Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 02, 20:00)
* Per prievartą netraukė... Ir specialiai nemelavo. Bet vis taip aplinkybės susiklosto - nebūtų serialas  rolleyes.gif

**Šiandien kaip juokinga buvo, kai Halilis Ferihą vaikino automobily pamatė ir sako 'kad jos mama žinotų, koks siaubas čia vyksta'  biggrin.gif  nu tikrai. siaubas, nepadorumo viršūnė - draugo mašinoj sėdėt  bigsmile.gif

* Tikrai jau kai įklimpo tai įklimpo... ir kuo tolyn tuo labyn klimsta... ax.gif

** drinks_cheers.gif Tikrai kad viršūnė tiesiog lotuliukas.gif

iš to pasipiršimo tai turbūt nieko gero nebus, - kitaip serialas baigtųsi biggrin.gif
ir dar man kažkaip atrodo, kad tam Leventui ji irgi kritus į akį blush2.gif Ot širdžių ėdikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 08 02, 20:47)
ir dar man kažkaip atrodo, kad tam Leventui ji irgi kritus į akį blush2.gif  Ot širdžių ėdikė lotuliukas.gif

Va va, man ir taip atrodo. Bet labai tikiuosi, kad ne, nes tada su Sanem ne kas būtų unsure.gif
Atsakyti
gal zinot adresa kur galima paziuret intere ,?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2016 08 03, 10:53)
gal zinot adresa kur galima paziuret intere ,?

Ziurejau čia http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html tik sianakt kai viena serija pasibaigė, o kita prasidėjo, pastebėjau kad kažko trūksta (labai idomioj vietoje baigėsi). Tad susiradusi paziurejau dali su subtitrais http://turkcinema.tv....html?cmtpage=5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacio: 03 rugpjūčio 2016 - 12:00
QUOTE(Renacio @ 2016 08 03, 12:59)
Ziurejau čia http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html tik sianakt kai viena serija pasibaigė, o kita prasidėjo, pastebėjau kad kažko trūksta (labai idomioj vietoje baigėsi). Tad susiradusi paziurejau dali su subtitrais http://turkcinema.tv....html?cmtpage=5.

1plus1 ne visos serijos yra,ir labai iskarpytos,trumpos.Ziurekit per turkcinema arba Duralenta
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 03, 13:27)
1plus1 ne visos serijos yra,ir labai iskarpytos,trumpos.Ziurekit per turkcinema arba Duralenta

Duralentoj irgi subtitrai? Vakar neuzkrove serijos. O rusu k skaityti ne viską speju blush2.gif kai vakar pamačiau kad trūksta dalies kilo mintis palaukti kol LNK pasivys, ir toliau letai žiūrėti biggrin.gif tik įdomu kiek iskesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 03, 13:27)

per cia irgi ziurejau bet dabar nerodo nuo 100 serijos kazkur girdejau kad pabaiga niuri kazi kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2016 08 03, 13:40)
per cia irgi ziurejau bet dabar nerodo nuo 100 serijos kazkur girdejau kad pabaiga niuri kazi kokia  g.gif

Aš netyčia komentarą kažkuriam psl uzmaciau, tai nenorėdama suzinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2016 08 03, 13:36)
Duralentoj irgi subtitrai? Vakar neuzkrove serijos. O rusu k skaityti ne viską speju  blush2.gif  kai vakar pamačiau kad trūksta dalies kilo mintis palaukti kol LNK pasivys, ir toliau letai žiūrėti  biggrin.gif  tik įdomu kiek iskesiu  biggrin.gif

QUOTE(lynkute @ 2016 08 03, 13:40)
per cia irgi ziurejau bet dabar nerodo nuo 100 serijos kazkur girdejau kad pabaiga niuri kazi kokia  g.gif

QUOTE(Renacio @ 2016 08 03, 13:51)
Aš netyčia komentarą kažkuriam psl uzmaciau, tai nenorėdama suzinojau  biggrin.gif

Taip subtitrai,nera viso igarsinto serialo,tik 6 originalios serijos man rodos.

Jus ziurit iskarpytas serija,ten daug ko nera 4u.gif

Sitoj temoj apie pabaiga niekas nerase g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 03 rugpjūčio 2016 - 13:00
QUOTE(lauravala @ 2016 08 03, 13:59)
Taip subtitrai,nera viso igarsinto serialo,tik 6 originalios serijos man rodos.

Jus ziurit iskarpytas serija,ten daug ko nera  4u.gif

Sitoj temoj apie pabaiga niekas nerase  g.gif

Ne šioje temoje skaičiau apie pabaiga. O puslapyje per kuri ziuriu serialą
Atsakyti
Jei teisingai supratau - šiandien sezono finalas buvo? Daug įvykių į seriją sukišta. Lara tėvą užtiko... Spėju, ta mama skirsis. Ji tokio kieto charakterio atrodo rolleyes.gif Tiksliau, Lara kieto charakterio. Jaučiu įkalbės mamą skirtis.
Vyras Sanem nusekė. Bet teisingai ji pasakė - jam ne žmonos reikia, o auklės Džansu smile.gif
Įspūdingiausia dalis man - Handė su Korajum bigsmile.gif Ten tai wow buvo, visa ta scena, reiks dar youtube susirast bigsmile.gif
Ferihos laiškas Emirui... Norėčiau, kad ten tas būtų ir Emiras pagaliau tiesą sužinotų. Tikiuosi neapgaus mūsų ir nebus taip, kad jis ten pvz kokį dokumentą apie mamos būklę rado, o to laiško dar neskaitė.
Halilis ligonis totalus. Pats tėvas jį ant savo kupros užsikrovė, nu bet nenumatė ateities...
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 03, 17:12)
Ferihos laiškas Emirui... Norėčiau, kad ten tas būtų ir Emiras pagaliau tiesą sužinotų. Tikiuosi neapgaus mūsų ir nebus taip, kad jis ten pvz kokį dokumentą apie mamos būklę rado, o to laiško dar neskaitė.

lotuliukas.gif
Atsakyti