambučio - iš vis man ta šeimyna kažkokia nenormali, principinga ir t.t. - todėl ir ubagai
QUOTE(Dykuma5 @ 2016 08 01, 18:50)
O pareiškimą ir taip atsiėmė, pakako tik skambučio - iš vis man ta šeimyna kažkokia nenormali, principinga ir t.t. - todėl ir ubagai 
Kai Zehrą apkaltino žiedą pavogus ir galėjo kompensaciją gaut. Tikrai galėjo paimt, gi nieko nenuskriaustų, tiem žmonėm tikrai didelio nuostolio nebūtų. Bet kur tau - principai, garbė
Kaži, kas su tuo jachtos savininku bus? Vis Ferihą pakibina
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 02, 13:20)
Kai Zehrą apkaltino žiedą pavogus ir galėjo kompensaciją gaut. Tikrai galėjo paimt, gi nieko nenuskriaustų, tiem žmonėm tikrai didelio nuostolio nebūtų. Bet kur tau - principai, garbė
Kaži, kas su tuo jachtos savininku bus? Vis Ferihą pakibina
Nu del ziedo as juos visiskai pateisinu,cia jau pricipai,butu tikrai nusizemine jei butu paeme tuos pinigus
QUOTE(lauravala @ 2016 08 02, 13:29)
Nu del ziedo as juos visiskai pateisinu,cia jau pricipai,butu tikrai nusizemine jei butu paeme tuos pinigus 
Aš ne apie paėmimą, kai tie žmonės siūlė, bet apie prisiteisimą. Gi galėjo man rodos
Aš gal ne itin romantikė, bet neįtikina manęs ta begalinė Emiro meilė. Jau peršasi?? Nieko jis apie ją nežino, jie normaliai nepasišneka niekad, ji tokia nepastovi - tai myli, tai ne
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 02, 17:01)
Aš ne apie paėmimą, kai tie žmonės siūlė, bet apie prisiteisimą. Gi galėjo man rodos
Tai čia atvirkščiai principai galėjo suveikt - 'jie mane apkaltino, tai dabar atsimokės'.
As nematau jokio skirtumo,principas ir buvo del atsiparsymo,tai viskas ko jie sieke
Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 02, 17:01)
Aš gal ne itin romantikė, bet neįtikina manęs ta begalinė Emiro meilė. Jau peršasi?? Nieko jis apie ją nežino, jie normaliai nepasišneka niekad, ji tokia nepastovi - tai myli, tai ne
Nu koks skirtumas,necharizmatiska,nepastovi,ar baisi,nu kale zmogui meile ir viskas
Sveikos,
Norėčiau ir aš jungtis į "Turtuolė vargšė" aptarėjų klubą jeigu priimsit
Įtraukė tai turbūt dėl Emiro
tai ir žiūriu kasdien beveik
Emiro draugui tam irgi simpatizuoju, Handė su savo intrigom irgi visai patinka, o va Feriha kuo toliau tuo labiau erzina dėl to nesugebėjimo imt ir pasakyt tiesą
Nu kaip mėmė kokia
Spėju taip pati ir neprisipažins, - pariš ją kažkas anksčiau ar vėliau
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 02, 19:14)
Sveikos,
tai ir žiūriu kasdien beveik
Emiro draugui tam irgi simpatizuoju, Handė su savo intrigom irgi visai patinka, o va Feriha kuo toliau tuo labiau erzina dėl to nesugebėjimo imt ir pasakyt tiesą
Nu kaip mėmė kokia
Labai prasom
O man Feriha visai tinka jam,nes butent ji yra kitokia,nei visos,tos kurias pazysta Emiras,arba sukasi jo aplinkoj
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 02, 18:14)
o va Feriha kuo toliau tuo labiau erzina dėl to nesugebėjimo imt ir pasakyt tiesą
Nu kaip mėmė kokia
Mane irgi erzina tuo stenėjimu ir nieko nepasakymu, bet pati jos situacijoj irgi kažin, ar drįsčiau pasisakyt. Labai jau ji giliai visur įklimpus. Ir čia jau neišeitų paprastai atsiplaut su 'aš nieko nemelavau, nesakiau, jūs patys išvadas pasidarėt'. Iš esmės daug kur taip ir buvo, bet ji sąmoningai tų išvadųų neneigė ir įtraukė kitus žmones į savo melus...
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 02, 20:42)
Mane irgi erzina tuo stenėjimu ir nieko nepasakymu, bet pati jos situacijoj irgi kažin, ar drįsčiau pasisakyt. Labai jau ji giliai visur įklimpus. Ir čia jau neišeitų paprastai atsiplaut su 'aš nieko nemelavau, nesakiau, jūs patys išvadas pasidarėt'. Iš esmės daug kur taip ir buvo, bet ji sąmoningai tų išvadųų neneigė ir įtraukė kitus žmones į savo melus...
QUOTE(lauravala @ 2016 08 02, 19:48)
Per prievartą netraukė... Ir specialiai nemelavo. Bet vis taip aplinkybės susiklosto - nebūtų serialas
Šiandien kaip juokinga buvo, kai Halilis Ferihą vaikino automobily pamatė ir sako 'kad jos mama žinotų, koks siaubas čia vyksta'
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 02, 21:00)
Bet vis taip aplinkybės susiklosto - nebūtų serialas
Šiandien kaip juokinga buvo, kai Halilis Ferihą vaikino automobily pamatė ir sako 'kad jos mama žinotų, koks siaubas čia vyksta'
nu tikrai. siaubas, nepadorumo viršūnė - draugo mašinoj sėdėt 
Oi! tas,tai man senbernis uzsigimes