Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(Renacio @ 2016 08 03, 16:22)

Nėr čia ko juoktis, visai realu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 17:12)
Jei teisingai supratau - šiandien sezono finalas buvo? Daug įvykių į seriją sukišta. Lara tėvą užtiko... Spėju, ta mama skirsis. Ji tokio kieto charakterio atrodo  rolleyes.gif Tiksliau, Lara kieto charakterio. Jaučiu įkalbės mamą skirtis.
Vyras Sanem nusekė. Bet teisingai ji pasakė - jam ne žmonos reikia, o auklės Džansu  smile.gif
Įspūdingiausia dalis man - Handė su Korajum  bigsmile.gif  Ten tai wow buvo, visa ta scena, reiks dar youtube susirast  bigsmile.gif
Ferihos laiškas Emirui... Norėčiau, kad ten tas būtų ir Emiras pagaliau tiesą sužinotų. Tikiuosi neapgaus mūsų ir nebus taip, kad jis ten pvz kokį dokumentą apie mamos būklę rado, o to laiško dar neskaitė.
Halilis ligonis totalus. Pats tėvas jį ant savo kupros užsikrovė, nu bet nenumatė ateities...

Dar ne visai sezono pabaiga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 17:29)
Nėr čia ko juoktis, visai realu  cool.gif

rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 17:29)
Nėr čia ko juoktis, visai realu  cool.gif

Be abejo, serialo vingiai nezinomi lotuliukas.gif Man tokia mintis nebuvo kilusi 4u.gif
Aš kokia 1,5 savaites i priekį esu paziurejusi smile.gif šiandien isijungiau LNK pažiūrėti, ar daug 1 plus 1 prakarpe. Bet nepastebejau, kad ko truktu
Atsakyti
Man dabar įdomiausia, kaip su Hande ir Korajum bus bigsmile.gif Bet kaip jis ją griebė bigsmile.gif Kaip kokį labai labai norėtą saldainį, taip godžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2016 08 03, 18:03)

Aš kokia 1,5 savaites i priekį esu paziurejusi  smile.gif  šiandien isijungiau LNK pažiūrėti, ar daug 1 plus 1 prakarpe. Bet nepastebejau, kad ko truktu

As tai pastebejau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 18:07)
Man dabar įdomiausia, kaip su Hande ir Korajum bus  bigsmile.gif Bet kaip jis ją griebė  bigsmile.gif  Kaip kokį labai labai norėtą saldainį, taip godžiai  bigsmile.gif

Bus su jais visko lotuliukas.gif As Handes ziauriai nevirskinu ji man tokia gyna "kale" atsiprasau jos gerbeju is karto lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 03 rugpjūčio 2016 - 17:14
Nu tikrai gausi įvykiais serija thumbup.gif Mamos tik gaila... kažin ar išgyvens... schmoll.gif tikiuosi tas ligonis Halilis bus nubaustas 4u.gif

Dėl Ferihos nustebino su tuo laišku... bet kai rodė lyg ir jos ten raštas tame laiške buvo tai tikiuosi, kad pagaliau atsiskleis tiesa..

Dėl Sanem dar žiūrėkit ims ir nepriims jos Leventas lotuliukas.gif Nepanašus jis kol kas į tokį, kuris su viena boba susidėtų lotuliukas.gif

Kad Laros tėvas su ta tarnaite kažką rezga įtariau jau praeitoj serijoj, - labai jau jis ją užsistojo, - ot bjaurus diedas...

Na o Handė su Korajum tai mama mija thumbup.gif Turbūt vienkartinis čia reikalas bus, bet super atrodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 03, 17:13)
  As Handes ziauriai nevirskinu ji man tokia gyna "kale" atsiprasau jos gerbeju is karto  lotuliukas.gif  4u.gif

O man tai ji įdomus personažas, be jos neįdomus serialas būtų. Tik užknisa, kai Feriha į jos pinkles naiviai įpuola.
Be to, Handė man labai simpatiška. Ir veidas, ir figūra, ir rengia ją gražiai rolleyes.gif
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 03, 18:40)

*Dėl Sanem dar žiūrėkit ims ir nepriims jos Leventas lotuliukas.gif Nepanašus jis kol kas į tokį, kuris su viena boba susidėtų lotuliukas.gif

**Na o Handė su Korajum tai mama mija thumbup.gif Turbūt vienkartinis čia reikalas bus, bet super atrodė wub.gif

* Rimtai galimas daiktas lotuliukas.gif Bet Sanem šitoj vietoj neapgalvotai pasielgė. Tarkim išeina iš namų pas Leventą - o kur Pelin dės?

** bigsmile.gif wub.gif Grožekitės Handė ir Korajus wub.gif Aš tai jau nežinau kelintą kartą grožiuosi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenurimstanti15: 03 rugpjūčio 2016 - 19:59
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 20:57)
O man tai ji įdomus personažas, be jos neįdomus serialas būtų. Tik užknisa, kai Feriha į jos pinkles naiviai įpuola.
Be to, Handė man labai simpatiška. Ir veidas, ir figūra, ir rengia ją gražiai  rolleyes.gif

Taip sutinku,be jos darbeliu butu buve viskas kitaip drinks_cheers.gif Na,bet ji realiai perzengia visas zmogiskumo ribas,zaidzia kitu gyvenimais,tuo paciu ir pacio Korajaus.Ji eogisciu egoiste nu ir t.t. biggrin.gif cool.gif

Nu ir nzn ar cia naiviai papuole,kai Hande jai pasiule nuo galvos tablete,uzmust uz tokius darbelius doh.gif ,na nemegsta tai nemegsta,bet iki tokio lygio,tai jau ziauru.Su ja ir taip visi su begaline kantrybe kazkaip bendrauja,mano kntrybe butu senai issekus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 03 rugpjūčio 2016 - 20:10
QUOTE(lauravala @ 2016 08 03, 20:05)
  Na,bet ji realiai perzengia visas zmogiskumo ribas,zaidzia kitu gyvenimais,tuo paciu ir pacio Korajaus.Ji eogisciu egoiste nu ir t.t. biggrin.gif  cool.gif

Sutinku, ir peržengia, ir egoistė, bet smagu man į ją žiūrėt biggrin.gif

Dabar vis tą jos sceną su Korajum peržiūrinėju, tai ten toks vaizdas, kad čia dar vienas apgalvotas jos žingsnis. Iš žvilgsnio atrodo, kad ne aistros užvaldyta pabučiavo, bet matė, kad Korajus labai pyksta, nerado kito būdo, kaip toliau jį valdyt, apsvarstė 'už' ir 'prieš' ir pasiryžo unsure.gif
Bet gal rytoj pamatysim, kad ten tikra meilė užgimė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 21:18)
Dabar vis tą jos sceną su Korajum peržiūrinėju, tai ten toks vaizdas, kad čia dar vienas apgalvotas jos žingsnis. Iš žvilgsnio atrodo, kad ne aistros užvaldyta pabučiavo, bet matė, kad Korajus labai pyksta, nerado kito būdo, kaip toliau jį valdyt, apsvarstė 'už' ir 'prieš' ir pasiryžo  unsure.gif
Bet gal rytoj pamatysim, kad ten tikra meilė užgimė  rolleyes.gif

Butent!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 03, 20:19)
Butent!!!!! drinks_cheers.gif

Bet jei taip yra, tai man labai Korajaus gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 21:32)
Bet jei taip yra, tai man labai Korajaus gaila  verysad.gif

Pziuresim pamatysim biggrin.gif 4u.gif cool.gif
Atsakyti