Įkraunama...
Įkraunama...

Adini Feriha koydum (Turtuolė vargšė)

QUOTE(nenurimstanti15 @ 2016 08 31, 21:34)
Pastebėjau, turkų serialuose dažnai savižudybes rodo. Keista, jie gi tokie religingi, o atimti sau gyvybę tokia nuodėmė  unsure.gif

O man uzkliuvo, kad sitam seriale (daugiau turkisku nesu maciusi )ner ka veikt isgerus vairuoti. Haldens, Emira, Korajus dar kitu turbut nepamenu. Bet per visas serijas ankstesnes viskis ir vairas suderinami dalykai
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2016 08 31, 19:02)
sveikos, gal zinot kur paziureti rytojaus serija, kad ir rusiskai, nes rytoj neturesiu galimybes paziuret, o baisiai idomu :D

I Google iveskite feriha ru ir ismes variantu
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2016 08 31, 21:10)
O man uzkliuvo, kad sitam seriale  (daugiau turkisku nesu maciusi )ner ka veikt isgerus vairuoti. Haldens, Emira, Korajus dar kitu turbut

Va, jau seniai norėjau parašyt drinks_cheers.gif man ypač užkliuvo, kai Sanem visai girta (kai vyras pamatė) pas Leventą važiavo. Vos ant kojų pastovėdama.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2016 08 31, 22:08)
Džansų tikrai nemyli, jai užgaida, juk i žurnalo jį paatė ir siekė susipžinti, o toliau dar gražiau su ja gi...nestabili ir ta kaip tas Halilis, abu vaistų negeria tai proteliai ir sukasi, manija čia ne meilė kažkokia...
jo turkai ypač ir tas pabaigas nelinksmas mėgsta...kai sukuria, tai sukuria, paskui mėnesį sėdi ir mąstai apie buvusį filmą ne apie savo gyvenimą  lotuliukas.gif

Na, galima sakyt, pradzioj ir manija,bet paskui tikrai isimylejus,kai jau jie susipazino ir bendravo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 31, 23:57)
Na, galima sakyt, pradzioj ir manija,bet paskui tikrai isimylejus,kai jau jie susipazino ir bendravo  4u.gif

man tai čia ne meilė, o jos paranoja 😉
Atsakyti
O manęs bent kolkas tas Leventas neerzina, - kaip tik laikosi atstumo! O va tas Sanem lindimas ir pastovus Ferihos juodinimas dabar jau Levento mamai jau per gerklę lenda... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 01, 10:14)
O manęs bent kolkas tas Leventas neerzina, - kaip tik laikosi atstumo! O va tas Sanem lindimas ir pastovus Ferihos juodinimas dabar jau Levento mamai jau per gerklę lenda...  schmoll.gif

Nu tipo laikosi atstumo,nes kur buves,kur nebuves jis ”tut kak tut” :D
Atsakyti
Bet Leventas gerietiškai taip - mato, kad Feriha Emirą myli, netrukdo jiems būt kartu, net suveda kartais (tas suporavimas darbui). Nežinau, gal vėliau pasikeis jis, bet dabar tai man netrukdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2016 09 01, 13:14)
Bet Leventas gerietiškai taip - mato, kad Feriha Emirą myli, netrukdo jiems būt kartu, net suveda kartais (tas suporavimas darbui). Nežinau, gal vėliau pasikeis jis, bet dabar tai man netrukdo  rolleyes.gif

Nepasikeis,bet kai Emiras tik pamato ji prie Ferihos pasiunta,ir pats deda zingsni atgal.
Atsakyti
Kuo šiandien baigės, pusvalandžio kokio nemačiau?
Atsakyti
Nu bet čia kartais su tuo dorybingumu irgi persistengta, - va supatęs, lad Ferihos puskė su bernu susidėjo Mehmetas su peiliu jau bėga įsiutęs... o pats su savoške kiek tampėsi, kiek miegojo kol galiausiai ryžosi pasipiršt? Net išvisgi norėjo palikt ir būtų palikęs jeigu ta apie nėštumą nebūtų priskiedusi doh.gif
o čia jau vajej vajej kokį doruolį skaistuolį vaidina mad.gif
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 02, 06:49)
Nu bet čia kartais su tuo dorybingumu irgi persistengta, - va supatęs, lad Ferihos puskė su bernu susidėjo Mehmetas su peiliu jau bėga įsiutęs... o pats su savoške kiek tampėsi, kiek miegojo kol galiausiai ryžosi pasipiršt? Net išvisgi norėjo palikt ir būtų palikęs jeigu ta apie nėštumą nebūtų priskiedusi  doh.gif
o čia jau vajej vajej kokį doruolį skaistuolį vaidina  mad.gif
  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tą patį galvojau. Lyg pats nebūtų su pana miegojęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 02, 07:49)
Nu bet čia kartais su tuo dorybingumu irgi persistengta, - va supatęs, lad Ferihos puskė su bernu susidėjo Mehmetas su peiliu jau bėga įsiutęs... o pats su savoške kiek tampėsi, kiek miegojo kol galiausiai ryžosi pasipiršt? Net išvisgi norėjo palikt ir būtų palikęs jeigu ta apie nėštumą nebūtų priskiedusi  doh.gif
o čia jau vajej vajej kokį doruolį skaistuolį vaidina  mad.gif
  doh.gif

Ten gi vyram galima viskas,net daugpatyste pas juos buvo normalu,o moterim nieko negalima,cia vel gi senos paziuros,kaip Mehmeta augino,ka kiso jam tevai i galva va taip ir yra 4u.gif .Ir Gulsum koresi ne del to,kad geda,o todel,kad butu isvesta i kazkokia kaimo skyle kur normaliu zmogum tapti neimanoma.
Atsakyti